Şimdi Ara

Cevap: SP ILE CEKİLEN FOTOLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yazık ki sadece gözümüzün gördüğüyle konuşuyoruz. Keşke kamera kullanmayı bilsek. Ama iş ya işte herkes kullandığını över birden bire fanı olur Sony de olsa Samsung'da farketmez. Buyrun bunlar benim çektiklerim.
     Cevap:  SP ILE CEKİLEN FOTOLAR... Cevap:  SP ILE CEKİLEN FOTOLAR... Cevap:  SP ILE CEKİLEN FOTOLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 9 Aralık 2013; 2:14:56 >

• Rica etsem ön kameradan da bir kaç fotoğraf atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomerenya

Rica etsem ön kameradan da bir kaç fotoğraf atabilir misiniz ?

Ön kamerada merak edilecek bir şey yok vga kamera zaten bunun amacıysa bildiğiniz gibi görüntülü konuşma, ön kameraya mükemmel lens koysan ne olacak ki böyle düşünmek lazım. Görüntülü konuşma ihtiyacını karşılıyor oldukça.
  • Çektiğiniz fotoğraflar nasıl değerlendiriyorsunuz sizce iyi mi kötümü anlamadım. Xperia sp almayı düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

Çektiğiniz fotoğraflar nasıl değerlendiriyorsunuz sizce iyi mi kötümü anlamadım. Xperia sp almayı düşünüyordum

Amacım fanlık yapmak değil beni doyuruyor performansı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera Xperia P'den kötüydü, güncelleme ile düzelir filan diyenler olmuştu kamera düzeldi mi?
    Xperia SP almayı düşünüyordum ama kamerası yüzünden soğumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Kamera Xperia P'den kötüydü, güncelleme ile düzelir filan diyenler olmuştu kamera düzeldi mi?
    Xperia SP almayı düşünüyordum ama kamerası yüzünden soğumuştum.

4.3 henüz gelmedi o gelince düzeltebilirler belki de bunu bilemeyiz ama benş doyuruyor dediğim gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kararsızım.. S4 mini ve SP arasında gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM0K

çok kararsızım.. S4 mini ve SP arasında gidip geliyorum.

Ram optımızasyonu en ıyı sonyde bunu herkes bılıyor mınıyı akırsan ıkı aya kalmaz rehbere kagnı gıbı gırmeye baslarsın,benden soylemesı karar senın tabıkı

• Hocam fotoğrafları simage arasına alırsan iyi olur, sayfanın şekli şemali kaydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Hocam fotoğrafları simage arasına alırsan iyi olur, sayfanın şekli şemali kaydı :)

Düzenlendi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.