Şimdi Ara

Cep yakıyor: Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro servis ücretlerini açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletin en çok şu an ihtiyacı var ne kadar çok satılırsa o kadar iyi yoksa reis yönünü şaşırıyor mazota gübreye yöneliyor

• Yere düşerse yaptırmaya uğraşmayın gidin bitane one plus 11 alın emin olun performansı hissedeceksiniz

• Lan fakirler ne ağladınız lan 5 gündür. O |<ör gözlerinizle gördüğünüz bu telefon 6 yıl evet 6 yıldır aynı fiyattan tanıtılıyor(İPhone X 999 dolar (2017) — İPhone 15 999 dolar (2023)). 999 EMERİKANnnn DOLARI fiyatı artmıyor aynı ama siz 3.sınıf ülke hayattı yaşadığınız için silkelenen vergi(vergisiz fiyatı 26k İPhone 15 nin ), yüksek kur ve alım gücündeki azalma bu aleti bir sosyal statü haline getiriyor.( Bu durum size saçma gelebilir ama asıl saçmalık sizin bunu saçma bulmanız hayıdır Toronto veya Cenevre Zürih taraflarında mı yaşıyorsunuz?? Bu milletin bir ferdi olarak hangi kararımız tercihimiz doğru ?? Böyle bir millet için gayet normal )

Hee birde İPhone 14 üstüne pek bir yenilik gelmedi 15 de falan filan . Evet Apple bunu adet haline getirdi gibi bir modelde büyük değişikliğe gidiyor ertesi sene yeni modelde daha küçük hem donanımsal hemde yazılımsal eklemeler yapıyor.

Beğenmiyorsan alma git teleskop s23 al ay fotoğrafı çekersin😆. Ulan yurt dışında yaşasanız apple ekosistemini dizersiniz burada yok 60hz yok type-c

Biraz sizlerden alanına vergilere ses çıkarsanız burakın Samsung Apple ne halt yiyorsa yesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 17 Eylül 2023; 1:57:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Akp'liler için çok değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben giriş seviyesi 3 yıllık samsungumla dh'de gezmeye devam edeceğim

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Biraz gec olmadı mi? Hangi Akla hizmet arka camı epoksi ile yapistirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 17 Eylül 2023; 10:3:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'u sol elle tutarken telefon çekmiyor.
    - Ama olsun işletim sistemi iyi.

Apple özür dilemeyiz dedi.
    - Ayrıca özür maiyetinde bumper kılıf verdi.

iPhone'da ekran ışık sızması var.

iPhone'da fotoğraf çekerken mor ışık oluşuyor.

iPhone'ların tamir ücretleri inanılmaz pahalı.

Böyle diye diye bu firmanın bi tarafını siz bu kadar kanatlandırdınız...

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oluyor benim için, millet o paraya ayfon alırım ya dediği için samsung mecbur fiyatları düşürüyor çıkış sonrası, ben de o zaman alıyorum.
    Samsung batmasın bu şekilde devam etsin sistem, ben aynı para olsa da samsung alacam zaten 😀

• telefonun kendisi de cep yakıyor tamir ücretleri yakması normal değil mi ?

• Asgari ücret bence iPhone 15 Pro Max çatlak ekranına göre belirlenebilir.

• Millet ne saldırmış be. İnsanlarımızda iphone nefreti tayyip nefretiyle başabaş gidiyor.

• Dünya geneli ortalama 10 günlük çalışma sonrası bir iPhone 15 Pro alınabiliyorken Türkiyede bu durum 123 gün.

Cep yakıyor: Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro servis ücretlerini açıkladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 17 Eylül 2023; 17:12:29 >
  • 14 prom var fakat 15 i max olarak alacagim. Buyuk ekran ve buyuk pil daha iyi

• Ot yiyin ot bunlar daha iyi gunleriniz. Zerre üzülmüyorum. Alamiyorum edemiyorum diye bos yere zirlamayin. 22 eylul 15 pro max on siparisimi veririm cekilirim kenara.

52’lik kisim size dar gelen bana bol gelir. Ohhhh ohhhh beter olun.

• Bir imei kayıt ücreti değil.

• arabanin on camini daha ucuza degistirdim ben

• "Cep yakıyor: Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro servis ücretlerini açıkladı"

Böyle bir başlık ve sonra 3 iq insanlar dolar ne alaka diyor.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    artık işletim sistemi de iyi değil. iOS 16 ile çok fazla sorun yaşamaya başladı kullanıcılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay canına fiyatlara bakın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.