Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.145
Cevap
404
Favori
883.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar komisyon istediler söyleseniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz üzerindeki baskı nedeniyle.

İstiyorlar ki kimse döviz tutmasın herkes KKM'ye dönsün.

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Bende geçen döviz çekmeye gittim aynı şeyi söyledi çalışan 300tl küsürden bahsetti düzenleme gelmiş. Daha bilgili bir çalışana yönlendirdi, oda devletin işleri zorlaştırmaya çalıştığından falan bahsetti döviz hareketleriyle ilgili ve şu şekilde çözdü hemen.

Olayın çözümü döviz çekmeye çalıştığın şubede hesap açmak, hesap hangi şubedeyse sadece oradan ücretsiz çekiliyormuş artık.
    Mobilden 2 saniyede o şubede vadesiz döviz hesap açıp cepteteb hesaptan oraya hesaplar arası aktarım yapıyorsunuz ve şubeden ücretsiz çekiyorsunuz. Bende böyle oldu, ardından o vadesiz hesabı kapatabiliyorsunuz mobilden.

Diğer bankalarda'da başka şubeden işlem yapmaya kalkınca masraflar oluyordu, bence burda cepteteb in şubesiz olma avantajı biraz yok edilmiş, 10 saniyelik bir işlemle masrafın önüne geçilsede yapılan gereksiz bir saçmalık, hiç hoş değil.

Edit: ekleme/düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 25 Ocak 2023; 15:18:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aroretiel kullanıcısına yanıt

Ben aralık ayında çekmiştim herhangi bir masraf istemediler, Ocaktan itibaren mi oldu acaba :(

Tutabildikleri kadar tutacaklar ama sonuçta bir yerde patlayacak....

• duduco kullanıcısına yanıt
    Evet ozamanlar yoktu, ocaktan itibaren yada yeni başlamış maalesef.

• Aroretiel kullanıcısına yanıt

Böyle bir serbest piyasa böyle bir açık ekonomi modeli yok. Konuşsak ise yaramaz sussak kendimize hakaret

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Önce zaten Yazmışsınız ben farketmedim. İşin aslı şu var. Bankada dolarım varsa ve faiz işlemiyor ise gider dolarımı çekerim. Mantıken böyle bir yol izleyen çok olur. Çok değilse de olur yani. O yüzden yüksek faiz vermek aslında doları banka sisteminde tutmaya da yarar.

Ancak yüksek faiz verince bu sefer dolara talep artar. Çok karışık bir denklem ve dediğiniz gibi özellikle kkmye yönlendirme var bakalım bu oyunun sonu ne olacak.

• 2017 yılından itibaren serbest piyasa YOK.

• Kredi kartı limit artırma işleminin sonunda "Bir iş günü içinde sonuç bildirilecek." şeklinde mesaj geldi. Aradan birkaç iş günü geçti ama sonuç yok.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt

sonuç %90 ret

• %90 red olmayabiliyor bende de kaç kez 3 gün sonra onaylıyor keza annemde de öyle TEB biraz değişik bu konuda

• Teb kredi kartı aidat geri alabiliyor muyuz? Başvuru yapmalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldezenfektani

Teb kredi kartı aidat geri alabiliyor muyuz? Başvuru yapmalı mıyım?
    Bana en son üç yıl önce 11 TL gelmişti edevlet yolu ile almıştım sonra değişti mi bilmiyorum tabii

• öyleyse bankada döviz tutmak hiç mantıklı değil, bundan bir adım sonrası zorunlu bozdurma olur.

• Kart aidatı 255 liraya çıkmış.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    axess 483₺’ye
    garanti 359₺ ye cıktı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.