Şimdi Ara

Cepten internetle WoW oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci olduğumdan dolayı yazın yapacağım yer değişikliğinden dolayı sıfırdan adsl başvurusu yapıp internet bağlatıp yaz sonu geri kapattırmanın 2-3 aylık bir süre için çok pahallı olmasından da dolayı :)

Yazın cepten internet kullanmak istiyorum acaba aranızda deneyen var mı nasıldır hızlı mıdır lag vs. durumları nasıl bağlantı kopmalar olur mu? Telefondan bağlanmak aslında daha çok işime gelir şarja takarım teli hdspa+ desteğide var wireless antenide var harici bilgisayarda çok rahat bağlanırım gerekirse VINN modemlerdende alabilirim ama daha hızlı ise eğer? Oyunlar açısından hangi mobil internet daha iyidir? Hattım türkcell heralde diğerlerinden daha hızlıdır?

• Eğer pcdeki patchler full ise oynayabilirsin.. Ben vodafone telefon ile 150-300 arası ms alıyorum hclerde ama kalabalık bg ve raidlerde çok takılma olur..Ana şehre prime timeda giremezsin..Ve tavsiyem trade chati kapa..Ben sadece nöbetçi olduğum günler telden giriom mecburiyet..
  • turkcell ve vodafone ile 4gb tarifesinde yani hızı düşmeyen paket ile 90-150 ms ile bg hc arena hepsini yaptim. sadece arenalarda instant spellerde sorun vardi. adsl kadar olmasa da seni her türlü idare eder. pro olarak pvp yapmiyorsan kullan derim. tabi bu bulundugun yere gore de değişir. ama 3g modemlere anten de takilabiliyor.
  • Ben Turkcell BIS ile oynuyorum, gerçi öyle bir raid vs. yaptığımda yok hani belki o yüzden çok iyi bir örnek olmayabilirim. Ama dungeon, PvP falan için gayet temiz sonuç alıyorum. Memnunum.
  • Pvp de başarı çep telefonu ile hayal. Heryerde aynı kalitede çekmeme problemide var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.