Şimdi Ara

Cevap: PIONEER AV RECEIVERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhaba hocam şuan 2.elde ne var ne yok bilmiyorum ama 650 gene etmez bana göre size 2 çeşit seçenek sunacağım ilk olarak 600 civarına bir çift magnat supreme 202 alabilirsiniz veya 900 civarına 802 kule 2 üründe gayet başarılıdır ilerleyen zamanlardada setin center ve surroundlarını alırsanız set tamamlanır yada biraz daha bekleyip 1400 e komple set alabilirsiniz

Hocam Merhaba, magnat duyduğum kadarıyla baya iyi bu sebepten fiyatta yüksek biraz araştırıcam , ben iki hafta öncehttp://www.megaoutlet.com.tr/urun/jbl-es25c-ch_417.aspx?CatId=170 linkte ki center aldım ikinci el 350,00 TL ye sizce nasıl ? ve daha önce 120,00 TL ye orijinal pıoneer aldım resimdeki çift olarak almıştım bunlar şu anda frontlarda bağlı ama tabi front için biraz yetersiz, bunları sourroundlara bağlayacağım ve center da olduğu için elimde ben şimdi sadece kule tipi hoparlör almak istiyorum , magnat sadece kule uygun fiyata nereden bulabilirim İstanbul Anadolu yaksaındayım ikinci el veye sıfır 600 TL civarı sanırım yok veya 700 TL civarı , saygılar teşekkürler

[simage]
     Cevap:  PIONEER AV RECEIVERS
    [/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.