Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paperboy

Aliexpressden aralığın 21inde sipariş verdim.27sinde kargoya düştü.ayın 4ünde yurt dışına sevkedildi ve hala bu şekilde başka bir güncelleme yok acaba geçmi güncelliyorlar yoksa paket kayıp felan mı oldu arkadaşlar sizce ? yoksa bu süreç normal mi ? HK ile geliyor

Hocam size fikir olması açısından paylaşıyorum. Bu kargoyu dün teslim aldım.
    Sizin ki bir gün sonra yurt dışına sevk olmuş. Uçağı kaçırmış olabilir.

Edit: Bu kargo da HK Post ile geldi.

quote:

31/12/12 15:42 2012-12-31 15:42:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
    03/01/13 20:58 2013-01-03 20:58:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)
    08/01/13 10:41 2013-01-08 10:41:22 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    11/01/13 00:00 2013-01-11 00:00:00 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) TÜRKIYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 11 Ocak 2013; 20:48:38 >

• Yeni tarihli gümrükten geçen kargo örneğim umarım faydası olur bu arada ayın 6 sı pazara denk geliyordu belki gümrükte bir kolaylık olmuştur beklediğimden hızlı geçti çünkü
    29/12/12 16:57 2012-12-29 16:57:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
    03/01/13 21:08 2013-01-03 21:08:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)
    06/01/13 13:27 2013-01-06 13:27:12 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    07/01/2013 19:03:40
    2.
    Torbaya Eklendi - BURSA(BURSA P.İ.M)
    09/01/2013 09:20:40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeeSH86 -- 11 Ocak 2013; 20:52:39 >
  • Arkadaş bu ne demek oluyor ya anlamadım??? Anlayan biri varsa izah edebilir mi? Teslim etmekten vazmı geçtiler?

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    2.DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISTANBUL-AVR BAYRAMPAŞA PDM
    3.YENi CiHETE KAYIT(new to distribution area register) C(505004),S(167),09/01/2013 - ISTANBUL-AVR BAYRAMPAŞA PDM
    4.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(BAYRAMPAŞA PDM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkuk -- 11 Ocak 2013; 21:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

Arkadaş bu ne demek oluyor ya anlamadım??? Anlayan biri varsa izah edebilir mi? Teslim etmekten vazmı geçtiler?

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    2.DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISTANBUL-AVR BAYRAMPAŞA PDM
    3.YENi CiHETE KAYIT(new to distribution area register) C(505004),S(167),09/01/2013 - ISTANBUL-AVR BAYRAMPAŞA PDM
    4.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(BAYRAMPAŞA PDM)

yeni dağıtım alanına kayıt yapılmış gelir merak etme dostum
  • @intifada54 sağol, sürekli yeni bir ifadeler yazılıyor ama bir türlü gelmiyor.
  • Arkadaslar şimdiye kadar kaç kişinin takıldı kaç kişi sagsalim aldi acaba ?
  • Şimdi ben pek bilmiyorumda siparişimiz gümrükte takılırsa (paypal) paramızı geri alabiliyoruz dimi ?
  • bende 10 ocakta tmallboxdan sipariş verdim bekleyip göreceğiz
  • Promosyon Paketi sadece aliexprestte buldum oda 22 dolar degil 35 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Gümrükten Geçen Bir Kargonun Süreci !!!

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    02/01/13 14:10 2013-01-02 14:10:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    02/01/13 14:10 2013-01-02 14:10:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    03/01/13 19:55 2013-01-03 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    06/01/13 11:55 2013-01-06 11:55:44 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    07/01/2013 11:18:34
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISPARTA ISPARTA BM
    09/01/2013 10:21:47

27/12/2012 de sipariş vermiştim. yaklaşık 13 günde elime geçti. tmallbox.com'dan aldım.

@surga adlı arkadaşımızın kargosudur kendisi bana verdi göndermem için.

Paylaşım için teşekkürler. Anladığım kadarıyla " Gümrüğe sevk edildi" ibaresi olmayanlar kesinlikle alıyolar. Çünkü diğer alan arkadaşlarda da gümrüğe sevk edildi yazısı yok. ÇOK TEŞEKKÜRLER. Böylece " gümrüğe sevk edildi " ibaresi olmayanlar kesinlikle teslim alıyolar , sanırım bu konuda hem fikiriz. Ancak" Gümrüğe sevk edildi" ibaresi çıkıpta teslim alan arkadaş varsa oda süreci paylaşırsa daha net bilgilere ulaşacağız. Şu an kesin olan bir şey varki kargo takibinde " Gümrüğe sevk edildi " ibaresi çııkmadan "Torbaya eklendi, dağıtıcıya teslim edildi" ibaresini görenler rahatlayabilir . ellerine geçecek demktir. Ancak "Gümrüğe sevk edildi" ibaresini görüpte telefonunu teslim alan varsa ve burada paylaşırsa en azından " Gümrüğe sevk edildi" ibaresine rağmen teslim alanlar var diye umt edebiliriz. Bütün kargo takibini paylaşanlar vteşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Ortak kingkong firması ile şuan ne aşamadasın ?
    Mesajda telefon geldimi yazdım bana şöyle yazmış.

Dear Yunus,
    we have never received the parcel.
    Regards,
    Johnny

Ne demekki bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 12 Ocak 2013; 11:24:22 >
  • Henüz kargoyu almadığını yazmış. Ben zaten takip kodundan takip ediyorum. Alıp almadığı oradan belli olacak. Sanırım sen dispute açmıştın. Ben henüz dispute açmadım. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. Dispute süresini uzattırcağım farklı bir kutuya koydurup tekrar yollatacağım belki bu sefer geçer en hötü ihtimalle tekrar geri gider. Ama parayı geri labilmek için dispute süresini uzattırmak gerekir.
  • Yeni kargom dün Türkiye ye giriş yapmış. Pazartesi veya salı belli olur takılıp takılmadığı.
  • Beyler sanal kartı dün akşam paypala tanıttım hala daha hesap özetinde paypal görünmüyor 3 tl saniyesinde çekilmişti ama kimin tarafından çekildiği yazmıyor kartı paypala onaylatmam için kod istiyor onu göremiyorum.Bugün tekrar onay kodu gönderttim bir 3 tl daha çektiler bakalım ne olacak akşama görünecek mi ?

Yoksa sanal kart olduğundan bunu göremez miyim ? Akbank direkt internetten bakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ukkaşe Dönem içi işlemlerde bölümüne 3 yada 4 haneli bir kod gelmiş olması lazım 3 Tl boşa gitmiyor , 3 Tl Paypal hesabına geri yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Henüz kargoyu almadığını yazmış. Ben zaten takip kodundan takip ediyorum. Alıp almadığı oradan belli olacak. Sanırım sen dispute açmıştın. Ben henüz dispute açmadım. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. Dispute süresini uzattırcağım farklı bir kutuya koydurup tekrar yollatacağım belki bu sefer geçer en hötü ihtimalle tekrar geri gider. Ama parayı geri labilmek için dispute süresini uzattırmak gerekir.

Ben yollamasını söylemedim, direk paramı iade et dedim o yüzden dispute açtım..
    Adama daha ulaşmamış ne zaman geri iade ederler acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

@Ukkaşe Dönem içi işlemlerde bölümüne 3 yada 4 haneli bir kod gelmiş olması lazım 3 Tl boşa gitmiyor , 3 Tl Paypal hesabına geri yükleniyor.

Evet hocam ne hikmetse senin mesajını görmedim şimdi oralarda gezinirken rastgele buldum.Sonra mesaj yazmaya girdim baktım ki cevaplamışsın.Ben şuna inanırım her işte bir hayır vardır ben şimdi siparişi geçtim 200,73 dolardan tam 362 tl tuttu.Belki sabah senin mesajını görerek sipariş etseydik birşey olacaktı bir sorun çıkacaktı.2 kez paypal onaylattırma gönderdim 6 tl ondan 2 lirada sanal kartta kaldı kaldı 370 liralık limit koymuştum da.Şuan benim paypalda 6 tl var sanal karttada 2 tl kaldı.ben yurt içinden 8 liralık bir saat alsam 6 sı paypaldan 2 side sanal karttan gitcek şekilde ayarlayabilir miyim ?

Birde bakalım kaç günde gelecek.Bugün 12.01.2013 22:07 Singapur post seçtim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 12 Ocak 2013; 22:07:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Hocam benim aşamalarda sizinki ile aynı. Benim ki 1 haftadır PİM'de bekliyor. Yaşadığım şehirdeki PTT'ye sordum. Gümrüğe girmiş çıkınca buraya gelir dedi ama onunda çok bilgisi yok bence bu konuda. Bu kadar zaman niye bekletiyorlar acaba? Tebligat filanda gelmedi, gümrükten. Beklemeye devam.

Hala bir hareketlilik yok arkadaş takılacaksada takılsın artık. Yeter sıkıldım bu oyundan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Hocam benim aşamalarda sizinki ile aynı. Benim ki 1 haftadır PİM'de bekliyor. Yaşadığım şehirdeki PTT'ye sordum. Gümrüğe girmiş çıkınca buraya gelir dedi ama onunda çok bilgisi yok bence bu konuda. Bu kadar zaman niye bekletiyorlar acaba? Tebligat filanda gelmedi, gümrükten. Beklemeye devam.

Hala bir hareketlilik yok arkadaş takılacaksada takılsın artık. Yeter sıkıldım bu oyundan.

Hocam valla buyuk ihtimal takildi bizim kargolar ama insanoglu iste cikmadik candan umit kesilmez demis atalar:) Belki bise olur gecer gumrukten diye bi umit bekliyorum. 8 gundur hic bir hareket yok:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç kişinin gümrüğe takıldı acaba bunu hiç bilmiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.