< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (41. sayfa)
-
-
kodcular kendinize TOPİK açın. kampanya mı var konu üstlerde diye giriyoruz. zaman israfısınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daci
Petrol ofisi kampanyasinda ilk günlerde katilim yapip 2 alisveris yapmistim simdi uygulamaya girince hemen katil butonu aktif gorunuyor. Yaptigim 2 alisveris yalan mi oldu acaba 🤔Aynı durum ben de var. 2 alışverış yaptım, şimdi Katıl butonu çıkıyor karşıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanlar yattı.
-
Cepteteb diye kartip vardi konuyu gorunce aklima geldi. Kampanya hic yapmadigi icin kullanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hakaangle
Cepteteb diye kartip vardi konuyu gorunce aklima geldi. Kampanya hic yapmadigi icin kullanmiyorumal sana bi tane daha
-
-
Bunların allah belasını versin. Altın gram al-sat arasında 64 liralık makas var.
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
Bunların allah belasını versin. Altın gram al-sat arasında 64 liralık makas var.bugün yarım gün. altında kuveyttürk ve vakıfkatılım kullanırım. bugün yarım gün olmasına rağmen makas şuan 3.5tl bandında
-
Yarım gün olduğunu bilmiyordum ama bu teb denilen banka normal mesai günlerinde de 5 gibi haftasonu makasına geçiyor sürekli.
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeartYarım gün olduğunu bilmiyordum ama bu teb denilen banka normal mesai günlerinde de 5 gibi haftasonu makasına geçiyor sürekli.
6 dan sonra makas açarlar mesai saatleri dışı olur. dediğim gibi kuveyttürk ve vakıfkatılım da h.içi 24 saat makas aynı. Mesela banka puanlarını altungold a atarım. Oradan da kuveyttürk e atıp biriktiririm.
-
Tebbonus kart aldım 100/50 kampanyası için 100 tl harcadım 50 tl bonus gelmedi anındamı geliyordu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anında gelmesi lazım normalde. Bana da gelmemişti müşteri hizmetleri kayıt açtı. 2 gün sonra yüklendi o şekilde.
Sadekartm vardi oncesinde o etkilemis olabilirmiquote:
Orijinalden alıntı: PB258
Anında gelmesi lazım normalde. Bana da gelmemişti müşteri hizmetleri kayıt açtı. 2 gün sonra yüklendi o şekilde.
Yine de müşteri hizmetlerine kayıt açtırın derim. Belli olmaz.
Bonus’ları sanal karta nasıl aktarıyoruz arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen sms olması lazım orada yazıyordur yuklemek tarihi.
Sanal kartın bağlı olduğu ana kartın bonusunu otomatik görüyor olması lazım
Gözükmüyor hoca, hatta sanal kartta başka bir bonus gözüküyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya kardeş tebi arayın bu nedir ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X