Şimdi Ara

Cevap: Bluray DVD Hard Diske Nasıl Kopyalanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , düğün videomuzu HD olarak çektirdik.Düğün salonu bize Blue ray DVD olarak verdi.Fakat bende bluray okuyacak cihaz yok.(3D tv var o okuyor ama usb üzerinden) günlerdir aramadığım yer kalmadı bi türlü sorunu çözemedim.Amacım elimdeki Bluray dvd yi verip yanında bir de 500 gb lık hard disk verip DVD nin içindekileri hard sike attırmak.Hiçbir teknik servis ve internet cafe de okuyucu yok.PS3 Bluray okuyo ama adamlar da kopyalamayı bilmiyoruz diyolar.Bu işi içinizde yapan varsa ücreti ile yaptırmak istiyorum veya nerede yaptırabilirim , bi akıl verin.

• Cevrende Sony Vaio kullananlar varsa ki genelde bluray okuyucu oluyolar rica edip diski pcye takip oradan kopyalama yapabilirsin aksi halde yeni bi harici bluray okuyucu rv alip bilgisayara takmalisin yoksa baska cozumu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

Arkadaşlar , düğün videomuzu HD olarak çektirdik.Düğün salonu bize Blue ray DVD olarak verdi.Fakat bende bluray okuyacak cihaz yok.(3D tv var o okuyor ama usb üzerinden) günlerdir aramadığım yer kalmadı bi türlü sorunu çözemedim.Amacım elimdeki Bluray dvd yi verip yanında bir de 500 gb lık hard disk verip DVD nin içindekileri hard sike attırmak.Hiçbir teknik servis ve internet cafe de okuyucu yok.PS3 Bluray okuyo ama adamlar da kopyalamayı bilmiyoruz diyolar.Bu işi içinizde yapan varsa ücreti ile yaptırmak istiyorum veya nerede yaptırabilirim , bi akıl verin.

DVD nin içindekileri hard ... attırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Arkadaşlar , düğün videomuzu HD olarak çektirdik.Düğün salonu bize Blue ray DVD olarak verdi.Fakat bende bluray okuyacak cihaz yok.(3D tv var o okuyor ama usb üzerinden) günlerdir aramadığım yer kalmadı bi türlü sorunu çözemedim.Amacım elimdeki Bluray dvd yi verip yanında bir de 500 gb lık hard disk verip DVD nin içindekileri hard sike attırmak.Hiçbir teknik servis ve internet cafe de okuyucu yok.PS3 Bluray okuyo ama adamlar da kopyalamayı bilmiyoruz diyolar.Bu işi içinizde yapan varsa ücreti ile yaptırmak istiyorum veya nerede yaptırabilirim , bi akıl verin.

Hahaha koptum
    Güzel yakalamışsın pilav bey :D

• Bluray DVD'de nedir. Ya Bluray'dir ya DVD'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Bluray DVD'de nedir. Ya Bluray'dir ya DVD'dir

tşrlr bilgilendirme için
  • quote:

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

• aman dalga geçin hemen, onları bilse konu açmazdı zaten hemen taşlayın,adam zaten kablo çekin dvd dönsün sonra hdd ye yüklensin dememiş bir şekilde benim hard diske nasıl atabilirim diye sormuş.

dostum öncelikle yapman gereken seçenekler şunlar ya bluray oynatıcı bir player alırsın ya da şöyle de olabilir etrafta ps3 sahibi arkadaşın falan varsa ver taksınlar önce ps3 e kopyalarlar videoyu sonra usb ya da hard diske atarlar, ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi pc'ye de bluray okuyucu takılabilir. baktın hiç olmuyor dvd-bluray satan yerleri dolaş vardır belki o işlerle uğraşan.
  • hocam aynı konuyu konu dışına açtım bu kadar dağıtmadılar konuyu.seviye düşmüş.imla hatalarına gülen çocuklar var hala.klavyeye bakmadan yazıyoruz kardeşim yanlış yazsak nolur.

1 tane ps3 de denedim ama okumadı.bazı arkadaşlar avm lerde yeni nesil laptoplarda var dedi okuyucular.Gidip ya rica edicem ya da parasıyla istiycem adamdan.bi şekilde halletmem lazım bu hafta.
  • ben daha orada kötü kelime olduğunu bile görmedim, herhalde bluray'den hdd'ye atma olayına gülüyorlar sandım, insan özelden mesaj atar arkadaşım orayı değiştir der ama o zaman birileri alıntılayıp süpermiş kardeş demez.

neyse;şansınızı deneyin baktınız olmadı dediğim gibi yine böyle düğündü kameraydı gibi işlerle uğraşan dijital işleriyle ilgilenen dükkanlara da sorun.umarım sonuç istediğiniz gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 25 Haziran 2012; 2:10:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.