Şimdi Ara

Çeşitli Satılık Flash Diskler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında alınmış ve eşantiyon olarak gönderilmiş 7 adet flash disk bulunmaktadır. Kimisi tek seferlik kullanılmış kimisi de kullanılmamıştır. İçlerinde 1, 2, 4 ve 8gb'lık flash diskler bulunmaktadır.

1. En baştaki Sandisk Cruzer Pop modeli olup 4gb'lıktır. Kullanılmamıştır. Fiyatı 10 liradır ve çiziksizdir.
    2. Kingston Data Traveler 111 modeli olup 8gb'lıktır. 2 kez kullanılmıştır ve çiziksizdir. 21.99 TL'lik Mediamarkt fişi bulunmaktadır. Fiyatı 15 liradır.
    3. Kingston Data Traveler modeli olup 4gb'lıktır. Eski bir modeldir ve kullanılmıştır. Fiyatı 7 liradır.
    4. Kingston Data Traveler G3 modeli olup 4gb'lıktır. İki hafta kadar kullanılmıştır ve kapağında arabanın anahtarından dolayı çizik bulunmaktadır. Fiyatı 7 liradır.
    5. Toshiba markalı olup 1gb'lıktır. Eski bir flash disktir. Diğer flash disklerin yanında hediye edilecektir.
    6. Sandisk Cruzer Blade modeli olup 4gb'lıktır. Bir seferlik kullanılmıştır. Fiyatı 7 liradır.
    7. HP markalı olup 2gb'lıktır. Metal kasalıdır ve kullanılmamıştır. Fiyatı 7 liradır.

Ankara içi satılık olup diğer illere gönderimi mümkün değildir. İşime yarayacak daha büyük kapasiteli bir flash disk ile takas olabilir. Flash disk bolluğundan kurtulmak amacı ile satılıktır. Çantadan, çekmeceden sürekli farklı bir flash disk çıkınca neyi nereye kopyaladığını unutuyor insan...

Fotoğraf aşağıdadır.

Çeşitli Satılık Flash Diskler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 10 Şubat 2014; 14:23:53 >

• Toplu satışta tek fiyatı pm atabilir misiniz?
    Ankara içi elden bir arkadaşa aldırabilirim. İyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj gönderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Mesaj gönderildi.

nazik mesajınız için teşekkürler, iyi satışlar
  • bu kadar pahali olmasiniz nedenini.anlamadim.

az once bana mail geldi n11.com da verbatim 16 gb flash 18 tl kargo dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

bu kadar pahali olmasiniz nedenini.anlamadim.

az once bana mail geldi n11.com da verbatim 16 gb flash 18 tl kargo dahil.

Size mail gelen yerden flash diskinizi alabilirsiniz, tutan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.