Şimdi Ara

Cepteteb işgüzarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce 1 ay gecikmeli olarak kartım elime ulaştı.Kuryeden edindiğim bilgi "0". Müşteri hizmetlerini aradım birine bağlanmam yaklaşık 20-21 dakika sürdü telefonu koydum köşeye bekledim.(Gerekli olursa ss yüklerim)
    Kurye bana bir numara verip tc kimlik fotoğrafını arkalı önlü buraya whatsapp tan at dedi.MH yi de bunun için aramıştım direk şirkete gönderemiyor muyum dedim fotoğraflara hayır kuryenin verdiği numaraya atın dedi.
    Ya arkadaşım ben neden kuryeye güvenip Kimliğimin fotoğrafını göndereyim.Alt tarafı bir kampanyadan yararlanayım dedim olanlara bak

    Yine konu enparaya gelicek ama başvurdum hemen kartım gelmişti aylar yıllar önce.Arayınca hemen görüşebiliniyor zaten MH ile. Cepteteb kartı olan arkadaşlar süreç böyle mi ilerliyor yoksa bu işgüzarlık sadece bana mı denk geliyor.



  • Benim bildiğim gelen temsilci elinde bir tabletle geliyor ve o tabletle kimlik fotoğrafını çekiyor. Daha sonra fotoğraf merkezden onaylandığında kart aktif hale geliyor. Acaba ücra bir muhitte mi oturuyorsun da, müşteri temsilcisi gelmedi kapına?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrah_88

    Benim bildiğim gelen temsilci elinde bir tabletle geliyor ve o tabletle kimlik fotoğrafını çekiyor. Daha sonra fotoğraf merkezden onaylandığında kart aktif hale geliyor. Acaba ücra bir muhitte mi oturuyorsun da, müşteri temsilcisi gelmedi kapına?

    ilçe merkezindeyim.Buluşma noktası olarakta en işlek yeri seçti kendisi
  • Hesap açtırıp anında kart aldım. 25 dk sürdü tüm işlem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.