Şimdi Ara

Cevap: 💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bende n11 den araf bilgisayarın ürününe bakıyorum hali hazırda. Ürün fiyat performans olarak gayet mantıklı duruyor. Sipariş vermeden bir gidip mediamarkt bakayım dedim. O sırada şunu farkettim ki ekran kalitesi gerçekten çok kötü. Puslu puslu neredeyse piksellerin sayılabileceği bir ekran görüntüsü vardı. Şu an eee pc 1215n asus kullanıyorum. Ekran çözünürlükleri aynı ikisininde. Ben bu bilgisayarı 4 sen önce aldım sanırım. Çözünürlükleri aynı olsa da ekran büyüyünce kalite baya düşmüş haliyle. Acaba ben mi çok abartıyorum merak ediyorum. Kullananlardan bilgi almak isterim.

Ayrıca mediamarkette acer in bir laptop unu gördüm full hd. O ekran kalitesi de çok etkilemiş olabilirim düşüncelerimi :)) gerçi arada 1000 tl civarı fark var ve çıkmak istemediğim fiyatlar onlar ama full hd çok farkettiriyor sanki. Ayrıca lenovo z5070 i de gördüm. Full hd olmasına rağmen görüntü kalitesi acer inki ile pek kıyaslanacak durumda değil gibi. Ama asus'tan daha kaliteli sanırım. Lenovo z5070 hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum

Ayrıca araf bilgisayara güvenme konusunda sıkıntımız var mı?

acer:http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-vn7-571g-ci5-5200-4g-500g-4gv-gtx950-156-fhd-P55948308

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.