Şimdi Ara

Çeşitli Markalarda net %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inci net %50 hotic %50 desa %50 net indirim marmara forumda gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 31 Mayıs 2013; 9:00:06 >

• 'ye varan olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djarumblacks

'ye varan olmasın...

yok bizzat gördüm marmara forum da çalışmaktayım net yazmışlar cünki bu sene kış gec bitdi baharlıklar ellerinde kaldı bi çok firmanın yazlıklara yer acmak için bu bide piyasa durgun bu aralar tam geciş sezonu nerden biliyorsunuz diyiceksiniz mağaza çalışanıyım oradan biliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 30 Mayıs 2013; 22:44:12 >
  • bu indirimler yalan dolan indirimler.. ayakkabacıların son birkaç yıldır uyguladığı taktik... daha önce daha dürüstlerdi..

klasik bir iş ayakkabasının indirimli fiyatı marka-modele göre 50-100 lira aralığında olmalı.. içi dışı deri(elinizi içine sokun, ayakkabının üst kısmının içi de sonuna kadar deri olsun, kumaş olanlar koku yapabiliyor) bir ayakkabı için bu fiyat.. her zaman bu fiyata bulunabiliyor, internette, seri sonu mağazalarında, veya sezon sonunda normal mağazalarda..

şimdi bazı firmalar şunu yapıyor..bu ayakkabıya 300 lira fiyat yazıyor..çiziyor üstünü al sana 150 lira.. %50 indirim yaptım diyor ama o ayakkabı asla 300 lira edecek bir ayakkabı değil -neye göre derseniz bişey diyemem.. ucu açık bişey fiyat vermek, 1.000 lira yazıp üstünü çizerek %80 indirimle 200'e indi de diyebilirsiniz :)

velhasıl siz 150'den aldım indirimli derken, sezon sonu geldiğinde gerçek indirimli değer olan rakamlara düşüyor..

Teknoloji marketlerin yalan-dolan indirimlerinden farkı yok yani bu ayakkabıcıların net %50'lerinin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.