Şimdi Ara

Cevap: iphone6 yılbaşı sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu ek vergi olayı beni iyice gerdi yılbaşından sonra hemen almalıyım 5c de taksit kalkmıştı fiyatlar o yüzden değişmişti şansa bakya

• Bende air 2 almayi dusunuyordum yilbasindan sonra bu kadar cabuk yururluge girer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne ek vergisi ya? Yine mi yeni bir vergi kapıda?
  • Ne zaman yürürlüğe girer bu vergi olayı alıntılar mısınız mesajımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene otomobillerde ötv yi yılbaşında arttırmışlardı, bunda da aynısı olabilir..
  • Arkadaşlar merhaba forum kultürüm çok fazla gelişmedi ama ilgiyle takip ediyordum sırf birilerine yardımcı olabilmek için eski hesabımı tekrardan açtım ve iphone 6 ile ilgili sıkıntılarımı paylaşmak istiyorum iphone6 64 gb ürünümü 1 hafta öncesi aldım ve 3. gün donma sorunuyla karşılaştım şu an telefon kucağımda ve 10 dk önce attığım resetle hala apple logosunu görüyorum bugun telefonun wifisi donuk hala geçti resminide ekliyorum almadan önce iyi bir düşünün ve şuan ne yapsam diye kara kara düşünüyorum bayiye yarın gideceğim ama alacağım cevaptan korkuyorum benim gözümde bu telefonun hakkı iadedir yada yenisiyle değişimdir servis derlerse nasıl tepki veririm merak ediyorum.
     Cevap:  iphone6 yılbaşı sonrası

• inticome41 İ kullanıcısına yanıt
    Tekrardan iOS yüklemeyi denediniz mi? Birçok sorun apple ürünlerinde yazılımsal olabiliyor, hala devam ederse İstanbul'da yaşıyorsanız bayi ile uğraşmayın apple a götürün anında değişim oluyor, saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deejaycluber kullanıcısına yanıt
    Telefon o kadar yeni ki şu an için itunes u bilgisayarıma yüklemeye fırsatım bile olmadı şu an apple logosu ekranımda dakikalardır duruyor internetten araştırdığımda bu sorun 4s ve 4 lerde ios 8 yüklemeyi denerken yaşıyorlar bu sorun bende olmamalıydı.Bayi de cevabı aramak yanlış olabilir çübkü restore edip işin içinden çıkabilirler.En iyisi dediğiniz gibi store da çözümü aramak. Nese sonucu güzel ve uğraştırmadan bitse de apple iyi olduğunu duyduğumuz kadar onaylamış da olsak. Desteğiniz için teşekkür ederim.
    Ben MacBookum için Store gidip ilgisi olmadığı halde ya bununda home tuşundan ara ara ses geliyor diye muhabbet Arasında arkadaşa bahsettim ve değiştirdi direkt 5s imi zamanında, servis konusunda içinizin en rahat olması gereken firma bence apple.

• Randevu alamıyorum ama hem zorlu da hem akasya da randevu veremiyorlar çatkapı gitsem muhattap alırlar mı beni

Sabah 9:30-10 a kadar giderseniz randevusu olmayan kişiler ile ilgilenen bir kişi oluyor.

• Teknoloji sitelerine gore 2 aydan bahsediliyor.onlari referans alirsak o kadar acele edip satislari patlatirsaniz vergi gelmeden urunlere zam gelir talep neticesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 28 Aralık 2014; 6:13:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.