Şimdi Ara

Çevrenizdeki akli dengesi bozuk insanlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son dün yeni bir tane ile karşılaştım :

Adam kafasını yere eğiyor , saçları uzun orda duruyor . Nasıl robotun fişini çekersiniz aynen öyle duruyordu arkadaşa sordum 3 harflilerle falan bişeyleri olduğunu söyledi

varmı sizin çevrenizde böyleleri ? Neden bu adli dengesi bozuk insanları bakım evine falan almıyorlar , sonra olay çıkarırlar . Birisi der ısınmak için ormanı yaktım , öbürü der açtım o yüzden tecavüz ettikten sonra öldürüp 10 ytlsini aldım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 24 Haziran 2009; 15:09:18 >

• ulan banyodaki aynada bitane adam var ne zaman görsem bana bakıyo bigün dağıtıcam suratını :@
  • akli var adli yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kud

ulan banyodaki aynada bitane adam var ne zaman görsem bana bakıyo bigün dağıtıcam suratını :@

• quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

ulan banyodaki aynada bitane adam var ne zaman görsem bana bakıyo bigün dağıtıcam suratını :@

• quote:

Orjinalden alıntı: Raimond

quote:

quote:

olum o sensin lan

• adli denge

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiveForSpeed

quote:

quote:

quote:

olum o sensin lan

• adli denge zauabsdyashahahhahaha A:SDA:Sdasdkljashnekmqawbsd
  • adli tıp roaporarı değilmi o ?
  • pardon d harfi komuşum akli denge olarak değiştirildi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olum o sensin lan

Aman tanrım. Bu zekayla seni NASA'ya nasıl almadılar hayret ettim.

////

Adli denge ne lan

• quote:

////

Adli denge ne lan

seni nasıl bu foruma aldılar onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 24 Haziran 2009; 15:13:00 >

• asıl dışardan belli olmayan delileri içeri tıkmak lazım. Aslında bütün tinercileri tiner köyüp yaksan bu orman yakmalar 10 ytl için adam öldürme olaylarında büyük azalma olur.
  • quote:

quote:

////

Adli denge ne lan

seni nasıl bu foruma aldılar onu merak ediyorum

İmzan süper

• her aynaya baktığımda görüyorum
  • Bizim burda bi adam var mekanı hep aynı . Ykm nin önünde takılıyor . Kaldırımda rastgele yürüyor , sanki ondan başka kimse yokmuş gibi davranıyor.
    Sürekli de kendi kendine konuşur. Yok sen çay içeceksin vs. der ama bunu insanlara söylemez sürekli dolanarak karşıya bakarak konuşur , ya da sürekli hikayeler anlatır. Öyle bir insan işte. Geçen gün bunun üstünde tişört vardı. Ben de o sırada bi dükkana gidiyorum . Çok sıcaktı . İşimi halletim yine bizim eve dönüyorum . Karşıma bi çıktı . Kaban giymiş . Kimse yokmuş gibi davrandığı için beni görmedi bile .
    Bi adam daha var. Sürekli küfür edior. Ananızı s..rim vs gibilerinden ama o bayadır yok ortalıkta.
    Allah kolaylık versin
  • 1 tane deel 2 tane var biri yuvarlak nesnelere ilgi duyuo dieri 21 olduğunu idda edio
  • Son durak Sarıyer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.