Şimdi Ara

Cevap: Kurduğum Sistemin Uygunluğu? (2000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana sistemin maliyeti Vatan Bilgisayar haftasonu indirimi ile;
    Anakart: 287 TL. , İşlemci:560 Tl., Ramler:255 Tl., PSU:250 Tl., İşlemci Soğutucu: 130 TL. gibi bir fiyata mal oldu. Oyun olarak şu an Call Of Duty Ghos lowda, Sniper Ghost Warrior 2, NFS The Run, F1 2013 oyunlarını son ayarda oynayabiliyorum. Battlefield 3, Criysis 3, NFS Most Wanted 2012 elimde var ama henüz kurmadım. Ekran kartını HD 7850 seviyesinde alırsan düşünüyorum ki güncel oyunlardan oynayamayacağın oyun olmaz.

Ayrıca kasa fotoğrafları da burda var;

http://forum.donanimhaber.com/m_86861352/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C__A__N -- 8 Şubat 2014; 17:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orion2001

Bana sistemin maliyeti Vatan Bilgisayar haftasonu indirimi ile;
    Anakart: 287 TL. , İşlemci:560 Tl., Ramler:255 Tl., PSU:20 Tl., İşlemci Soğutucu: 130 TL. gibi bir fiyata mal oldu. Oyun olarak şu an Call Of Duty Ghos lowda, Sniper Ghost Warrior 2, NFS The Run, F1 2013 oyunlarını son ayarda oynayabiliyorum. Battlefield 3, Criysis 3, NFS Most Wanted 2012 elimde var ama henüz kurmadım. Ekran kartını HD 7850 seviyesinde alırsan düşünüyorum ki güncel oyunlardan oynayamayacağın oyun olmaz.

çok talihsiz bir kasa olmuş baştan sona herşeyi değiştirirdim

• Hocam olmamamış paranıza yazık olmuş şimdilik idare eder ileride küçük dokunuşlarla düzeltirsiniz kafanıza çok takmayın
  • quote:

Anakart: 287 TL. , İşlemci:560 Tl., Ramler:255 Tl., PSU:20 Tl., İşlemci Soğutucu: 130 TL. gibi bir fiyata mal oldu. Oyun olarak şu an Call Of Duty Ghos lowda, Sniper Ghost Warrior 2, NFS The Run, F1 2013 oyunlarını son ayarda oynayabiliyorum. Battlefield 3, Criysis 3, NFS Most Wanted 2012 elimde var ama henüz kurmadım. Ekran kartını HD 7850 seviyesinde alırsan düşünüyorum ki güncel oyunlardan oynayamayacağın oyun olmaz.

ekran kartını düşük tutarak yanlış bir seçim yapmışsın aynı bütçeye daha sade amd işlemcili gtx 760 ekran kartlı bir kasa toplanırdı şimdi tadını çıkartamayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: merdas

quote:

ekran kartını düşük tutarak yanlış bir seçim yapmışsın aynı bütçeye daha sade amd işlemcili gtx 760 ekran kartlı bir kasa toplanırdı şimdi tadını çıkartamayacaksınız

+1

• Ekran kartı düşük kasa kötü olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

quote:

Katılıyorum. Keşke GTX 760 falan koysaydınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ileride ekran kartını upgrade yaparsın
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, sistemimden gayet memnunum, şu an istediğim oyunları oynayabiliyorum, (önemli olan da bu değil mi?) Diğer taraftan şunu bilmek lazım günümüz oyunlarının çoğu DX 11.1 ve sadece DX 11.1' i kartlar destekliyor. Belki kısa bir süre sonra DX 12 oyunlar çıkacak ve şu an 500-1000 Tl. verdiğimiz DX 11.1 ekran kartları elimizde patlayacak, çöp olacak. Sistem seçimine gelince en başta söyledim İNTEL' den şaşmam, O.C ile de uğraşmıyorum. Sistemden kesinlikle bütçeyi kısmamamın nedeni de budur, öneri ve tavsiyelerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Son olarak şunu da belirteyim işim gereği öyle sabahtan akşama oyun oynayan biri değilim, bir oyunu bitirmek 20 gün belki 1 ayı buluyor, yani boş zaman için oynuyorum. Ayrıca 1994 yılından beri yani yaklaşık 20 yıldır bilgisayar ile iç içeyim. (MS-DOS' tan tutun da Windows 3.1' in doğumunu bilirim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C__A__N -- 8 Şubat 2014; 17:59:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.