Şimdi Ara

Cevap: Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü


    quote:

    Orijinalden alıntı: malibo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü


    quote:

    Orijinalden alıntı: malibo

    quote:

    Orijinalden alıntı: gelmisbulundum

    Haklısınız, rom denilince o site en büyük kaynak gerçeken. Ben de oradan 6.0.1 tabanlı bir kaç rom denemem oldu fakat çok stabil değiller. 5.1.1 den memnun değilim siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?

    Birkaç gün önce Resurrection Remix rom yükledim Android 6.0.1 cm tabanlı bir rom bence harika olmuş.Gayet stabil çalışıyor. Sadece kamerası hoşuma gitmedi onuda google stock kamera uygulamasıyla değiştirdim şu anda herşey harika özellikle batarya tüketimi çok güzl bataryayı kullanmıyor resmen kokluyor diyebilirim.Bu youtube reset hatası falanda ortadan kalktı.

    Resurrection Remix

    Hocam merhaba.

    Bende cm 13 kurdum tablete. Youtube sorunu cm 13 de yok fakat kamera stock romda ki gibi stabil değil. Kamerayı açıp denklanşöre basıyorum fakat 6-7 saniye bekliyor öyle çekiyor fotoğrafı. Fotoğraf çekimindeki kalite stock romdaki gibi değil. Video çekimide iyi değil. Kamera odaklamada sorun yaşıyor.

    Bu kamerada ki odaklanma sorunu, fotoğraf kalitesi felan google ın kendi kamera uygulaması ile çözdüm fakat, şu ilk bahsettiğim denklanşöre bastıktan 6-7 saniye sonra fotoğraf çekme sorunu çözemedim. 2 kamera uygulaması denedim hep aynı.

    Sizde linkteki romj öve öve bitirememişsiniz. Bu bahsettiğim kamera sorunu bu romda da var mı? Cm tabanlı olduğu için soruyorum. Eğer yoksa bu romu kuracağım.

    Bende romla gelen kamerayı beğenmediğim için google stok kamera programını kurdum ama kamera uygulamasının son versiyonu sorunlu onun yerine daha eski sürüm olan 2.5.052 sürümünü kurdum ve şu an sorunsuz kullanıyorum (küçük bir deklanşör beklemesi var ama hatırladığım kadarıyla 5.1.1 de de aynıydı)Resurrection Remix romun en güzel yanı pil ömrü aşağı yukarı 7 saatten fazla ekran süresi veriyor.Malum 5.1.1 de ekran süresi 4 saatin altına inmişti.Birde youtube da tabletin reset atması sorunu ortadan kalktı oda benim için oldukça önemli bir artısı.

    Stock romda kamera başarılıydı. Sorun cyanogenmod un kendisinde. Bu romda taban olarak cm almış. Aynı sorun bundada olacak gibi seziyorum, fakat yarın bi kurup deneyeyim.

    Ben tabletle çok fazla foto çekmediğim için bu konuda kesin bişey söylemem pek mümkün değil.Ben bu youtube reset olayından çok sıkıldığım için rom arayışına girdim bir kaç rom denedim ve omni rom ile Resurrection Remix hoşuma giden romlar oldu.Eğer romu deneyeceksen gapps olararak Picoyu öneririm diğerleri kurulumda sorun çıkarıyor.Ayrıca twrp recoverynin 2.8.x sürümlerinden birini kullanırsan sorunsuz kurulum







  • kardeş hiç room root atmadım nasıl kurcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.