Şimdi Ara

CEPMAX ÜCRETSİZ ÜYELİK İLE PARA KAZAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Android telefonla ( iPhone'da çalışmıyor ) boş zamanlarınızda reklam izleyerek ek bir gelir elde etmek için CEPMAX programını kullanarak reklam izleyebilirsiniz. Ay sonu biriken paranız IBAN numaranız üzerinden hesabınıza yatıyor. Bizim izlediğimiz her reklamda firma 3-4 lira kazanıyorsa bize 15 kuruş komisyon veriyor. Hiçbir para, abonelik vs. gerekmeden aylık minimum 108 TL kazanabilirsiniz. Yapmanızler şu adımları takip etmek :

    1) Android işlemcili telefonunuzda Google Play'den CEPMAX programını indirin ve açın.

    2) Üye ol kısmına gelip bilgilerinizi eksiksiz girin ( TC No'dan korkmayın hepimizin internette var, bot hesap engellemek ve paranızın ödenirken sorun çıkmaması için doğru bilgi girin ) Sponsor No'ya 46293938628 girin

    3) Sponsor No'ya 46293938628 yazın. Daha sonra telefon numaranızı yazıp onay kodu gelmesini bekleyin ve programa giriş yapın.

    4) Programa girince sağında "başla" yazan 24 tane görev çıkıyor. Başla diyoruz.

    5) Başla diyince makale veya oyun çıkıyor. Bunları oynamayın veya okumayın. Hemen bir reklam açılacak. Reklamın bir köşesinde saniye sayar, onu bekleyin ve reklamı kapatın bekleyin. Sonra yeni bir reklam açılacak aynı işlemi ona da yapın ve son bir reklam daha çıkacak. Ona da aynısını yaptığınız zaman görev tamamlandı diye bir uyarı alacaksınız. Hesabınıza 15 kuruş girmiş olacak.

    6) Program içinde geri tuşuna basıp çıkın ve görev listesinde 80 saniye geri sayım yaptığını görün. Aynı işlemi tekrarlayarak aylık minimum 108 lira kazanabilirsiniz.


    DETAYLI BİLGİ İÇİN ÖZELDEN YAZABİLİRSİNİZ


    CEPMAX ÜCRETSİZ ÜYELİK İLE PARA KAZAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canergsgs -- 3 Ekim 2018; 2:52:48 >







  • Günde 1 saat reklam izleyerek ayda 120₺ kazanabilirsiniz



    Takımıma girmek için



    Sponsor no:46293938628



    Özelden yazabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.