Şimdi Ara

CEVAHİR TEKNOSA'DA ve Teknosa.com' da CREATIVE D200 BLUETOOTH SPEAKER 149TL !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Kesin dinlemişsindir kesin . Çıkar her zaman bi atıp tutan klavye delikanlısı. Garanti evindeki 100 liralık logitech markahoparlörün vardır yada z5500. Sizin gibilerde böyledir genelde. Mundar meselesi

z5500 kullandım 7 sene ve sattım .

Logitech te boğuk ses sıfır tiz full bass la müzik dinleyen bir adam yorumu kısa ve net .

Hayatında dokunmadığın ve muhtemelen dokunma fırsatı bulamayacağın türden sistemler kullanıyorum. Misal;

CEVAHİR TEKNOSA'DA ve Teknosa.com' da CREATIVE D200 BLUETOOTH SPEAKER 149TL !!

Bu da sana kapak olsun. Paraya kıydım ve aldım.

akşam akşam iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Bu üründen yok mu acaba? Ayrıca bu kendinden şarjlı değilmi dostlar.
    Cevap Lütfen

Merhaba,
    D200 prizden aldığı güçle çalışmaktadır, bataryası yoktur.
    Teknosa kampanyası sona ermiştir. Ürünü stoğu olan Vatan Bilgisayar, Mediamarkt, Bimeks, Gold mağazalarından ya da internetteki satış sitelerinden temin edebilirsiniz.

Teşekkür ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Bu üründen yok mu acaba? Ayrıca bu kendinden şarjlı değilmi dostlar.
    Cevap Lütfen

Merhaba,
    D200 prizden aldığı güçle çalışmaktadır, bataryası yoktur.
    Teknosa kampanyası sona ermiştir. Ürünü stoğu olan Vatan Bilgisayar, Mediamarkt, Bimeks, Gold mağazalarından ya da internetteki satış sitelerinden temin edebilirsiniz.

Teşekkür ederiz...

"Creative D200 Wireless Bluetooth Speaker" bundan yeni haberim oldu gerçekten tam aradığım güzel bir alet, ah fiyatı can yakmasa hemen alırdım 130,00 $ + KDV yani pek hoş değil şu an (HepsiBurada.com indirim yapmış öyle bile 260TL). Neyse D200 alabilene hayırlı uğurlu olsun demekten başka şansım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 23 Mayıs 2014; 10:45:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.