Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
227
Favori
456.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Milyon kere soylemişizdir hesap işletim ücreti kart aidatı (kredi kartı hariç) yok. Yurtdışı için en uygunu cepteteb, BNP paribas anlaşmalı birçok bankada masrafsız para çekebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerni arayın. Kart aidatını geri isteyin. Ücretin yasal olduğunu, ücretsiz kart isterseniz, sade kart ürünü alabileceğiniz söyleyeceklerim. Tamam o zaman kartı kapatın deyince, iptal bölümüne yönlendirecektir. Başta kart aidatının yarısını verelim diyecekler. Hayır tamamını istiyorum deyince kart aidatını geri verecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim.a kullanıcısına yanıt
    Cepteteb için denediniz mi? Yoksa diğer bankalar veya kartlardaki işleyiş mi?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb TAV Passport olayını deneyen var mı? havaalanında nereye gidiliyor nasıl yapılıyor bu?
  • Merhaba,

CepteTEB müşterisi değilim. TAVPort Havalimanı Transfer %10 indirim kodunu kullanmayacak olan varsa gönderebilir mi?

Şimdiden çok teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 16 Haziran 2017; 9:50:5 >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    ben sabiha gökçende bir kez denedim. zaten çok aşırı sıra yoktu. tav passport okları zaten oluyor havaalanında. uygulamayı açıyorsunuz bir kare kod üretiyor. ordaki görevlide karekodu okutup sizi geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

ben sabiha gökçende bir kez denedim. zaten çok aşırı sıra yoktu. tav passport okları zaten oluyor havaalanında. uygulamayı açıyorsunuz bir kare kod üretiyor. ordaki görevlide karekodu okutup sizi geçiriyor.

Bu uygulama sadece yurtdışı çıkışlarındamı oluyor.Ben yurtiçi uçuşunda kullanmak istesem?

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    hem pasaport kontrolünde hemde güvenlik kontrollerinde vardı hatırladığım kadarıyla.yurt içi yurt dışı farkedeceğini sanmıyorum
  • euro hesabı açtım, hesabı karta bağladım. atmden euro yatırmak istiyorum ama atm banknotları kabul etmiyor.

sorun banknotlarla mı ilgili acaba yoksa atm ile mi?

teşekkürler
  • barbaros5050 B kullanıcısına yanıt
    Hocam cepteteb iş görüyor, iş görmediği yerlerde de komisyonlar uçuk değil (Hollanda'da ING bank sadece 2.5 euro hizmet bedeli aldı 100 euro da) ama bir çok ülkede bnp paribas, deutsche bank var zaten. Bu arada Nakito diye bir kartta var Turkish Bank diye bir bankanın o da yurtdışında her yerde cüzi bir komisyonla para çekebileceğin bir kart veriyor atm farketmeksizin

• Hocam bende Tav Passport kartı yok, yine de kullanabiliyor muyuz

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    tabi uygulamadan kod üretmeniz ve onu göstermeniz yetiyor karta ihtiyacınız yok
  • Çok sağol hocam, herhangi bir ön rezervasyona gerek var mı? Akşam 7 de Sabiha Gökçen'e ineceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

Teşekkürler hocam

• Daha ilk ekstre kesildi durum bu:

• quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Daha ilk ekstre kesildi durum bu:

75 tl yi gorunce bir kez daha iyi ki kurucu üye olmuşum dedim

• cepteteb vadeli hesap açtım, bir miktar para yatırdım.

bu hesaptaki paraya ekleme çıkarma yaparsam vade bozulur mu acaba?
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Normal vadeli hesap olduğu için günü gelmeden ekleme çıkarmada bozulur. Cepteteb hesap gecelik işler.
  • Cepteteb liderliği sürdürüyor.

Enpara güncellemiş faiz oranlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 19 Haziran 2017; 18:15:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojidozirikato

Cepteteb liderliği sürdürüyor.

Enpara güncellemiş faiz oranlarını

Enpara parasal yönden etine dolgun müşterilere ağırlık vermeye başladı. Cepteteb inde yarin öbür gün doyuma ulaşıp boyle yapip yapmayacaginin garantisi yok. Tehlikeli durumlar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.