Şimdi Ara

Cevap: 2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdcvn

    Cayma hakkını yanlış anlamısısınız..
    İnternetten alışverişler 7, magazadan alışveriş 30 gün içinde cayma-iade-değişim hakkı var ama şöyle:
    internetten/magazadan ürün aldınız, ürün elinize ulaşmadı veya ulaştı ama açmadınız kurmadınız servise imza atmadınız yani teslim etmediniz, aynen cayma hakkınız var iade olur..Veya
    7 / 30 günlük süre içinde sonradan ortaya çıkan "ayıplı ürün" kapsamına giren şeyler..yani saglam teslim aldınız..fiziki sorun yoktu.. kullandınız sorun yopk ama biryerinde bir arzıa tespit ettiniz, bir özellik çalışmıyor, arıza ve hata olacak servis te bunu onaylayacak..
    Ben aldım kullandım begenmedim iadesi yok maalesef..
    Türrkiyede yok ama yabancı ülkelerde var..Türkiyede kullanılmış ürün geri alınmaz derler hangi kanuna göre..Kullanmadan nasıl bileceğim peki??
    Kullandıktan sonra da Aslında mahkemeye verebilirsiniz şöyle birşey var, dikkatli okuyun:
    Ürün özelliklerini, katalog bilgilerini, satın aldığınız yerdeki tüm bilgi özellikleri kopyalıyorsunuz, çıktı alıyorsunuz bir kağıda..Kullanma klavuzunu, garanti belgesini en ince detayına kadar okuyorsunuz..
    Sonra Tv de yazılanlara uymayan bir kusur arıyorsunuz..Örnek, Divx oynatır yazıyor ama oynatmıyor, DLNA ile başka cihazlara baglanır diyor baglanmıyor, SEN deki uygulamalara giremiyorsunuz, yani size vaad edilen özellikler yanlış hata, buna da yanıltıcı bilgi deniyor, ayıplı ürün/sonradan ortaya çıkay ayıp-hata kapsamında iade edersiniz..ama iyi bilmeniz lazım..
    Saygılar

    NOT: önce ürün teslim sonra para iadesi o da belirsiz..Şikayetvar sitesinde sonye iade edilen, 2 aydır parasını almayan i,nsanların şikayetleri var...Sony bu konuda güvenimi kaybetti..Bayinin keyfi gelecek bankaya yazacak..aslında 1 saatlik iş ama bayi niye sizi düşünsün kü?Türkiyed işler aslınd o kadar kolayki istedikten sonra..
    Örnek..Kredi kartıma bir iade yapıldı..Ama bunu gercek hesabımda göremiyorum..Açtım telefon bankaya..Dedim hesabıma aktarı parayı..Hayır dediler..alışveriş yaptığımda o yatan kadar, kredi kartımdan düşecekmiş..Dedim ben kredi kartı kullanmayacağım hemen aktarın, 1 dakika içinde para hesabıma gecti..Kredi kartına yatan para eğer hesapla bagımsız ise o para sadece kredi kartı kullanılınca kullanılır? ANlatabildim mi? gercek hesabımıza yatmıyor..karışık durum..Bazen de Ay sonu ektresinde kredi kartı ödemesi örnek +500 - 500 nötürlüyor

    valla ben gittigidiyordan 47la740s almıştım ürün geldi 2-4 gün kullandım dikey bantlanma sorunu nedeniyle iade ettim bi hafta içinde ve paramıda aldım satıcı en son bana msj atmıştı para iadesinden hemen önce işte servis gelir arıza tespit eder kusurlu bulursa para iadesi gerçekleşir filan demiş bende cevap olarak ben arızalı olduğu için iade etmiyorum menmun kalmadığım için iade ediyorum hem adı üstünde koşulsuz iade etme hakkı yazıyor orda dedim ve gittigidiyordanda yardım istedim ertesi sonra bi baktım para iadem gerçekleştmiş ertesi gün...bence koşulsuz iade etme hakkı kullanıp beğenmediğin zaman 1 hafta içinde iade etme etmeyide içine alıyor yasa açık açık yazıyor çünki ama satıcılar kıvırabiliyor bu ko







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.