Şimdi Ara

Edebiyatı +45 yapanlar lütfen yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +50 net düşünüyorum 2 yıl sonra gireceğim sınava şimdiden nasıl çalışabilir nerden başlayıp neler yapmam gerekir ?

• kendine bir tane konu anlatımlı kitap almakla başla ,şimdilik bir tane yeter fazlası kafanı karıştırabilir,ben lys de iki kaynaktan gitmiştim onlardan biri yayındenizi diğeride delta yayınlarıydı,yavaş yavaş git kavrayarak önünde daha cok zaman var ,,ezber oldugu için unutma olasılıgın yüksek ama temel yapman senin için mükemmel olucak,,ben konu çalışıp bol bol test cözdüm ,,cok fazla not almakla da vakit kaybettme elinden geldiğince test cöz,ben 7 test kitabi bitirmiştim bu sayede 53-3 yaptım ,,başarılarr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minikworld kullanıcısına yanıt
    7 tane test kitabı ne reis

• 7 test kitabinin sayesinde sıralamamı 75 binden 7 bine çektim

• 2 senen varsa şimdiden edb kasmanın alemi yok edb sürekli tekrar ister o yüzden edb şimdiden çalışıp vakit kaybetme derim bence matematiğini geliştir matematiği bi çok konusunu anladınmı seneler geçsede akıldan çıkmıyo ha edb ta paragraf olsun dil bilgisi olsun pratik isteyen konular var onlar sadece lys edebiyatta değil ygs türkçede de işine yarayacak onlarada çalışabilirsin ille sözel ağırlıklı çalışacam diorsan tabi coğ tarih de var

• Kardeşim edebiyata biraz ilgin varsa 50 net zor değil. 2 hafta sadece video izledim ve not çıkardım. Sonuç :49.25 Net. Matematik çalışmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Minikworld

7 test kitabinin sayesinde sıralamamı 75 binden 7 bine çektim

72 binden 40'ta kaldım ben. Tebrikler hocam. Ben LYS'yi salmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim :) anldım ki iş edebiyatta bitiyormuş ygs tırt yani 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Minikworld

Teşekkür ederim :) anldım ki iş edebiyatta bitiyormuş ygs tırt yani 😄

İş matematikte bitiyor edebiyatta değil.

• geçen sene 40 yapmıştım bu sene 29 yaptım haberin olsun.
  • Minikworld kullanıcısına yanıt
    VAllahi helal olsun

• 7 kitabi mantıklı bitir ben öyle yaptım tutup şiir bilgisini 7 kitaptan çözmek mantıksızdır .Ben sade 2 test çözdüm yetti . Şiir bilgisi felan çok kasmamak lazım hem sıkıcı hem basit soruyorlar ama diğer konulardan 150 200 soru çözmek lazım cumhuriyetten hele bol bol çözme lazım kitap onerilerim

Karekök

Bilfen

Limit

Palme

Güvender 4 bir seti var bayağı soru tutturdu 2016 yılındaki Orhan veli şiirli soruyu aynen sormuş

Endemik yayınları

Bide her kitapta genel tarama ve eser özetleri testleri var onları patlat . Günlük tekrar et konuları oku özet şeklinde

Ben bunları yaptım .YGS den sonra başladım 51 doğru 4 yanlış yaptım . Umarım faydası olur .

• Heralde hep bu soruyu bekliyodum. Lys'de 50 doğru 5y yanlış yaptım, bir soru dikkatsizlikten gitti. Umarım sen daha iyisini yaparsın. Biraz uzun bi yazı olucak.
    Öncelikle, sana söyleyebileceğim en önemli şey şu: KİTAP OKU. Bana öğretmenlerim ygs-lys için kitap okumanın gereksiz olduğunu söylüyodu ve ben de ygs'ye kadar okumadım. Sonuç olarak beklediğimden çok daha düşük bi Türkçe neti geldi. Lys edebiyatın Türkçe kısmında da yanlışlarımı görünce çok sinirleniyodum. Sonra böyle olmayacağına karar verdim klasikleri okumaya başladım. Edebi değeri olan klasikleri okursan çok faydasını görürsün. İnan günde 20 dk'nı ayırmak hiç zor değil. İnsanlar genellikle Türkçe kısmından veya nasılsa bunlar kolay diye çok üzerinde durmadıkları ayrıntılardan yanlışlar yaptılar. Bu senenin olayı şuydu: Ezber, doping hafıza videolarını izleyip ayrıntılarda boğulanlar kaybetti. Konuların mantığını ve önemli sanatçıları bilenler, Türkçesi iyi olanlar kazandı. Dil bilgisini de sakın ihmal etme, ezbere dayalı değil de mantığını oturtarak çalış. Sonuçta bu bizim anadilimiz.
    Edebiyat kısmına gelicek olursak, ben geçen sene son aylarda edebiyat çalışmıştım yani ordan biraz aşinalığım vardı. Mezuna kalınca sene başından itibaren çok düzenli bi şekilde edebiyat çalıştım. Tm'lerin kutsal kitabı olan Palme el kitabından çok faydalandım. Sene başında Palme'nin soru bankasına başlamıştım, birkaç kitap daha çözüyodum adını hatırlamadığım. Ygs'ye kadar konuların yarısından fazlasını halletmiştim. Bu çok fark attı ve pratik yapıcak çok zaman sağladı. Ara ara yaprak testlerle tekrar yaparsan çok faydasını görürsün. Çözmediysen Limit soru bankasını mutlaka çöz. Edebiyatı sevmeye bak, detaylarda boğulup genel tabloyu ihmal etme yeter.
    Beni bu sene kurtaran şey edebiyat oldu. 50 net yapan insan rakiplerine çok fark atar bunu unutma. Ama kesinlikle bir tm öğrencisi matematikten de en azından 30 net civarı yapmalı. Hedefin ne bilmediğim için o konuda tam tavsiye veremiyorum. Benim sıra arkadaşım da son haftalarda video izliyodu, ama mantığı bir türlü oturtamadığı için -ve onun da Türkçesi kötüydü- 13 yanlışı çıktı. Hiçbir dersi küçümseme. Başarılar

• Bak reis edebiyat temelin önemli iki yılın var şöyle yap bak dediklerimi yaparsan + 50 net garanti ( senin psikolijine falanda bağlı tabi ) 11.sinifta hocan ne anlatıyorsa dinle ve defterine o an not al ve her hafta sene sonuna kadar haftalık en az 30 soru çöz max 50 çöz zaten not aldığın için ve dinledigin için sana kolay gelecek bak vallahi billahi LYS vakti konulara baktığında la ben bunu zaten biliyorum diyeceksin hadi unuttuğun bir kaç şey olur ama beyin onu önceden aldığı için çalışırken çok kolay bir şekilde aklında kalır ve halledersin. Fullemek istiyorsan da dediklerimi yaparsan ve böyle kıyıda köşede kalmış veya az bilinen. yazarları ezberlersin o zamanda fullersin çok zor değil sadece duzenli çalışma ve test çözmek gerekiyor dönemleri falan iyi bil sadece yazar eser ezberleme

• Sadece son sene çalıştım. 1 yanlış 1 boşum var. Edebiyat tabi ki çalış ama ağırlık matematikte olsun. Matematik-geometri çalış. Sonra aylara doğru edebiyata ağırlık verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Kardeşim edebiyata biraz ilgin varsa 50 net zor değil. 2 hafta sadece video izledim ve not çıkardım. Sonuç :49.25 Net. Matematik çalışmanı öneririm.

HOCAM HANGI VIDEOLARI IZLEDINZ ACABA ?
  • limit el kitabı

limit soru bankası

ve bence en önemlisi impala edebiyat rapleri,said aktaş cumhuriyet edebiyatı.

Bir de düzenli tekrar.

Bu sene sadece bunları yapıp 51 net yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzlatanibrahimoviç -- 15 Ağustos 2017; 8:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbaros5050

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Kardeşim edebiyata biraz ilgin varsa 50 net zor değil. 2 hafta sadece video izledim ve not çıkardım. Sonuç :49.25 Net. Matematik çalışmanı öneririm.

HOCAM HANGI VIDEOLARI IZLEDINZ ACABA ?

Sadece Harun Ardıç'ın Cumhuriyet videolarını izledim ve cumhuriyet kısmından 1 yanlışım var. O da benim hatamdan kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 15 Ağustos 2017; 9:19:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.