Bildirim
[b]KENDİ RC ARABAMI YAPIYORUM İÇERİ[/b]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7.sınıfta uğraşıyordum bu işlerle ve gerçekten çok zevk alıyordum fakat nedendir bilmiyorum uzaklaştım o dünyadan. Kolay gelsin. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hocam servolu birşeyler yapabilirsen dehşet olur.
4 çeker arabayı drift için yapacaksan o parçalarla pek birşey bekleme. Düzgün drift için en ucuz RC araçlar Tamiya'nın 4 çeker araçları fakat Türkiye'de bulmak çok zor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: [[Evolat'oN]]
Planım hazır :) şu anda sadece 1 dremel veya dekupaj testere ihtiyacım var elinde olup da ucuza satan varsa haber versin
hocam alakasız alıntı yaptım ama sanırım pm atmışsın benım onay şifresı gelmedıgı ıcın yanıt weremıyorum msn adresimden ulaşırsan detaylı bilgi verebilirim :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
Hocam servolu birşeyler yapabilirsen dehşet olur.
4 çeker arabayı drift için yapacaksan o parçalarla pek birşey bekleme. Düzgün drift için en ucuz RC araçlar Tamiya'nın 4 çeker araçları fakat Türkiye'de bulmak çok zor.
Hocam servolu yapamam. Hem ekipmanım hem de sermayem yok.
İlerleme;Yeni bi araba aldım, kırık ve 1-2 parça eksik ama şasi büyük ve gelişime açık_____________________________ -
Takip.Bende bu şeylere merak sardım ama 300 tl veremem şuan.Başarılı olursa bende yaparım hemde zevkli olur.Başarılar. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X