Şimdi Ara

TurkcellGsm.net TurkcellGsm.org ikisi tek fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Domain Adı : Turkcellgsm.net ve turkcellgsm.org
    Bitiş Tarihi : 28.08.2008
    Registrar : markum.net
    Transfer Ücreti : markum.net içi ücretsiz
    Minimum Fiyat : 40 ytl
    Minumum artış : 3 ytl
    Bitiş Tarihi : domain satışından 5 dk sonra :)

Hemen Al : 45 ytl

Özel Notlar : turkcell bayileri için olabilecek güzel bir site kontor satışı ve turkcell kampanya ürünlerinin satılabilceği güzel bir isim 2 domain birden satılık fiyatlar ikisinin toplam fiyatıdır.

• Turkcell in bayilere böyle bir site ile satışl izni verip vermeyeceği konusunda şüpheliyim açıkçası...

İyi satışlar
  • ben 8 senelik telefoncuyum. izinlik bir işlem yok.
  • pm..
  • izinle bi alakası yok bence... istediğin şeyi yaparsın böyle bir domainle.
  • bencede izine felan gerek yok sadece turkcelle felan zıtlaşmayacan yoksa mahkemeyle vs iyi uğraşırlar :D isim hakkın vs diye

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna17 -- 16 Ağustos 2008; 16:13:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozaman her site isminde isim hakkı var. her domain mahkemelik olabilir.
  • direk adamın ismi bu yani farkındamısın bilmiyorum ama zaten o yüzden bu kadar ücret isteyebiliyorsun ;)
  • turkcell.com değil bu kardeş :) adamın ismi turkcellgsm değil.
  • tamam kardeş sen bak keyfine ;)
  • geçenlerde microsoft msnlock isimli b ir programa dava açıyor, sebep isimde msn in geçmesi buna bakarsak aynı şey yani dikkat edilmesi gerekir. başka bir teşefoncu ile değil koskoca turkcell ile başa çıkma kolay değil
  • aa evet o msn lafı geçmesi olayını biliyorum. bi ara msn de içinde microsoft ve ms geçen nickleri kullanamıyoduk. msn 7 sürümdeydi yanlış hatırlamıyosam.
  • domain ilk gelen alır mantığıyla çalışır. Microsoft.com başkasındaysa sen gidip net uzantısını alabilirsin. Fakat o domaine firmayı kötülecek birşey yapmadığın takdirde bir sorun çıkmaz. Aa yok ben turkcell ile ilgili yazılar yazıcam kötülicem dersen 10 YTl lik domainden de olursun Bir ton da tazminat ödersin
  • kurumlar eger markaları tescilli ise,ve tescilli isimle ilgili turetilmiş bir domaın yasa dısı yada kurumun ımajını zedeleyecek bir oluşum içindeyse domaın sahibinden domaini kanunen alma hakkı vardır.fakat turkiyede bu tur gırısımler hem zaman hemde maddı anlamda kurumlara astarı yuzunden daha pahalıya geldiınden uygulanmıyor.

ornegın 2006 yılında boydak holding ın boycelik adlı bir sırketının com uzantılı domaını almıstım,kurum daha once istikbal.com(istikbal mobilya) u mahkeme yoluyla aldııgını bildiimden orta yol bulmustum.
    yanı kısacası kurumların bole bi hakkı var, fakat uygulayan cok yok.
    bir sorun olacagını sanmıyorum.
  • domainler çok güzel gerçekten. satıldımı acaba.
  • isim hakkı falan diyorsunuzda arkadaşım ozaman ben neden ads.com u alamıyorum benim şirket ads olarak kayıtlı. yada neden kadıköydeki usb isimli firma usb.comu alamadı. çünkü öyle birşey yok.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.