Şimdi Ara

Çeşitli Yazılım Mühendisliği Kursları ile ilgili??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • piyasadaki çeşitli yazılım mühendisi yetiştiren sertifika veren kurslarla ilgili bilgisi olan varmı?

bu kurslar 6000-7000 ytl civarı ve 500 saat sürüyor sanırım?

bende böyle bir kursa katılmak istiyorum önerisi olan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wartexy -- 17 Eylül 2008; 18:41:03 >

• google

ben google kullandım sertifika programlarıyla ilgili birçok yorum ve reklam buldum..

bilge adam, bilginç it .. hepsiyle iligli var.

ekşisözlük e de göz at istersen
  • çok pahalıııı
  • aslında biraz arastırsan bilişim egitim vb. kursları bulabılırsın.Hem senın dedıgın 6000 7000 ucuk bir rakam misal ögrenıgı verdıgım yer daha uygun fıyata aynı egıtımı verebılır.
  • gercekten pahalı
  • wartexy Öncelikle bu kurslara gidiş amacın sertifikamı yoksa bu işi öğrenmek mi eğer amacın işi öğrenmekse kursa gitmeden önce piyasada ki popüler dillerden bir dil öğrenmeye çalış tabi bir kaynak alarak mantığını öğrendikten sonra kursa gitmen senin için daha faydalı olacak diye düşünüyorum.
  • akarweb

arkadaşımız çok dogru söylemiş kursa neden gidiyorsun önce bu sorunun cevabina kendin bul bence birde sertifika alıp da 2 3 bin ytl maaşLI işlere gireceksin okadar maas alacaksin filan diyenlere hayirli işlerde ve arkana bakmadan git
    tamam o parayi alan adamlar vardir lakin adamlar hapsurduklari zaman burunlarindan kod cikar :) demek istedim kendine planini ciz ona göre uygula ve unutma kimse kimseye bill gates imzasi olan bi karta sayipsin die dünyanin parasini vermez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.