Şimdi Ara

[b]KENDİ RC ARABAMI YAPIYORUM İÇERİ[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, elimde parçalanmış bir oyuncak var. Ben de bu aracın elektroniklerini kullanarak daha iyi ve AWD bir araba yapmayı planlıyorum ve buradan tüm planlarımı paylaşacağım.

• Planım hazır :) şu anda sadece 1 dremel veya dekupaj testere ihtiyacım var elinde olup da ucuza satan varsa haber versin

4 çeker arabayı drift için yapacaksan o parçalarla pek birşey bekleme. Düzgün drift için en ucuz RC araçlar Tamiya'nın 4 çeker araçları fakat Türkiye'de bulmak çok zor.

Orijinalden alıntı: [[Evolat'oN]]

Planım hazır :) şu anda sadece 1 dremel veya dekupaj testere ihtiyacım var elinde olup da ucuza satan varsa haber versin

hocam alakasız alıntı yaptım ama sanırım pm atmışsın benım onay şifresı gelmedıgı ıcın yanıt weremıyorum msn adresimden ulaşırsan detaylı bilgi verebilirim :)

Orijinalden alıntı: m4y

Hocam servolu birşeyler yapabilirsen dehşet olur.

4 çeker arabayı drift için yapacaksan o parçalarla pek birşey bekleme. Düzgün drift için en ucuz RC araçlar Tamiya'nın 4 çeker araçları fakat Türkiye'de bulmak çok zor.

Hocam servolu yapamam. Hem ekipmanım hem de sermayem yok.
    İlerleme;Yeni bi araba aldım, kırık ve 1-2 parça eksik ama şasi büyük ve gelişime açık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.