Şimdi Ara

CEPNETLE PC'DEN NASIL HIZLI SURF YAPILIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Logic_Man

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Ayrıca chrome için ghostery eklentisini kurup bir miktar daha trafik azaltabilirsiniz. Bu eklenti ile internette gezidiğiniz sitelerle ilgili bilgileri toplayan ve izleyen tracker bağlantılarını bloke ederek gereksiz internet trafiği oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam. Bu eklenti chrome'da surf konusunda biraz daha verimlilik sağlar mı ?

evet sağlar. eklentiyi kurduğunuz zaman ikonu üzerinde kaç tane tracker linkini bloke ettiğini gösteriyor. engellenen her link bağlantı hızını gereksiz trafikten kurtarıyor. sonuçta cepnetin çok sınırlı bir hızı var. bunu en verimli kullanmak için hangi imkan varsa kullanılmalı.

chrome bencede operadan daha hızlı çalışıyor. operadaki turbo özelliği cepnet üzerinde stabil çalışmıyor. çoğu zaman devre dışı kalıyor.
    cepnet için chrome tavsiye ederim

Teşekkürler hocam bahsettiğin eklentiyi kurdum. ve yeni eklentiler ekledim ilk mesaja, uygun olanlari sende yukleyebilirsin. Bu arada CepNet'i PC'den kullanan güruhtan mısın sende ?

• +
  • chrome da video downloader eklentisi varmı işe yarayan...internet sayfalarındaki videoları download eden bir eklenti..firefoxta video downloader var bu işi mükemmel yapan ama chrome eklenti olayında kesinlikle çok gerilerde
  • Mükemmel bir konu olmuş hocam elinize emeğinize sağlık. Gerçekten çok faydalı ve yararlı. Sticky olmalı bence bu konu.
  • linux kullanıcısıyım ancak gerçekten güzel bir konu olmuş.
    bu eklentiler sayfaların açılmasını hızlandıracaktır.
    en önemli eklentide flashbloc tur.
    flashlar sayfaları çok yavaşlatıyor.
    firefoxa kurdum flashblock'u faydası süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

Mükemmel bir konu olmuş hocam elinize emeğinize sağlık. Gerçekten çok faydalı ve yararlı. Sticky olmalı bence bu konu.

Rica ederim hocam, işe yarar birşeyler buldukça başlığa eklemeye devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

chrome da video downloader eklentisi varmı işe yarayan...internet sayfalarındaki videoları download eden bir eklenti..firefoxta video downloader var bu işi mükemmel yapan ama chrome eklenti olayında kesinlikle çok gerilerde

hocam bu işi en güzel yapan internet download manager var, sitede videoyu algılıyor hemen ve download simgesini çıkarıyor ardından indirebiliyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Tek tavsiyem unblock programıdır, yani reklam engelleyen eklenti. Bunun dışındaki programlara bulaşmayın...

+1
  • Bende iyi sabır varmış. Genelde normal tarayıcıdan eklenti falan kullanmadan doğrudan açıyorum siteleri. iyi tahammül etmişim alışmışız yavaş hıza. Ama bunda tarayıcının da etkisi büyük, siteleri bellekte sakladığı için bir süre sonra tıkır tıkır açılıyor sayfalar. Tarayıcıda Maxthon ve Opera seviyorum. Firefox a hep karşı çıkmışımdır çok hantal. Chrome tarayıcısıma da henüz ihtiyaç duymadım indirip denemedim hiç.

Ama takip ediyorum. Benzer eklentileri Maxthondan biliyorum. Sonuçta güzel bir derleme olmuş, eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel derleme olmus, tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Bende iyi sabır varmış. Genelde normal tarayıcıdan eklenti falan kullanmadan doğrudan açıyorum siteleri. iyi tahammül etmişim alışmışız yavaş hıza. Ama bunda tarayıcının da etkisi büyük, siteleri bellekte sakladığı için bir süre sonra tıkır tıkır açılıyor sayfalar. Tarayıcıda Maxthon ve Opera seviyorum. Firefox a hep karşı çıkmışımdır çok hantal. Chrome tarayıcısıma da henüz ihtiyaç duymadım indirip denemedim hiç.

Ama takip ediyorum. Benzer eklentileri Maxthondan biliyorum. Sonuçta güzel bir derleme olmuş, eline sağlık.

Hocam chrome'u kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Hem sade, hemde oldukça hızlı. Bu eklentileride kurdun mu, cepnet olduğunu bile anlamazsın o bağlantının :)
  • quote:

quote:

Bende iyi sabır varmış. Genelde normal tarayıcıdan eklenti falan kullanmadan doğrudan açıyorum siteleri. iyi tahammül etmişim alışmışız yavaş hıza. Ama bunda tarayıcının da etkisi büyük, siteleri bellekte sakladığı için bir süre sonra tıkır tıkır açılıyor sayfalar. Tarayıcıda Maxthon ve Opera seviyorum. Firefox a hep karşı çıkmışımdır çok hantal. Chrome tarayıcısıma da henüz ihtiyaç duymadım indirip denemedim hiç.

Hocam chrome'u kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Hem sade, hemde oldukça hızlı. Bu eklentileride kurdun mu, cepnet olduğunu bile anlamazsın o bağlantının :)

Onu da denemek lazım. ;)

• quote:

quote:

quote:

Onu da denemek lazım. ;)

hocam sen bana ulaş faceden yardımcı olayım sana

• Cepnetle hızlı internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Cepnetle hızlı internet

Tüm çabamız verilen hızı sonuna kadar en verimli şekilde kullanmak ;)
  • bir ara deneyeyim bakalım bir işe yarayacaklar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

bir ara deneyeyim bakalım bir işe yarayacaklar mı

tecrübelerini bizimlede paylas
  • Gezginler adlı siteden güzel bir radyo programı buldum, paylaşmak istedim. Cepnetle radyo keyfini çıkarın Programda yüzlerce radyo kanalı var ve kullanımı çok kolay. Tavsiye ederim.

http://www.gezginler.net/indir/exaradyo.html
  • bu kadar eklenti arka planda calisirken tarayici daha beter yavaslamasında ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

bu kadar eklenti arka planda calisirken tarayici daha beter yavaslamasında ;)

bende 2gb ram var, nerdeyse hepsi kurulu bahsettiğin gibi bir problem hiç yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.