kardeşim. 6000 tl bir pcye verilmez. 4000-5000 verilir ama şu şekilde olur, tam olarak gta5 gibi oyunların tüm ayarlar açık ve 4 k da. oda sana önerilen sistemlerde yok. senin şimdi pc alman demek zarar edeceğin anlamına gelir. çünkü ortada yeni çıkacak olan zen işlemcileri + nvidia pascal gibi ekran kartları var. (gtx980 cw sorunu vram sorunu + intel i7 skylake eğilme sorunu. bildiğin bir sürü sorun mevcutken, beklemek daha mantıklı.) madem her arkadaş kafasına göre yazıyor. benimde sana tavsiyem budur.
- Nickindende anlaşıldığı üzere Trollemeyi seviyorsun sanırım, tane tane heceleyerek okursan yazdıklarımı belki daha iyi anlayabilirsin ilk cevabımda
quote:
yu.
Yazmışım zaten neyin kafasını yaşıyorsun ?aza doğru almadan 2-3 hafta önce yardım istemen senin açından daha faydalı ve yerinde olurd
- 4000-5000 Liraya zaten Nvidia yada Amd tarafında 4K + full herşey açık tam performansı zaten alamazsın illaki crossfire yada sli yapman gerekiyor ki 4000-5000 Liraya pembe hayal anlamına geliyor. Yani arkadaşa sadece ben değil bu forumda yada başka forumlarda sistem tavsiyesi zaten verilemez 4k 5k sli bütçe yetmez.
- Öneri isteyen arkadaş zaten sana şimdi bilgisayarı hemen alacağım yazmamış tane tane oku YAZIN ALACAĞIM diyor bende YAZA DOĞRU SİSTEM ÖNERİSİ YARDIMI İSTEMEN DAHA YERİNDE OLUR diyorum.
-
quote:
kardeşim. 6000 tl bir pcye verilmez.
Kime göre neye göre ? insanların durumu müsait demekki 10000 liraya da alır, 20000 lirayada sonuçta para kendi ceplerinden çıkıyor. Herkes senin gibi recep baltaşın 3-5 bin liralık topladığı sistemlerin Gta Benchlerini izlemiyor
- Forumdaki Amaç insanlara faydalı olabilmek insanlara yardımcı olabilmek , fakat şu son zamanlarda forumlardaki muhabbetlere baktığımda insanların birbirlerine bir laf sokma yarışıdır gidiyor forumun yaş ve kalite kitlesi değişiyor sanırım.
seni uyarıyorum. kelimelerine dikkat et. sen öneri yapıyorsan, bende öneri yaptım. seni ergen sandım, çocuk olduğunu bilsem hiç yazmazdım. yazdıklarımı anlayabileceğini sanarak ekonomiden bahsettim o kadar. seninle dalga geçerek olsam tek cümle halinde her mesajında sana takardım. sanırım anlayabildin beni. ayrıca 10.000 - 20.000 tl lerden bahsetmişsin, milleti yanlış yönlendirme. herkes senin kafanda değil. bu forumda 4000-5000 sistem toplayan sayısı fazla değil. adam 6000 tl yazmışsa sen 3000-4000 tl lik sistemde önerebilirsin. senden isteneni yap ve bunun dışına çıkma. evet sadece şurada haklısın, nik biraz komik. yalnız kimseyle dalga geçmiyorum. lolican gibi çocukların oğlu olmaktanda vazgeç. kimsenin etkisi altında kalma kendin ol!
ayrıca sana bir tavsiyede bulunayım. forumun önce senin gibi tartışma ortamı çıkaran veletlerden temizlenmesi lazım. gerçekten sana samimi olarak bir alıntı yaptım. sende durduğun yerde değişik yorumlar yapmışsın.
reep arkadaşım eğer biribiriniz ile atışmaya devam edecekseniz forum kirliliği yapmayın gidin özelinizden ne konuşuyorsanız konuşun arkadaşım burada bir soru soruldu ona cevap bekleniyor sizin karı gibi birbirinizle atışmanız değil.!!!!!!
Ayrıca başlangıçta senin yazın millete sataşma babındaydı bir şey demedim ama burada sen yine uzatırsan o zaman susmam
FORUM ADABI ÖĞRENİN, KENDİNİZE SAYGINIZ OLSUN, ÇEVRENİZE SAYGINIZ OLSUN....
İ7 6700k Msi z170,asus z170,Gigabyte z170 anakart modellerinden uygun olanı seç 16 gb 8x2 asus ram 2666 mhz Dark n10 kasa Gtx980 veya r9 380x ekran kartı sen seç yada bekle yazı yeni parçalar Çıkınca karar ver 750 watt psu +80 plus Wd 7200 1 tb hdd Samsung 850 evo 250 gb ssd Dark aqua sıvı sogutma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu da hoşuma gitti aslında ama resep in dediği gibi sanırım yazı beklicem yeni ekran kartlarını