Cihaz evkur dan alınmıştır ve daha 1 yıllık garantisi devam etmektedir. En ufak bir sorunu dahi yoktur. Kutu içeriği full+full hiç bir eksiği yoktur. Satın alan arkadaşa faturası da werilicektir. Yeni bir fotoğraf makinası aldığım için artık camerayı kullanmıyorum bu yüzden satma kararı aldım. İlgilenen arkadaşların blood955@hotmail.com msn adresimden veya pm atarak bana ulaşmaları rica olunur. İstanbul içi elden satılacaktır...
(Arkadaşlar bir kaç günlüğüne pc başında olamicam. İlgilenen arkadaşlar 0535 951 17 39 no lu tele msj atarlarsa sevinirim.)
FİYATI: 550 YTL dir.
Yanında çantası ve 5 adet tekrar yazılabilir dvd si hediyemdir.
ÖZELLİKLERİ;
Dual RW uyumluluğu (DVD-RW / RW) Sahne ve küçük resim indeksine doğrudan erişim Aynı ortam (DVD) üzerine Video ve Fotoğraf modu Carl Zeiss® Vario-Tessar® 800.000 Piksel Gelişmiş HAD CCD™ 20x Optik Zoom / 800 x Dijital Zoom Süper SteadyShot 2.5" Hibrid LCD ekran İşlevlere kolay erişim sağlayan aktif menülü dokunmatik ekran Super NightShot Plus 4 Resim Efekti ve 2 Dijital resim efekti 6 Programlı AE LCD çerçevesi üzerinde 2. Başlatma / Durdurma REC düğmesi LCD çerçeve üzerinde 2. Zoom düğmesi Pil Bilgisi STAMINA 7 saat (isteğe bağlı satılan pil ile) Nero Express 6 yazılımı ile kolayca 12cm DVD kopyalama