Şimdi Ara

CEP TV KULLANAN OLDUMU ARANIZDA, BİDE ARABALARA TAKILAN KÜÇÜK LCD LER VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR İŞYERİNDE KULLANMAK İÇİN KÜÇÜK Bİ CEP TV ALMAK İSTİYORUM (GEREKTİĞİNDE HEMEN SAKLAYABİLECEĞİM) CASİO MARKA FAKAT BU PİYASADA SATILAN 7 İNCH LCD TV LER VAR BİÇOK KİŞİ ARABASINDA KULLANIYOR, MERAK ETTİĞİM BU TV LER DÜZGÜN ÇEKİYORMU KULLANAN VARSA YADA ETRAFINIZDA KULLANAN BİRİNDEN GÖRDÜYSENİZ NEDİR NE DEĞİLDİR YAZARMISINIZ, YARIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA.

• Vallaa sana söliym o lcdlerden deilde normal eski tip cep televizyonu vardı arkadaşta hemde renkliydi on numara aletti sonra bizim sekreter işten çıkarken onuda almış götürmüş
    Hatta balkonda bizm ucu çıplak kablolu tv anteni vardı işyerinde onu antenine değdirince ayna gibi çekiyodu ama şimdi moda deişti cep televizyonları geçti televizyonlu cep telefonları çekti onlarada bakabilirsin dostum onlarıda araştır cep telefonu ama içinde tv var ve fiyatları gayet makul
  • cep tv alacağına 250 ytl civarı fiyatlarda çin malı n99i satıyorlar televizyonu acayip iyi çekiyor çok kaliteli hem telefon hemde televizyon radyosuda var ondan al
  • wallahi tv li ceptelefonu düşündüm ama sadece tv özelliği için o kadar parada verilmez ben 2. el cep tv düşünüyorum 50 - 80 ytl civarı satılıyor piyasada. ama bide şu lcd olanları merak ediyorum 120 ytl ye 7 inch satılıyor internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamborghini -- 30 Mart 2008; 1:46:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.