Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.143
Cevap
405
Favori
883.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine onlarda bir şeyler geliyor. TEB’in son aylarda kuruş faydası olması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgim var. Ben zaten ceptetep'i iptal ettireli 2 ay oluyor. Kampanya yok ki aylardır. Şu an aidatsız kart var sadece, taksitler bitinceye kadar böyle devam ederse limit sembolik bir miktara çekere kartı atarım.

• Cepteteb de işe yarar kampanya yok

ama kartları uzun süre kullanmaz; nadasa bırakırsan

bazen size özel diye cazip bonus kampanya yaptığı oluyor

• İlk 50bindeki kredi kartimi iptal ettim gram faydası olmadığı gibi limit fazlalığı yapıyor. Çöp bir bankanın çöp bir kartı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt

TEB'in 10 yıllık müşterisiyim ve birikimlerimin tamamını TEB'de tutuyorum. Dün 1500 dolar çekmek için şubeye gittim, masraf çıkardılar. Hem ilk 50 bindeyim, hem de yıldız bankacılık var. Masrafsız çekmenin tek yolu bu şubedeki hesabınızdan çekmek, onda da en az 10 gün paranın bu şubedeki hesapta beklemesi gerekiyor dediler. 104 TL masraf ödeyerek 1500 dolar çektim. Müşteri hizmetlerini arayarak itiraz kaydı açtım, tutarın iade edilmesini istedim. Akşam dönüş yaptılar, iade etmeyeceklerini söylediler. Aralık ayında da çekim yapmıştım, herhangi bir masraf yoktu. Tüm kredi kartlarımı iptal ettim, TL mevduatlarımı başka bankaya transfer ettim. Dövizi de yakın zamanda çekip, TEB defterini kapatacağım.

• uurdnc U kullanıcısına yanıt

Merkez Bankası, 4 Ağustos 2020'de ‘Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliği Uygulama Esasları’nı yayımlamıştı. Burada şu ifadelere yer verilmişti:

“Finansal tüketicinin hesabının bulunduğu şubeden yapacağı Türk Lirası para çekimleri için ücret alınamaz ancak yabancı para (efektif) çekimlerinden ücret tahsil edilebilir. Yurt içi diğer şube, yurt dışı diğer şube ve nakit çekim ofisinden para çekme işlemleri ile rutin işlem saati veya iş günü dışında gerçekleştirilen para çekme işlemlerinden ücret tahsil edilebilir.”

Bir kamu bankası 3 bin doların üstünde nakit döviz talebi olanlara binde 3 komisyon alırken diğer kamu bankalarında binde 2 ile 5 arasında komisyon kesiyor. Bir özel banka 20 bin doların üstüne binde 1.5, bir diğer banka ise binde 2 oranında komisyon almaya başladı.

Benim yorumum şu:

İş sadece TEB'e kalsa müşteriyi niye zora soksun ki?

İşleri güçleştirerek zaten azalan nakit dolar bankalarda kalsın isteniyor olabilir.

• nerde kaldı şubesiz bankacılık? karttan çekilebilecek paranın limitini de yükseltmiyorlar. dolar hesabımdan paraya ihtiyacım olmuştu. 6-7k gibi bir limite en fazla çıkarabilmişti müşteri temsilcisi. 500 dolar bile değil bu miktar. çıkart istendiği anda 20kya. en azından 1k dolar çekebilsin insanlar. ama bu konuda zorluk çıkarıyorlar. yurtdışında para çekimi ücretsiz. aynı sınır orda da varsa baya imkansız hale getirmişler bankadan döviz çekmeyi. istenen masrafta az değil

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Bu şartlarda döviz bundan sonra hiç tutamazlar. İnsanlar dövizlerini kriptoya, çeşitli amerikan borsalarında işlem yapılan aracı kurumlara götürür. En nihayetinde de 3-5 lira komisyon kazancından vazgeçmeyip, eski müşterilerini kaybedecekler. Ki benim yaşadığım durum CEPTETEB'in mantığına aykırı olarak gerçekleşiyor. CEPTETEB şubesiz bankacılık değil mi? Madem şubesiz, masrafsız bankacılık, ben neden paramı masrafsız çekemiyorum?

• Market kampanyası gelmiş. Oran %5 iken kullanmaya değmez. Cimri yapıkredi'de bile oran daha yüksek.

TEB Bireysel Kredi Kartları’nız ile 4-24 Şubat tarihleri arasında bonus üye işyerlerinden yapacağınız her ikinci 400 TL ve üzeri market harcamanıza 40 TL, toplam 240 TL bonus fırsatını kaçırmayın! 

Nasıl katılırım? 

Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya MARKETBONUS yazıp 4616’ya SMS göndererek katılabilirsiniz. 

Kampanyaya ait diğer bilgiler: 

Bonus Yükleme Tarihi: 2 Mart 2023 

Bonus Geri Alım Tarihi: 17 Mart 2023 

• Kampanya 4-24 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya market harcamalarınızda geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında bonus üyesi marketlerden yapacağınız her ikinci 400 TL ve üzeri harcamanıza 40 TL, toplam 240 TL bonus verilecektir.
    • Kampanyada tüm işlemler 400 TL ve üstü harcamalar için geçerlidir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki dahil edilecektir.
    • Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.
    • Kazanılan bonuslar 2 Mart 2023 - 16 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonuslar 17 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.
    • Kampanya dahilindeki işlemlerin bonus posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.
    • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri dahil değildir.
    • Sadece yurt içinde yapılan peşin ve taksitli işlemler kampanyaya dahildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal durumlarında verilen bonus geri alınacaktır.
    • Kampanyadan sadece bonus özellikli Bireysel Kredi kartı sahipleri faydalanabilir.
    • Bonus özellikli bireysel sanal kartlar kampanyaya dahildir.
    • Sade kartlar, banka kartları ve Ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
    • İnternetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
    • Farklı ürün kategorisinde satış yapan firmalar kampanyaya dahil değildir.
    • Fiziki ve Sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya MARKETBONUS yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
    • Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir.
    • Kampanyaya katılım gerçekleştirmeden önce yaptığınız harcamalarınız dikkate alınmayacaktır.
    • Gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir.
    • Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
    • TEB kampanyayı değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar

• TEB’den Sevgililer Günü Alışverişlerinize Toplam 100 TL İndirim! 

TEB Banka Kartları’nız ile 3-14 Şubat tarihleri arasında giyim, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde tek seferde 350 TL ve üzeri her harcamanıza 20 TL, toplam 100 TL indirim fırsatını kaçırmayın! 

Nasıl katılırım? 

Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya INDIRIMMODA yazıp 4616’ya SMS göndererek katılabilirsiniz. 

Kampanyaya ait diğer bilgiler: 

• Kampanya 03.02.2023 ve 14.02.2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya giyim, aksesuar ve kozmetik harcamalarında geçerlidir.
    • Saat, kuyum ve optik harcamaları kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 100 TL indirim kazanabilir.
    • Tek seferde 350 TL ve üzeri her harcamaya 20 TL, toplamda 100 TL indirim verilecektir. 
    • Kampanya kapsamında kazanılan indirim 20 Şubat 2023 tarihinde yansıtılacaktır.   
    • Kampanyadan sadece Bireysel Banka Kartı sahipleri faydalanabilir.
    • Kampanya TEB Banka Kartı ve CEPTETEB Banka Kartı için geçerlidir.
    • Sanal Kartlar, Bireysel Kredi Kartları, Ticari Kredi Kartları kampanyaya dahil değildir.               
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal durumlarında verilen indirim geri alınacaktır.     
    • Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya INDIRIMMODA yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
    • Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir.
    • Aynı gün, aynı iş yerinde yapılan harcamaların yalnızca ilki dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya katılım gerçekleştirmeden önce yaptığınız harcamalarınız dikkate alınmayacaktır.
    • Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
    • Gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir.
    • TEB kampanyayı değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar.

• Geçen markette cepteteb kk ile ödeme yapayım dedim kart ne temassız ne de temaslı çalışmadı. Kasadaki manyetiği bozulmuş olabilir dedi.

Kart ücreti alınmıyordu normalde ama şimdi yeni kart mı talep etsem ücrete tabi tutarlar mı acaba?

İnternet harcamalarında sıkıntı yok ama fiziksel olarak kart bozulmuş.

• crespo61 kullanıcısına yanıt

kartı yenileyince dijital kart oalrak değişiyor. bahane uydurup aidat alırla mı bilemem, benim kart dijital oldu daha aidat alınmadı.

internet şube kayıp çalıntı kısmından kartı yenileyebilirsiniz

Ufff kampanyaya bak be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

sonuna ! değil de (!) koysalar daha iyiymiş değil mi:)

Ananizin ellerinden öperim demiş kadar olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

2 sene önce 150/15 mi ne veriyorlardı. şimdi 350/20 olmuş. kafa mı buluyorlar milletle anlamadımCEPTETEB [ANA KONU] 

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım bari bende sağol hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt

hocam ben iptal ettirdim,kampanya gelmiyor doğru düzgün.garanti aidat alıyor ama her ay mutlaka kampanya geliyor

• Aidatlı kartı 6 ay kapatmamaya 150 TL puan teklifi ekranda çıktı. Kartı kapattım. Bir hafta içinde kapanacak dedi. Belki bu süre içinde arayıp başka bir teklif sunarlar diye düşünüyorum. Teklif sunsalar da aidat ödememek için kapattıracağım.

Aidatsız Sade kart ise bir köşede duruyor. Ne bir kampanya, ne puan vb. Adı gibi sade. Limitten dolayı kapatmıyorum.

Ziraat ve Akbank limitini düşürdüm. Başka kart limitini yükseltmek için. İlgili kart limit yükseltme sürekli ret. Sonra limitini düşürdüğüm kartları artırmak istedim ama limit boşluğu olduğu halde hep ret.

En son Finansbank aidatsız kampanyası çıkan Cardfinans Go karta başvurdum. İstediğim limitle onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 4 Şubat 2023; 11:39:51 >
  • @emruz315

@AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM sağ olsun valla. Bana Garanti tavsiye etmişti zamanında.

Ben de iyi ki başvurmuşum o zaman. Evet Garanti Bonus'ta da oranlar bir Maximum kart gibi değil ama en azından kombol yapılabilecek kampanyalar var. Misal bana bu ay gelenler:

CEPTETEB [ANA KONU]
    CEPTETEB [ANA KONU]
    CEPTETEB [ANA KONU]
    CEPTETEB [ANA KONU]

En azından kartı bir kenara koyduğumda yahu neredesin bizi de kullan diye teklifler geliyor.

Benim şu anda sadece SADE KART'ım var. Dijital kart kapalı ama taksitlerim bitinceye kadar kampanyalar böyle devam ederse limit sembolik bir orana çeker iptal ederim. Kullanmadığım kartta limit olsa ne olur ki diyorum artık. Zaten aidat 255 lira olmuş. Geçen sene harcama sözünden çıkar diyorduk ki puan/ harcama sözü oranı %10 idi. Şu an aylık 2000 lira harcama sözüne 50 lira bonus veriyor. Söver gibi valla.

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.