Şimdi Ara

Çerçeve ödülleri ne zaman verilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanserler arasından zar zor dia5 olmuşken çok farklı bir kanser topluluğu arasına düştüğümü farkettim dün tekrar 0 puan olup üstüne 0 puanda 2 maç daha kaybettim. Tekrardan plata düşmek istemiyorum. Bu ödüller ne zaman veriliyor acaba? Ona göre oynayıp yada oynamamak konusunda korkuyorum sanki 3. maçı da kaybedersem düşecekmişim hissi var..

• Geçen yıl kasımda gelmişti galiba bu yıl belli değil
  • Ekim sonu biter sezon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yani bu kadar korkmanın sebebi ne alt tarafı oyun bugün düşersin yarın çıkarsın ne olacak şu rank maçına korkarak girenleri anlamıyorum "düşmek,kaybetmek istemiyorum" sen böyle düşündüğün sürece dia'da kalıcı olamayıp üst yerlerede gelemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül-Kasım arası sezon biter, Ocak-Şubat ayına kadar da pre-season olarak kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

Hayır yani bu kadar korkmanın sebebi ne alt tarafı oyun bugün düşersin yarın çıkarsın ne olacak şu rank maçına korkarak girenleri anlamıyorum "düşmek,kaybetmek istemiyorum" sen böyle düşündüğün sürece dia'da kalıcı olamayıp üst yerlerede gelemezsin.

zaten o psikolojiyle kazanacağı oyunuda kazanamıyor kimse
  • Voldermort kullanıcısına yanıt
    Her şeyi biliyormuş gibi davranıp edebiyat yapan insanlardan nefret ediyorum, kısacası senden nefret ettim bile... Günde 1 oyun atmaya yetecek zamanım oluyor, bazende hiç... Kaldı ki işler yoğun ayın 15'inden sonra sanırım uzun bir süre giremeyeceğim. Anlayacağın 5-6 ay gibi bir sürede elde ettiğim başarıyı eğer ki aksiliklerden dolayı kaybedip, tekrardan geri kazanacağım zamana sahip olup olmadığımı bilmiyorsam bırakta o boşa geçirmiş olabileceğim zaman için korkayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Her şeyi biliyormuş gibi davranıp edebiyat yapan insanlardan nefret ediyorum, kısacası senden nefret ettim bile... Günde 1 oyun atmaya yetecek zamanım oluyor, bazende hiç... Kaldı ki işler yoğun ayın 15'inden sonra sanırım uzun bir süre giremeyeceğim. Anlayacağın 5-6 ay gibi bir sürede elde ettiğim başarıyı eğer ki aksiliklerden dolayı kaybedip, tekrardan geri kazanacağım zamana sahip olup olmadığımı bilmiyorsam bırakta o boşa geçirmiş olabileceğim zaman için korkayım.

kasım gibi biterde cercevlere o kadar heves etme insan sıkılıyor hemen
  • 30 gün girmeyince puan düşüyor biliyorsundur ona göre ayarla bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Şuan ikimizde aynı durumdayız bana anlatmaya çalışma günde en fazla 2 oyun atabiliyorum ve genel olarak hep sınırdayım bi alt lige düşmemek için çabalıyorum ama oyuna korkmadan giriyorum.

• Var daha

• Daha çok var .Hakediyorsan orda kalırsın.
  • Voldermort kullanıcısına yanıt
    Sanırım okumadın günde bir oyun bile atamayabiliyorum. Örnek vermek gerekirse son 2 günü saymazsak son oyunumu yaklaşık 10 gün oynamıştım, 2 gün daha çalışmam gerek 13'ünde evdeyim 2-3 oyun hakkım daha var ve sonra puff Ağustos sonuna kadar düşmemek adına 1 oyun girip çıkacağım. Kısacası aynı durumda değiliz. Hala biliyormuş gibi davranıyorsun neyse son mesajın varsa at yada atma ben geri dönmeyeceğim iyi günler..
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle olmuyor ya inan bana bot lane oyunun ilk 20 dakikası bile dolmadan toplam karşıya +15 kill veriyor ve diğer oyuncularda karşısında ki adamı ezici bir üstünlükle yenmiyorsa, ne kadar iyi oynarsan oyna taşıyamıyorsun. Ha jungle oynadığımızı varsayarsak hadi bota gidip kill verdik. Laneye geldikleri gibi safe durmalarını söylediğim halde hemen trade girip yine ölüyorlar...
  • dia 5 olmuşsun ama ne zaman veriliyor bilmiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

dia 5 olmuşsun ama ne zaman veriliyor bilmiyosun

Mesela dia 5 oldum sezon bittiğindede plat 1 e düşmüşüm diamond çerceve gelir mi o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmesherXXL

quote:

Mesela dia 5 oldum sezon bittiğindede plat 1 e düşmüşüm diamond çerceve gelir mi o zaman ?

sezon bittiğinde nerdeysen onun çerçevesi gelir
  • quote:

neyin kafası :d sezon 4 te başladım dia oldum yine dia yım 2 sinde de ne zaman veriliyo çerçeveler bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

quote:

neyin kafası :d sezon 4 te başladım dia oldum yine dia yım 2 sinde de ne zaman veriliyo çerçeveler bilmiyorum

hangover kafası :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

Hayır yani bu kadar korkmanın sebebi ne alt tarafı oyun bugün düşersin yarın çıkarsın ne olacak şu rank maçına korkarak girenleri anlamıyorum "düşmek,kaybetmek istemiyorum" sen böyle düşündüğün sürece dia'da kalıcı olamayıp üst yerlerede gelemezsin.

zaten o psikolojiyle kazanacağı oyunuda kazanamıyor kimse

lloncept bişey sorabilir miyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.