Şimdi Ara

Çeşme Merkezde 2 kişi oda kahvaltı 55-TL (3 adet kaldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 3 adet Çeşme Merkez'de OTEL SESLİ'de çift kişilik, oda + kahvaltı tatil kuponu bulunmaktadır.

Ben aylar öncesinden aldım. Ama 3 tanesini (iş yoğunluğundan, düğün, ramazan v.s. derken) kullanamadım.

Şu anda bu kupon 74 TL'ye satılmaktadır. (link)

Ben tanesini 55-TL'ye bırakabilirim. Kuponlarımın arkasındayım. Sorun çıkmaz. İzmir'de yaşıyorum. İzmir'den alacaklara elden teslim edebilirim kuponların çıktılarını.

Sesli Otel'i bilen bilir ama yine de söyliyim. Çeşme Çarşı'ya çok yakın. 30-40 m mesafesi var. Çeşme Kalesi-Çeşme Marina v.s. hep yürüme mesafesinde. Otel, şehir oteli olduğu için denize veya plaja sıfır falan değil. Odalar klasik. Wc-Banyo-klima-tv-balkon v.s. var. Ben gittiğimde bir sıkıntı yaşamadım. Ama küçük bir otel olduğu için otel dışında vakit geçiriyorsunuz, genelde otele yatmaya geliyorsunuz.

Eğer bir cuma-cumartesi falan eşinizle, sevgilinizle, çeşmeye gideyim gezeyim ve kalacak bir yerim olsunn isterseniz, çok ideal. Çeşme'de kışın bile bu fiyata otel bulamazsınız. (kışın en iyi ihtimal çift kişi 80-90 TL'dir) . Eğer fırsat sitelerinden güzel de bir balık menüsü düşürüseniz, çeşmede çok ucuza sakin bir haftasonu geçirebilirsiniz. (ben öyle yaptım).

Kuponların son kullanım tarihi 17/12/2013. Daha 3 aydan fazla bir zaman var.

Link
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Not:

1- Fırsat. şehir fırsatı sitesinden alınmıştır.
    2- Her türlü sorunuzu buradan ya da özelden sorabilirsiniz.
    3- 3 adet birden alana indirim yapabilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ'DE KAHVALTI 15 TL OLDU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.