< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufk21 -- 31 Temmuz 2020; 23:7:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufk21 -- 31 Temmuz 2020; 23:7:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ege kaç para veriyor hocam
|
Hayırdır puanı cerrahpaşaya çapaya yetmeyenler toplanmış konuda hep bir ağızdan sövüyorlar
![]() Egeye Ankaraya giden bile bu dediklerinize inanmaz 2020 URAP sıralamasında 1 hacettepe 2 çapa 3 ankara 4 cerrahpaşa sıralamada. Diğer birçok sıralama biçimlerinde de genelde ilk 3 hacettepe çapa cerrahpaşadır. Konudan bağımsız söylüyorum bunları yoksa Ege'de çok iyi yerdir ve yazılır gayet cerrahpaşa yerine |
İdrak yolları iltihabı geçiriyorsun belli.İdrar Yolları İltihabına reçete yazabilirim ama sana yazabileceğim reçete yok maalesef.Ege Tıp'la alakam yok.Tıp Eğitimi ile ilgili komisyonlarda senelerce görev yaptım,birçok fakülteyi hocalarla gezdim.Akreditasyon süreçlerinde görev aldım.Buna dayanarak söylüyorum.
|
Ya sen nerede okuyorsun Allah aşkına
![]() |
Yav aga ne akreditasyonmuş hayır olsa ne yazar olmasa ne yazar? Hepimizin sonu burada bir hastanede çalışmak değil mi? Kaçı yurtdışına gidebiliyor zaten? Koskoca cerrahpaşa 1 öğrencinin kötü demesiyle kötü mü olacak? Sen de altı üstü bir öğrencisin akreditasyon komitesindeki görevin ne olabilir ki? Sen nerede okuyorsun da böyle bir cesarete sahipsin onu da anlamadım. Yahu hacettepede okuyanlar bile cerrahpaşaya laf söylemez orası da türkiyenin en iyi yeridir der sana ne oluyor ne bu kuyruk acısı sayfalardır kaç farklı kişiyle tartışmışsın herkes haksız bir sen mi haklısın? Koskoca cerrahpaşadan bahsediyoruz senin demenle mi kötü olacak? Sayfalardır tutturmuşsun cerrahpaşa cerrahpaşa bi sal be... İnsanlar kaç yıllık fakülteyi forumda gördükleri 1 kişi dedi diye mi yazmayacaklar? O yüzden boşa kürek çekmeyi bırak sanki kazanamamışsın da ulaşamadığın ciğere mundar diyormuşsun havası yaratıyorsun seni kimsenin ciddiye alacağını sanmıyorum.
|
Forumda işkembeden sallayarak Cerrahpaşa'yı haksız yere kötüleyip zevk mi alıyorsunuz bilmiyorum. Kimse doğru değil demiyorsa birinci ağız olarak ben diyeyim, doğru değil. Cevap vermeye tenezzül bile etmeyecektim ama kendimi daha fazla tutamadım. "işletme gibi yatarak geçersiniz, 30 yıldır aynı sorular soruluyor, Erzurum'da daha iyi eğitim alırsınız, akreditasyon verilmedi vs." gibi kulaktan dolma sözlerle insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz. Türkiye'deki en donanımlı ve kalabalık akademik kadrolardan birine sahip olan, her gün binlerce hastanın gelip şifa bulduğu, COVID sürecinde tarihe adını altın harflerle yazdırmış, Türkiye'de en çok ERASMUS değişim hareketliliğine sahip tıp fakültesi olan en köklü tıp fakültelerinden birine böyle sallamak sizin haddinize değil. Cerrahpaşa İngilizce Tıp'ta öğrenciyim. YKS'de ilk 200'e de yatarak girdim zaten. Bu dereceyi yaparak buraya giren insanlar Cerrahpaşa markasına ve kalitesine, alacağı eğitime güvenerek bu tercihi yapıyorlar.
Bakın bakalım geçen seneki kılavuzda akredite gözükmemesi neyle ilgiliymiş: "TEPDAD mevzuatına göre tıp eğitimi akreditasyonu 6 yıl için geçerli olmak üzere verilmektedir. Bu sürenin sonlarında tıp fakülteleri TEPDAD tarafından belirlenen tarihlere göre reakreditasyon için başvurmaktadırlar. Fakültemiz TEPDAD tarafından belirlenen süre içinde 08.02.2018 tarihinde başvurarak reakreditasyon sürecini başlatmıştır. Ancak özdeğerlendirme raporunun hazırlanması süreci içinde, 18.05.2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7141 sayılı “Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hükümleri gereği bazı fakülte, yüksekokul ve enstitüler İstanbul Üniversitesinden ayrılarak İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa oluşturulmuştur ve Fakültemiz de bu oluşumun içinde yer almıştır. Yeni üniversitenin kurulum aşamasında Rektör ve Dekan atamaları, iç mevzuatın oluşturulması ve mali konular konusundaki düzenlemeler zaman aldığından Fakültemiz “Tıp Eğitimi Programları Akreditasyonu Başvurusu ve Değerlendirme Esasları Yönergesi” hükümleri gereği TEPDAD’a başvurarak kurumumuz akreditasyon süreci için özel takvim oluşturulmuştur. Kurumumuza tüm evrakların tamamlanması için en geç süre olarak tanınan 31.10.2019 tarihinden 6 ay önce istenen tüm bilgi ve belgeler tamamlanarak TEPDAD’a ulaştırılmıştır. Ulaştırılan raporumuz 10.05.2019 tarihinde TEPDAD Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiş ve bunun sonrasında da kurumumuz 1-6 Aralık 2019 tarihleri arasında ziyaret edilmiştir. Ziyaret raporu 21.12.2019 tarihinde TEPDAD Yönetim Kurulu tarafından onaylanmış, akreditasyon sürecimiz aynı takvim yılında hiç kesintiye uğramadan tamamlanmış ve Fakültemiz 01.01.2019-01.01.2025 tarihleri için reakredite olmuştur."https://cerrahpasa.istanbulc.edu.tr/tr/content/ogrenci/akreditasyon |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HulusiBehçet -- 31 Temmuz 2020; 23:22:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HulusiBehçet -- 31 Temmuz 2020; 23:32:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HulusiBehçet -- 31 Temmuz 2020; 23:50:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|