Şimdi Ara

CERRAHPAŞA TIP İSTEYENLER SORULARINIZ VARSA 3. SINIF OKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Cerrahpaşa düşünen ama aklına bazı noktalar takılanlarınız varsa elimden geldiğimce cevaplamaya çalışırım amaç tercihlerinizi yaparken daha bilinçli olmanızı sağlamak

• Hocam su avcilar tip fakultesi tasinma isi bu sene var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemden sisteme dolayısıyla okuldan okula farklılık gösterir bu konu. ben sadece kendi okulum için cevaplayabilirim ki bizde ilk sene her dersin temel konuları giriş kısımları işlendi ''temel bilimlere giriş'' ''klinik bilimlere giriş'' ''hücre doku organ ve sistemleri'' adında kurullar dahilinde patoloji fizyoloji anatomi farmakoloji histoloji biyokimya biyofizik vs. derslerinin giriş konularını gördük. ilk sene hem kolaydı hem de cuma günleri okul tatildi boş vakitlerimiz bol oldu sonuç olarak
  • hayır yok. 2017-2018 yılında yani bu sene gireceklerin 3. senesinde temel bilimler binasının yıkılma durumu var ki o bina ilk 3 sene ders işlemek amacıyla kullanılır. yıkılması durumunda yine yerleşkenin içinde ek binada ders işleneceği açıklaması yapıldı yani en kötü ihtimalle başınıza gelecek olay şudur: sadece 3. sınıfta olmak üzere yine cerrahpaşada farklı bi binada derslerin işlenmesi. avcılar gibi istanbulun diğer ucuna gitme olayı olmayacak açıklaması yapıldı
  • Sence cidden söylenildiği gibi mezun olunca astronomik rakamlara mı çalışacaksınız?Yoksa mühendislerle hemen hemen aynı mı?Bir de sosyal ortam nasıl?Dersten gezip eğlenmeye vakit bulabiliyor musun?
  • Bu haber yalan o zaman

• Biz fakültedeyken veya hastanedeyken şöyle 4,5-5 şiddetinde bir deprem olsa sağ çıkma olasılığımız nedir? Veya beklenen İstanbul depremi gelip çatarsa ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    4.5-5 şiddetinde depremde bi tehlike olacağını sanmıyorum daha önce bu şiddette deprem geçirdim sanırım bu okulda. ama beklenen büyük istanbul depremi hakkında bişey söyleyemem ki bunun hakkında istanbuldaki çoğu bina hakkında yorum yapamayız şiddetinin 8 veya üstü olması ihtimalleri konuşuluyo
  • http://www.bugun.com.tr/iki-buyuk-hastane-icin-tasinma-karari-mobilhaberi/1724361 bu haberdeki karar iptal mi edildi.

• ingilizce mi okuyorsunuz türkçe mi? hazırlık zorunlu mu? tıp ing mi türkçe mi okunmalı?
  • ilk başta dedikoduydu yapılan açıklamalarla gerçeklik payı kalmadı
  • mezun olunca astronomik fiyatlara çalışmak biraz hayal. ama sosyal olarak derslerden gezmeye ilk 2 sene içinde bolca vakit buldum ayrıca okulun konumu istanbulun en merkezi noktalarından biri olduğundan sosyal ortamın yoğun olduğu semtlere toplu taşımayla ulaşımımız kolay
  • SLm hocam ben Adana Çukurova tıp ile ESkİşehir Osmangazi tıp arasında kaldım sizce hangisi hem eğitim hem de sosyal hayat yönüyle daha iyi ben Gaziantepte oturuyorum yakınlık dan dolayı Çukurova bi tık önde yardım lütfen ??? Arkadaşlar fusE6 dışında kalanlar da yorum atabilir sızlerınkınıde bekliyorum
  • selamgunaydın S kullanıcısına yanıt
    ingilizcede okuyorum hazırlık zorunlu değil sene başında yapılan sınavdan 60 puanı geçenler direkt 1. sınıftan başladı. sizin amaçlarınıza bağlı yurt dışında veya yurt içinde akademik kariyer düşünüyosanız ingilizcenin avantajı var tıp terminolojisini ingilizce öğrenmenin faydası olur. onun dışında derslere giren hocalarımız büyük oranda aynı olduğundan eğitim kalitesi olarak birbirlerinden geri kalır yanları yok ikisini de tercih edebilirsiniz
  • son team S kullanıcısına yanıt
    ikisi arasında karşılaştırma yapacak bilgiye sahip değilim ancak diğer koşullarınız birbirine eşit veya yakın çıkarsa evinize daha yakın olanı tercih etmeniz ailenizle daha sık görüşebilmeniz açısından daha iyi olur
  • fuse6 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben izmir'de oturuyorum maddi durumum ciddi manada kötü daha önce de açmıştım başlıklar.

Sıralamam 1400 küsürlerde .Ege tıp yazmak zorundayım gibi geliyor ama araştırdım cerrahpaşanın bir sürü avantajı varmış. Şimdi maddi durumum da olmadığından (ciddi manada gelirim yok ! ) oraya gelmem çıkacak olan burslara veya kredilere bağlı.

Hayatımda hiç şehir dışında kalmadım,yani ailemden bağımsız kalmadım.İstanbul'a gelmek istiyorum ama bilen arkadaşlara soruyorum özellikle , şimdi biz 1 Eylül'de KYK yurtlarına başvuruyoruz , sonra taa 1 Ocakta sonuç geliyormuş e biz arada nerede kalacağız? Para verecek miyiz? Cerrahpaşada yurt da çıkar mı acaba tabi

Bir de şöyle 330 tl'lik burs çıkmazsa kredi alın diyorlar ya , işte onun dışında bir kredi yok mu hiç alabileceğim? Her yere başvuracağım özellikle bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum yani şöyle demeyin "Sana burs çıkar" "Git istanbula burs verirler".

Böyle değil de daha yapıcı cevaplar lazım işte şu kurumun şurasına başvur şu arada şu kadar para alacaksın diye. Yani cidden bilgi lazım çok fazla yardımınıza ihtiyacım var .

Hatta varsa telefondan da görüşmek isterim kaçırmak istemiyorum orayı ama şuan hiç bir bilgim yok tanıdık da yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.