Şimdi Ara

Cep ten WIFI ile Internet'e bağlanarak canlı seyredebileceğim Türk Kanalı varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında çok olur birşey gibi görünüyor ama internette bunu nasıl olur diye tam ve düzgün açıklayan bir yer bulamadım. Bir de bir çok yerde mms:// ile başlayan adresler var veya .asx ile bitenleri var ama denediğimde hemen hepsi çalışmıyor göründü. Ben mi yanlış yaptım yoksa bizim kanallar böyle bir yayın artık yapmıyormu bilemedim. Bir bilen varsa aydınlatacak çok sevinicem..

• sbp tv yükle yanlıs hatırlamıyorsam 5 tane türk kanlaı var. cine 5 yumurcak tv trt1 falan tam hatırlamıyorum ama 5 6 tane türk kanalı var
  • Evet sbp TV kanalları çıkarıyor tşk..bunun dışında bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa biraz bilgi edinmek istiyorum ama bulamıyorum..

mesela bu kanallar hangi formatta, nereden yayınlanıyor da bu program gösterebiliyor..bu tv'ler kanalları kendi serverlarından mı yayınlıyorlar, eğer öyle ise neden bu programa ihtiyacımız oluyor, bunu media player ile oynatma şansımız yok mu..

veya ben aynı kanalı cep'ten değil de laptop'tan oynatmak istesem yapabilir miyim madem internetten yayınlanıyor..

bu işin alt yapısını, formatını vs anlatacak, biraz bilgi verecek bir bilen varsa çok yararlı olacak, hem bana hemde merak eden örenmek isteyen çok kişi vardır sanırım..çünkü çok arama yaptım ama hiç açıklayacı bir bilgi bulamadım...mesela bir de GSM operatörleri TV servisi diye birşey satıyorlar , onu nereye koyalım bütün bu yapınının içinde..vs..vs.
  • media playerda seyretmek için url girmen gerekiyor. ama sbp tv kanalları kendisi ekliyor programa. media player için buradan url adreslerine bakabilirsin.

http://www. c t rlpda.com/printthread.php?tid=6080 boslukları sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.