< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (222. sayfa)

-
-
Döviz üzerindeki baskı nedeniyle.
İstiyorlar ki kimse döviz tutmasın herkes KKM'ye dönsün.
-
Bende geçen döviz çekmeye gittim aynı şeyi söyledi çalışan 300tl küsürden bahsetti düzenleme gelmiş. Daha bilgili bir çalışana yönlendirdi, oda devletin işleri zorlaştırmaya çalıştığından falan bahsetti döviz hareketleriyle ilgili ve şu şekilde çözdü hemen.
Olayın çözümü döviz çekmeye çalıştığın şubede hesap açmak, hesap hangi şubedeyse sadece oradan ücretsiz çekiliyormuş artık.
Mobilden 2 saniyede o şubede vadesiz döviz hesap açıp cepteteb hesaptan oraya hesaplar arası aktarım yapıyorsunuz ve şubeden ücretsiz çekiyorsunuz. Bende böyle oldu, ardından o vadesiz hesabı kapatabiliyorsunuz mobilden.
Diğer bankalarda'da başka şubeden işlem yapmaya kalkınca masraflar oluyordu, bence burda cepteteb in şubesiz olma avantajı biraz yok edilmiş, 10 saniyelik bir işlemle masrafın önüne geçilsede yapılan gereksiz bir saçmalık, hiç hoş değil.
Edit: ekleme/düzenleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 25 Ocak 2023; 15:18:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben aralık ayında çekmiştim herhangi bir masraf istemediler, Ocaktan itibaren mi oldu acaba :(
Tutabildikleri kadar tutacaklar ama sonuçta bir yerde patlayacak....
-
Evet ozamanlar yoktu, ocaktan itibaren yada yeni başlamış maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle bir serbest piyasa böyle bir açık ekonomi modeli yok. Konuşsak ise yaramaz sussak kendimize hakaret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce zaten Yazmışsınız ben farketmedim. İşin aslı şu var. Bankada dolarım varsa ve faiz işlemiyor ise gider dolarımı çekerim. Mantıken böyle bir yol izleyen çok olur. Çok değilse de olur yani. O yüzden yüksek faiz vermek aslında doları banka sisteminde tutmaya da yarar.
Ancak yüksek faiz verince bu sefer dolara talep artar. Çok karışık bir denklem ve dediğiniz gibi özellikle kkmye yönlendirme var bakalım bu oyunun sonu ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 yılından itibaren serbest piyasa YOK.
-
Kredi kartı limit artırma işleminin sonunda "Bir iş günü içinde sonuç bildirilecek." şeklinde mesaj geldi. Aradan birkaç iş günü geçti ama sonuç yok.
-
sonuç %90 ret
-
%90 red olmayabiliyor bende de kaç kez 3 gün sonra onaylıyor keza annemde de öyle TEB biraz değişik bu konuda
Teb kredi kartı aidat geri alabiliyor muyuz? Başvuru yapmalı mıyım?
Bana en son üç yıl önce 11 TL gelmişti edevlet yolu ile almıştım sonra değişti mi bilmiyorum tabiiquote:
Orijinalden alıntı: Eldezenfektani
Teb kredi kartı aidat geri alabiliyor muyuz? Başvuru yapmalı mıyım?
öyleyse bankada döviz tutmak hiç mantıklı değil, bundan bir adım sonrası zorunlu bozdurma olur.
-
Kart aidatı 255 liraya çıkmış.
-
axess 483₺’ye
garanti 359₺ ye cıktı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X