Şimdi Ara

çeşitli satılıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimde kullanmadığım bir kısmınıda zaman ve yer açısından kullanamadığım çeşitli malzemelerimi satıyorum.

1- acer digital projeksiyon 7753c 400 TL. ister oyun oynarken bilgisayarınızı bağlayın duvarda dev ekran oynayın, isterseniz digitürk yada uydu alıcınızı bağlayın maçları filmleri dev ekran seyredin. (cihaz 3 dakika çalıştıktan sonra standbya geçiyor, tekrar on off yapıyorsunuz çalışmaya devam ediyor, lambasını değiştirttikten sonra oldu ya bir kablo hatası var yada benzer bir küçük problem, ilk üçüncü dakikada kapanınca yeniden düğmeye basmak gerekiyor sorunsuz çalışıyor.)

2- 3m MP7640i projeksiyon 200 TL. (lambası patlak, orjinal lambası üzerinde duruyor isterseniz 180-200 tl. gibi bir rakama lamba arkını değiştirtin kullanın ister orjinalini alın ama ark değiştirmek daha ucuz)

3- Omega 1300T Daktilo 40 TL. (bir ara hikaye gibi şeyler yazmaya heveslendim daha sonra iş güç yüzünden bıraktım, biraz yağlanıp küçük bakıma ihtiyacı olabilir)

4- Akai VS-R8EV mkIII VHS video 50 TL, (videonun hiç bir sorunu yok tıkır tıkır çalışıyor ve dünya üzerindeki en az kullanılmış videodur. bir aralar konser kasetlerim vardı bir kaç kere arkadaş ortamında izleme fırsatım oldu onun dışında kullanmadım. taşınırken kumandası kaybolmuş bulamadım, 5 TL.ye eminönü, karaköy filan orada satıldığını söylüyorlar kullanmadığım için hiç araştırmadım)

5- Minton HTS-5200 5+1 Home Theater System. 70 TL. (2 sene önce hediye olarak geldi, dvdye bağlamıştım 6 ay kadar kullandım lcd tvye geçince yanında hediye olarak gelen ses sistemini kullanmaya başladım, o yüzden bir kenara ayrıldı bu cihazda, özellikleri şöyle; Bu cihazın resmini çekmeyi unuttum o yüzden temsili resim koyuyorum, ilgilenen arkadaş olursa isteği üzerine cihazın resmini çekip yollayabilirim.

TEKNİK ÖZELLİKLER
    * 5.1 Sistem (25W Subwoofer + 5x5W Kolonlar)
    * 5.1 ya da 2.1 “virtual surround” efekti ile kullanabilme
    * AC-3 / DTS giriş uyumluluk
    * Geniş LED gösterge ekranı
    * Uzaktan kumanda
    * Boyutlar:
    (S) 360x210x410mm
    (K) 130x95x120mm
    * Ağırlık: 12,5kg
    * Signal-to-Noise (S/N) oranı: ≥76dB
    * Frekans aralığı:
    (S) 45-200Hz
    (K) 200-20.000Hz
    * Giriş hassasiyeti:

6- SP Super Power 4+1 Amplifer 40 TL. (bu cihazın özelliklerini unuttum kabaca anlatmak gerekirse sisteminiz ister 4 ister 2 çıkışlı olsun surround yaparak normal PC'den yada MP3 çalardan çıkan stereo sesi surround olarak gümbür gümbür dinleyin, ben bunuda evlenmeden önce bilgisayarımda kullanıyordum, sonra bilgisayarda kulaklık kullanmaya başlayınca o dönemlerde dvd playerıma taktım, ciddi anlamda çok temiz berrak bir sesi ve sağlam bası var, teknik özelliklerini kutusuna bakıp tekrar revize ederim ilanı, bu arada resmi ayrıntılı çekmeye çalıştım uydulardan birinin vidasının olduğu yerden pimi kırıldı emekleyen bebek olunca rahat durmadı. Ben köprü kenarlarında tezgahta satılan 1 liralık japondan aldım yapıştırdım ama tutmadı, sanırım dandik bir yapıştırıcıydı, kullanmadığım içinde yapıştırmayı denemedim bir daha. yapıştırmak yerine daha büyük bir vidada takılabilir çalışmasını engelleyecek en küçük bir problem dahi yoktur)

7- Yılmaz Professional 075 zıpkın + Sea Star 42-43 palet 50 TL. (zıpkınla sadece bir kere dalma fırsatım oldu onun dışında orjinal poşetinde evde dolapta yatıyor, palet ile birlikte oldukça uygun bir rakama veriyorum)

8- Inter TSC Universal Akıllı uzaktan kumanda, geniş ekran digital dokumatik ve tuş takımlı 75 TL. (Bauhaus'dan tam olarak 100 TL.ye aldım, inanın sadece bir kere pil taktım ve deneme amaçlı kullanmış oldum. bir aygıttan diğer aygıta geçerken modları unutup evdeki diğer aygıtlara müdahale edince evdeki of poff sesleri yükselmeye başlayınca kullanmamaya karar verdim full türkçe menü, dünya üzerindeki uzaktan kumanda ile çalışan herşeye kumanda edebilirsiniz, arkasındaki sensörleri sayesinde evdeki diğer kumandaları öğrenme yeteneği, diğer özellikler;

INTER AKILLI KUMANDA TSC UNIVERSAL 2415
    Türkçe menü
    Zamanlayıcı
    Geniş kod hazinesi
    40x70mm dokunmatik çok geniş mavi ışıklı digital ekran
    Tek tuşla 60 komut gönderebilen makro
    Öğrenme fonksiyonu
    Zamanlayıcı
    Tarih&saat
    TV, DVD, VCR, CBL, DEV, AMP, SAT, RCVR, TUNER, AUX, DVB-T, PVR,CD, MD, PC, VCD gibi aletlerin hepsine kumanda edebilir, digital ekranında istediğiniz gibi tuş oluşturup istediğiniz gibi isimlendirebilirsiniz.

9- Navking Maxi HD navigasyon cihazı 350 TL., piyasada üzerinde Route 66 ve IGO8 gibi iki mükemmel şekilde çalışan çift harita olan navigasyon bulamazsınız, bu cihazda yok yok.
    Ben cihazı aldığımda üzerinde 1gb. kartla vermişlerdi onun yerine 4gb. taktırıp aldım, özellikleri şöyle;
    Sadece navigasyon olarak düşünmeyin, istediğiniz telefonla bluetooth ile anında eşleştirip araç içinde, teknede yada aklınıza gelebilecek her yerde handsfree olarak kullanabilirsiniz, inanılmaz mükemmel ses kalitesi ve üzerindeki dahili mikrofonu ile fısır fısır konuştuğunuz ses dahi hiç bir bozulma olmadan karşı taraftadır. telefonunuzu isterseniz arabanın bagajına koyun mükemmel hassasiyette bluetoothu var ekran üzerinde çıkan tuşlarla istediğiniz numarayı arar görüşürsünüz yada istediğiniz kişi sizi arar gibi. üzerindeki av/in girişi ile isterseniz kamera bağlayın arabada geri vites kamerası olarak kullanın (ben arabamda dikiz aynası mantığıyla kullanıyordum) isterseniz görüntü veren her hangi bir playerdan giriş yapın navigasyonun ekranında kliplerinizi seyredin, playerım yok diyorsanız 4 gb.lık kartı var atın mp3'lerinizi yada divx, mpeg gibi filmlerinizi geniş ekranında seyredin, isterseniz sesi navigasyon üzerindeki fm transmitter özelliği ile istediğiniz bir kanala ayarlayarak gümbür gümbür aracınızdaki radyodan dinleyin, kimseyi rahatsız etmem diyorsanız kulaklık girişi işinizi çözer, bunların dışında aletin üzerinde Windows CE işletim sistemi var ben bu cihazı hemen hemen bir sene önce mediamarkt mağazasından 450 küsüre almıştım, aldıktan sonra üzerine 150 TL. daha vererek Route 66 haritası dışında ayrıca 3 boyutlu IGO8 programı yüklettim. Cihazda ister menüye tıklayıp Route 66 kullanın ister IGO8 kullanın. anlattıklarımın arasında mutlaka eksik vardır, diğer teknik özelliklerini cihazın sitesinden aşağıda belirtildiği gibi ekliyorum.

NAVKING ROUTE 66 MAXI HD KİŞİSEL NAVİGASYON CİHAZI
    Ekran Boyutu : 5 "
    Bluetooth : Var
    Tanımlı Şehir Sayısı : 81 Adet
    Dahili Bellek : 2 GB
    Arttırılabilir Hafıza : Var
    3D Harita Görüntüsü : Var
    Boyutlar (GxDxY) : 134 x 88 x 18 mm
    Kutu İçeriği : Araç Şarj Ünitesi, USB Kablosu, Araç Tutacağı, 1 GB Hafıza Kartı , LCD Kalemi
    Dahili Flash : Var

5.0" dokunmatik TFT ekran
    Türkiye de 81 ile ulaşım 76 ile detaylı navigasyon
    En son güncellenmiş HigDef® detaylı harita bilgisi
    AV-in desteği & Kablosuz geri görüş kamerası ile sorunsuz park edebilme.
    Bluetooth, Müzik çalar, Video oynatıcı, E-Book kitap okuma ve resim gösterici özellikleri
    Bluetooth kablosuz teknolojisi, yerleşik bir mikrofon ve hoparlör ile eller serbest arama yapmanın keyfini yaşayın
    QuickSearch™ sistemi ile gideceğiniz her yeri kolayca bulur.
    Milyonlarca otel, alışveriş merkezi, restoran, hastane, okul, benzin istasyonu vs..
    En son güncellenmiş HighDef® süper-detaylı haritalar
    12 ay boyunca ücretsiz harita güncelleme
    Türkçe dahil onbeş dilde kullanım özelliği
    Tamamen Türkçe sesli gideceğiniz yol şeridini gösteren program
    Sesli yönlendirme özelliği
    Hiçbir yere ücret ödemeden kullanım
    En uyumlu GPS-Navigasyon çözümü
    Yol ayrımı ve tabela gösterimi bire bir gerçek yolla aynı
    Ücretsiz güvenlik kamera uyarısı
    Gece - Gündüz Harita görüntüsü
    Pusula
    Tünellerde ve Kapalı yerlerde kesintisiz yol tarifi
    Gitmek istediğiniz yere önceden rota planlama, gösterme ve simülasyon
    Yanlış yola sapıldığında hızlı yeni rota hesaplama

istanbul bakırköydeyim, sorularınız için özel mesaj atın lütfen
    ilanını çıkarttıklarımın resimlerini akşam saatlerinde eklemiş olurum, gecikme için özür..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.