Şimdi Ara

CEPNETLE PC'DEN NASIL HIZLI SURF YAPILIR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radyo programı arka planda çalışmıyor, kapatınca tamamen kapanıyor. Diğerlerini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

bu kadar eklenti arka planda calisirken tarayici daha beter yavaslamasında ;)

bende 2gb ram var, nerdeyse hepsi kurulu bahsettiğin gibi bir problem hiç yaşamadım.

Bende de aynı ram kapasitesi var bir denim firefoxta eklentiler öyle yapıyordu bakalım chrome nasıl.
  • Eve gidince deneyeceğim bakalım :)
  • Arkadaşlar konu güncellenmiştir.
  • Chrome sevmiyorum da mozilla için **** plus eklentisini indireyim bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel derleme olmuş. Bunların birkaçını firefox için kullanıyordum ve oldukça yararlarını gördüm Bir de benden tavsiye gelsin.

A D Muncher programı reklam flash gibi engellemeleri tek başına tüm browserlar için uygular. Diğer eklentiler bandwith'inize giren reklamları engeller, fakat bu program sayesinde reklamlar filtrelenir ve download edilmez. Ben yaklaşık 3 gündür 15 MB bu program sayesinde kazanmışım. Ayrıca bu program da paralıdır :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azomania -- 16 Haziran 2012; 0:24:22 >
  • yeni operayi deneyin arkadaslar cok iyi olmus..
    her yeni güncellemeyle
    tarayicilar aşıyor kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada chrome face yi ağır yüklüyor bende, firefox da chrome a göre gayet hızlı. niye böyle acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

bu arada chrome face yi ağır yüklüyor bende, firefox da chrome a göre gayet hızlı. niye böyle acaba?

hocam tarayıcı geçmişini temizlerken, önbellek tikini kaldır ve önbelleği sildirme. önbellek devamlı girdiğin siteleri saklıyor ve sunucudan yüklemek yerine bilgisayarındaki cache klasöründen yüklüyor, facebook bende çatır çatır açılıyor, cepnet kullanıyorum 3gmodem vasıtasıyla bilgisayardan.
  • quote:

quote:

bu arada chrome face yi ağır yüklüyor bende, firefox da chrome a göre gayet hızlı. niye böyle acaba?

hocam tarayıcı geçmişini temizlerken, önbellek tikini kaldır ve önbelleği sildirme. önbellek devamlı girdiğin siteleri saklıyor ve sunucudan yüklemek yerine bilgisayarındaki cache klasöründen yüklüyor, facebook bende çatır çatır açılıyor, cepnet kullanıyorum 3gmodem vasıtasıyla bilgisayardan.

teşekkür ederim yardımın için. bilgisayara geçince bakacağım.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim yardımın için. bilgisayara geçince bakacağım.

rica ederim hocam, bi problem olursa veya soru'n falan özel mesaj atman yeterli olacaktır.

• Adam uzantı paylaşmış bunları zaten çoğu kişi biliyor ama bilmeyenlere faydalı olur ayrıca fastestfox chrome falan kurmayın sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Adam uzantı paylaşmış bunları zaten çoğu kişi biliyor ama bilmeyenlere faydalı olur ayrıca fastestfox chrome falan kurmayın sakın.

Hocam bilen-bilmeyen gözden kaçanlar varsa diye paylaştım. Konuya dair ek bir tavsiyen varsa sende ekleyebilirsin Fastestfox neden kurmasınlar anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 16 Haziran 2012; 21:21:03 >
  • quote:

quote:

Adam uzantı paylaşmış bunları zaten çoğu kişi biliyor ama bilmeyenlere faydalı olur ayrıca fastestfox chrome falan kurmayın sakın.

Hocam bilen-bilmeyen gözden kaçanlar varsa diye paylaştım. Konuya dair ek bir tavsiyen varsa sende ekleyebilirsin Fastestfox neden kurmasınlar anlamadım ?

fastestfox vb uzantılar hızlandırmak yerine aksine yavaşlatırlar daha falza ayar için :http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

fastestfox vb uzantılar hızlandırmak yerine aksine yavaşlatırlar daha falza ayar için :http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_1/key_/tm.htm

hocam zaten kullanmak zorunda değil kimse, ben yinede konuma ekledim, isteyen kullanir isteyen kullanmaz. sanırım verdiğin konudaki ayarlar mozilla için. bi bakacağım konuya. mozillayı hızlandırmaya yönelik bir konu gördüğüm kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten kullanmak zorunda değil kimse, ben yinede konuma ekledim, isteyen kullanir isteyen kullanmaz. sanırım verdiğin konudaki ayarlar mozilla için. bi bakacağım konuya. mozillayı hızlandırmaya yönelik bir konu gördüğüm kadarıyla.

Evet mozlillayı hızlandırmak için konu oradada yazıyor tarayıcıyı şişiren bellek hataları oluşturan eklentiler diye fastestfox.

• teşekkürler hocam deneyeceğim hepsini.
  • arkadaşlar bire sorum olacaktı ben vodafone 3 ay kontratlı 4 gb 29.9* 'lık tarifesini kullanıyordum bulundugum yerde 3G olmadığı için bu zamana kadar hep edge ile bağlandım edgeninde yaklaşık hızı 50-100 kb arasında değişiyor aylık vergileri dahil her ay 35 tl ödüyorum cepnete geçsem hız çok farkedermi edge hızıda yavaş zaten
  • en iyisi hangisi deneyen tavsiye edecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

en iyisi hangisi deneyen tavsiye edecek olan var mı?

Hocam en iyisi derken hangisini kastediyorsun anlamadım?

yukarıdaki eklentilerin hepsi birbirini tamamlayan eklentiler. kendine uygun olanları yükle

reklam engelleyen eklentiler & dns ayarını olmazsa olmazların arasına al mutlaka uygula
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.