Şimdi Ara

Cevap: 65.000-75.000 Arası Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyeler için herkese teşekkürler arkadaşlar. Bu gidişle muhtemelen Passat alacağız gibi bakalım, hayırlısı. Diğer önerdiklerinizi de ufaktan incelemeye başlıyorum.

Aslında bizim de gönlümüzde bir Aslan (Mercedes) yatıyor ama D segmenti maalesef şu bütçeyle hayal. En az 2011-2012 model bakıyoruz. Inşallah 2 sene sonra façayı biraz daha toplarsak ben de Mercedes çok isterim açıkçası. Hatta babama aldıktan sonra bizde şu an annemin kullandığı 2012 Megane 3 var, onu yükseltmeyi düşünüyoruz. Belki o zaman ilk mercedesimize annemin arabasıyla c serisi olarak geçiş yapabiliriz.

Başka fikri-tavsiyesi olan arkadaşları da dinlemeyi çok isterim.

Arabayı da aldıktan sonra resimleri koyacağım :)

Düzenleme: Arkadaşlar babamın aklını çeldim C180 alıyoruz Eniştem zaten galerici, babam açtı konuştu, bize yarar mı Ömer diye sordu, enişteden de "Mercedes abi yaramaz mı" onayını alınca oluru verdi. Valla içime çok çok çok sindi şimdi. Hatta bütçeyi 80'e bile esnetebiliriz. Şimdi enişte bize C180 bakıyor. Bakalım..

• 2009-2010 alınır gayet de güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el Exc veya sıfır C4 derim .
    408 litre bagaj donanım vs.

• O paralara 1.6 Ecoboost 160 Hp Mondeo alınır,1.6 Avensis alınır.Avensis'i 0 km bile bulabilirsiniz.

• 0 düşünmüyoruz çok çabuk değer kaybedeceği, yapacağımız masraf vs. den dolayı. Bir de belli başlı markalar düşünüyorduk ki bence Mercedes diyince akan sular durur. Çok zorlarsa modeli düşürür 80bin'e 2010 falan da alabiliriz. Ama babam eğer kelepir bir araba denk gelirse ne yapar eder 90bin'e bile çıkar diye düşünüyorum.
  • Şöyle bir ilana denk geldim. Boya-değişen yok diyor. Pek anladığım da söylenemez ama düşük km'de 2011 model 85bin demiş adam. Pazarlıkla 82-83'e bırakabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-36000-km-orjinal-boyasiz-darbesiz-tesekkurluk-c180-mercedes-272921696/detay

Sahibinden'de araba bakarken nelere dikkat edilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.