Şimdi Ara

Sezgin: 'Sahada 11 aslan vardı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, golsüz biten derbiden sonra yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanmaları gerektiğini söylerken, "Sahada 11 aslan vardı" dedi. Sezgin, sakatlanarak oyundan çıkan Semih'e de "geçmiş olsun" mesajı yolladı.

Sezgin'in açıklamları şöyle:
    "Aslında bu maçı kazanmalıydık. Çok daha fazla pozisyona girdik ve çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı. Hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca çok centilmence bir maç oldu. Maç öncesi, sırası ve sonrasında..

Topluma çok iyi bir mesaj verildiği kanaatindeyim. Semih'e de geçmiş olsun diyorum. Umarım bir an önce düzelir. Durumu ciddi değildir. Biz de sakatlıktan çok çektik. Bu skor bizim için avantaj. İkinci maçta bu avantajı kullanarak turu geçmek istiyoruz.

Orta sahamızın yaş ortalaması 21.5. Çok genç bir oyuncu topluluğu ile oynuyoruz. Sakatlıklar bahane olmamalı ancak aynı mevkideki oyuncuların sakatlığı önemli bir şanssızlık oldu. Ancak şunu söyleyebilirim ki sahada 11 aslan vardı.."

http://www.ajansspor.com/futbol/turkiyekupasi/h/20080203/sezgin_sahada_11_aslan_vardi.html

• Belli 10 kişi kalmış takımı yenemediler ucuz kurtuldular

• quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

Belli 10 kişi kalmış takımı yenemediler ucuz kurtuldular

Son 8 dk. 10 kişi desek?
  • quote:

sen bugun benı güldürdün allah ta senı güldürsün emii tatlı cocuk senı
  • quote:

Turnoff.... kardeşim benim tamam boşver git uyu sen her topice girip cevaplamak zorunda değilsin, çok iyi oynadınız mükemmel oynadınız top oynatmadınız bize hadi git sabah kalkamiycan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.