Şimdi Ara

Cevap: Hangi Pc daha İyidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Arada Kardo Suan Pcmın Ozellıklerıne Bakıyorumdahttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/prog6150-gamer-pc-i5-2400-4gb-500gb-2gb-gt220-w-56615545 Güç Kaynağı (Watt) 400,0 Yazıyor Bu Ne Anlama Gelıyor Off Bu nasıl Is

• Başta ne yazdığınız kriptolu heralde bişey anlayamadım. 400 w yazan şeyi soruyorsanız power supply denilen bilgisayara gücü prizden alıp içinde 12v düşüren parça diye kısaca açıklayabilinir.Keşke almadan önce burada yazsaydınız çünkü bilgisayar biraz tırt. 16 gb ram'e aldanıp aldınız heralde yada 2gb ekran kartı yazıyor diye
  • FeDeX_114 F kullanıcısına yanıt
    7770 le Duzelmezmıkı ? Buarada 4Gb ram Var Pardon Yanlış attım Gerısı Aynı Full De Yanı bılgısayar hızlıda ekran kartında bıraz sorunlarım var ya 100 tl lık bı ekran kartı hayır felan gelmez bu ekran kartından degstrmek ıstedm de psu felan olayı cıkdı ıyıcemorelm bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx5869xx -- 22 Ocak 2014; 20:21:56 >
  • xx5869xx X kullanıcısına yanıt
    Bi şekle girer ama bu kasadaki psunun gerçek 400w olduğunu sanmam kartı takarsan riske girersin, iyi bi psu aldıktan sonra olabilir ama hep masraf
    Harbı Guzel Degılmı Sımdı Bu Pc ? i5 2400 3.40 turbo
    Hd 7770
    4 Gb Ram
    anakart:msi 7680
    Bu Pc Guzel Deglse Ya sen Zengısnın Yada Ben Bılgısayar bılmıyorm ?

[Şuankı Ekran Kartım Gt220 1920x1080 kalıtelerde Call Of Duty mw3 u oynuyabılıyorsam 7770 ı Alsam Naparım Kım Bılır ]
    Ne zengini be orta karar biriyim.İşlemci ,ram yeterli ama gt220 zayıf kalıyor. Crysis 3 ü aç bakalım ne oluyor görelim o zaman
    Çok Doğru Söylüyorsunda 7770 Alsam Götürmezmi Benı Bu Pc Allah Aşkına
    Bu Arada Crysis 3 Direcxt 11 Hatası verıyor Yenı Bı r Ekran Karttı Alıp Rahatlıcam Bır Ekran Kartı Sende Öner Hadı Bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx5869xx -- 22 Ocak 2014; 21:55:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Gt 220 directx 10.1 destekliyor crysis 3 directx 11 ister ondan dolayı bu hatayı alıyorsunuz yani bu oyunu bu ekran kartıyla açamazsınız. Fiyat olarak ne kadar limitin var bir de biraz üst model kart önersek bu sefer psu yetmeyecek birde ona masraf iyice sıkıntı olur sana da ama hd 7770 bu karttan çok daha iyidir orası kesin ama psudan sıkıntın olabilir
    Ya Abi 400 w Psu Yetmezmı bu NE Sacma iş ya 400 w Psu Var Kardeşım Kasamın Ozellıklerıne Bakıyorm Senın Dedıgın bu Degılmı G1 Gamer Kasa, 400 Watt Güç Kaynağı
    Kaliteli bir psu olsaydı çok rahat kaldırırdı ama gerçekten de 400w verirmi orası mechul bende de adi bir psu vardı aynı böyle 400w yazıyordu ne ekran kartı bıraktı ne harddisk ondan sonra sende benim gibi keşke bunlara boşuna para vereceğime ilk başta alsaydım dersin.Karar senin istersen al tak ama benim durumuma düşme
    Vatandan Alıcam Acaba Gotursemmı Kasayı Sorsam Bı Psu Uyarmı Yenı Psu gerekırmı Zaten suan dolar yuksek 250 mılyon alıcagım Ekran kartı uymazssa artık 350 cıvarlarında bısı cıkıcak cebden Pekı Bır soru Daha 7750 Alsam ? yınemı sıkıntı yaratır Psu
    Kartı almadan önce bi sorun, kasayı getirsem burada taksak kartı diye orada iyice bakıp anlasalar daha iyi olur tabi,belki hd 7750 sınırda çalışabilir ama dediğiniz gibi kasayı getirin deneyelim derlerse önce hd 7770 i taksınlar olmazsa hd 7750 yi alırsınız
    öyle Yapacağız Artık Kardeşım Benle Ilgılendıgın Icın Cok Teşekkür Ediyorum Sağolasın Son Bır sorumu Sorup Ayrılıyorum Kardo Format Atalı 1 Hafta Oldu 500 gb Harddiskim var 180 gb boş diyor şuan birşeyde yuklu degil windows 7 home basic ?
    Bişey değil buralarda olduğum sürece bildiğim bişey olursa cevap veririm.2 tane mi yerel disk gözüküyor c:, d: diye yoksa bir tek yereldisk c: mi var.En garanti öğrenme yöntemi biosa girip oradan boyutunu öğrenmek
    Sadece Yerel dısk C var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx5869xx -- 22 Ocak 2014; 23:21:58 >
    Yani 180 boş 300 civarı mı dolu gözüküyor? Yeni format attıysanız o kadar yer tutmaması lazım en fazla 50gb tutsun onu bile tutmaz oyun falan yüklemediyseniz, bilgisayarı ilk aldığınızda 500gb görmüşmüydünüz belki 250 gb falandır. Biosa girebilirseniz oradan net öğrenebilirsiniz
    Bılmyıorm Bıostan Nasıl yaparım Yardımcı Olursan Sevınırım Hızlı MEsajlarla Aga Ilk Aldıgımzda 480 mı neydı hanı sımdı noldu bılmıyorm bu arada bu format cdsı bu tuhaf orjınal ama format attıgımda hepsını sılmıyor bı kac dosya goruyorm yıne ama onlarıda sıldım hepsnı sıldım sen su bıos yontemını versene bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.