Yıllardan beri ttnet kullanıcısıyım. Lakin son zamanlarda internet baya bir canımı sıkmaya başladı. Telefonum ve internetim aynı aynda işlemiyor. Hatta 2 gündür telefonuma çevir sesi gelirken, internetimi kullanamıyorum. Ttnete arıza kaydı bıraktım, c.tesi günü sabah saat 9,30da evimde bittiler, "Biz internetin bağlı olduğu kutudan baktık, kalbonuzda sorun var. Elektrikçi çağırın." dediler. (Ctesi, pazar internetimiz ara ara kesilip geri geliyordu fakat.) En sonunda pazar gecesi komple koptu bunun üzerine elektrikçi çağırdık. Adam aşağıdan baktı sorun yok, kabloya baktı sorun yok. Ben dedim, bunun burasını bağlamışlardı, onda da sıkıntı yok. Splitter da veya adsl'de sorun olabilir dedi ve onun üzerine bugün gidip splitter aldım. (Adsl yere düşmedi, hasar almadı.. Değiştirme gereğinde bulunmadım. Verdikleri gibi sapasağlam.) Taktım. İlk başlarda oldu, sonra yine kesilmeler, wifi çekmemesi oldu. Şuan da bunu yazmadan yaklaşık 10 dk uğraştım internet gelsin diye. İkisini aynı anda kullanmam veya telefonumun çevir sesi olmadan da internet kullanmam mümkün müdür? Zaten ev telefonu ile pek bir işimiz yok, her denileni yaptık, fakat bir yararı olmadı... Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler..