Şimdi Ara

Çerezlik filmler. Canınız sıkılıyorsa kesin bakın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun başlığını "Çerezlik filmler" olarak değiştirdim.

Filmim yarıda kaldı o yüzden sade açıyorum, ilgi görürse en ayrıntısına kadar düzenleyeceğim. Filmleri izledikçe editleyip yorumlarımı belirteceğim. Spoiler içermeden tabiikide.

Arkadaşlar bu filmler çerezlik yani izleyince sadece eğleneceğiniz filmler. Yoksa Akıl Oyunları vb. tarzında efsane filmleride yazabilirdim ama onları izledim zaten. İzlenecek filmler azaldı çok film izlerim. Daha 30 film daha var ama onları yazmadım.

İzlenecekler listemdeki filmler :

Asla Pes Etme 2 - İlk filmi çok güzeldi. Bu filmde güzel deniyor bakacağım.

Bu Kız Beni Aşar - Romantik komedi tarzında eğlenceli bir filme benziyor.

Kod Adı : Temizlikçi - TV'de görüpte izleyememiştim. Güzel bir filme benziyor.

Davetsiz Çapkınlar : Kadrosu hoşuma gitti. İzlenecekler listemde.

Pamuk Prenses ve Avcı - Masallardan uyarlanan bu tarz filmlere bayılıyorum. İzlenecekler Listemde.

Tatlı Cadı - Nicole Kidman ve Michael Caine için izleyeceğim. Güzel bir filme benziyor.

Scooby Doo 2 : Canavarlar Kaçtı - İlk filmi güzeldi bunu izlememiştim. İzlenecekler Listemde.

40 Yıllık Bekar - Çok güzel bir filme benziyor. İzlenecekler listemde.

Sevgi Herşeydir - Hoş bir filme benziyor. Hem eğlenceli hem dram tarzındaymış. Listemde.

Seni Koca Yalancı - Güzel bir filme benziyor.

Amigo Kızlar - Gençlik filmi adındanda belli olduğu üzere. Bakalım izleyip göreceğiz.

Zor Baba 3 - Konusunu beğendim eğlenceli bir filme benziyor.

Şıpsevdi - Güzel bir filme benziyor. Ben Stiller olurda izlenmezmi :)

Hansel ve Gretel : Cadı Avcıları - Yukarıdada belirtmiştim masallardan uyarlanan filmlere bayılırım ki aksiyon tarzındaysa bi başka olur :)

Gençlik Ateşi : Hep yada Hiç - Gençlik filmi adındanda belli olduğu üzere, eğlenceliymiş bakacağız.

Oyun Bozan - Konusu hoşuma gitti. Dwayne Johnson da var zaten kesin eğlencelidir :)

Şimdilik bu kadar. 15 Tatilde canınız sıkılıyorsa kesinlikle bakın derim. İzledikçe yazacağım zaten yorumumu.

İzlediklerim :

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı - Çok çok güzel bi film. Efektler çok hoş ve komediside çok iyi. Gerçekten çok beğendim. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Ben Stiller ve Kristen Wiig'in oyunculukları muhteşem.

Saftirik Greg'in Günlüğü - Kitabının takipçisi olanlar felan bakabilir çok eğlenceli bir film. Komedisi üst düzeyde emin olabilirsiniz :) Kesinlikle tavsiye ediyorum kaçırmayın.

John Tucker Ölmeli - Başroldeki kız acaip güzeldi ya :) Filmi pek beğenmesemde eğlenceliydi. Biraz boş ama film bulamıyorsanız bakarsınız.

Vay Anam Vay 2 - Çok eğlenceliydi ve çok beğendim :) Kesinlikle izleyin.

Prestij - Cristopher Nolan'dan bir başyapıt. Bu efsane filmi izlemesseniz gerçekten hayatınızda bi boşluk olur.

En Süper Kahraman - Kesinlikle ve kesinlikle hayatımda en çok güldüğüm film. Üstüne tanımam.

Süper ot - Tam bir kafa filmdir emin olabilirsiniz :) Birçok yerinde gülmekten öleceksiniz kesinlikle izleyin derim :)

Ali G. : Indahouse - Ali G adamım :) Mutsuzsanız veya bir derdiniz varsa açın izleyin moraliniz %100 yerine gelir :) Süper ot tarzında tam kafa film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 30 Ocak 2014; 1:21:44 >

• iyiymiş. başlıktaki filmlerin neredeyse hepsi çerezlik film, izlenebilir.
  • Evet. Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı filmini bitirdim ve editledim, yorumumu yazdım :) 20 filmlik bi izlenecek listem daha var bu filmleri izleyen biri felan varsa o filmleride önerebilirim. Hepsi aksiyon, komedi vb. tarzında.
    We live in a world where we have to hide to make love, while violence is practiced in broad daylight.
  • MekheR M kullanıcısına yanıt
    eğer üstteki filmleri beğeniyorsan benim listeden 2 film söyleyeyim çünkü zevklerimiz az çok aynı
    oblivion ve pirate radio sana tavsiye ederim dostum

Orijinalden alıntı: Chequx

eğer üstteki filmleri beğeniyorsan benim listeden 2 film söyleyeyim çünkü zevklerimiz az çok aynı
    oblivion ve pirate radio sana tavsiye ederim dostum

Saol kardeşim. Oblivion izledimde diğerine bakıcam izlenecekler listesine aldım.

Tarzım garip aslında, gençlik filmlerini çok seviyorum mesela. Komedi zaten herkes sever. Özellikle süper ot tarzındaki filmleri kafa filmleri yani :) Dram filmlerini pek sevmem sadece efsane nitelikteki filmleri izlemişimdir :) Bide oblivion tarzı işte efektleri muazzam olan filmler.
    "Allah devletimize zeval vermesin"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pamuk prenses ve avci cok farkli. Prenses savasci...
    Saftirik grekin gunlugunu izledigimde begenmemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pulp Fiction
    Esaretin Bedeli
    Yeşil Yol
    Forrenst Gump
    Guguk Kuşu
    Akıl Oyunları
    İnception
    Zindan adası
    Umudunu Kaybetme
    Dolar Üçlemesi
    Batman Üçlemesi (C.Nolan)
    12 Angry Man
    Se7en
    American X History
    Intouchables
    Zincirsiz
    Django Unchained
    Requiem for a Dream
    Eternal Sunshine of the Spotless Mind
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 29 Ocak 2014; 15:52:01 >

Öte yandan "Albert Enişten"in yazdığı listenin ise tamamı bana hitap ediyor ve hepsini izlemişim!

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Prestij hariç hepsi boş beleş filmler. Düşük eğitimli , basit senaryolu filmler sevenler için senin yazdığın filmler. Bunlar da benim önerilerim , film görün

Pulp Fiction
    Esaretin Bedeli
    Yeşil Yol
    Forrenst Gump
    Guguk Kuşu
    Akıl Oyunları
    İnception
    Zindan adası
    Umudunu Kaybetme
    Dolar Üçlemesi
    12 Angry Man
    Se7en
    American X History
    Intouchables
    Zincirsiz
    Django Unchained
    Requiem for a Dream
    ...

Bu filmleri izlemeyen varmı ya ? :) Bu yazdığım filmlerin hepsi basit filmler zaten araştırıp hazırladım. Çerezlik yani boş zamanlarda izlenir. O yazdığın filmleri keşke izlemesem diyorum ama izledim yani. Yoksa izlenecek listem bu kadar basit olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Prestij hariç hepsi boş beleş filmler. Düşük eğitimli , basit senaryolu filmler sevenler için senin yazdığın filmler. Bunlar da benim önerilerim , film görün

Pulp Fiction
    Esaretin Bedeli
    Yeşil Yol
    Forrenst Gump
    Guguk Kuşu
    Akıl Oyunları
    İnception
    Zindan adası
    Umudunu Kaybetme
    Dolar Üçlemesi
    12 Angry Man
    Se7en
    American X History
    Intouchables
    Zincirsiz
    Django Unchained
    Requiem for a Dream
    ...

Edit :yanlıs okumuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Ocak 2014; 17:26:50 >
    Steam: -Bane

• source code

Süper ot
    Ali G.:Indahouse

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Dostum şu filmlerde çerezlik . Ekleyebilirmisinz listeye . Arkadaşlarda faydalansın

Süper ot
    Ali G.:Indahouse

Tamam dostum onları izledimde eklerim listeye millet yararlansın :D
    step brothers
    21 jump street
    the other guys

bunlar da benim tavsiyelerim hepsi komedidir.

gerçek anlamında çerezlik filmler yani al çerezini otur keyif alarak izke
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.