Şimdi Ara

cep telefonuyla denize girmek isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suya boyaya camura her türlü ıslaklıga dayanıklı kılıf
    cok seffaf cok ince telefonu komple sarıyo ve gercekten cok ince telefonun sekli aynı kalıyo
    bakın burda link var. sitedeki wallpaper yazan yere tıkla ve kullanım sekillerini gör.
    yakında satısa cıkar ve gercekten cok satar.

http://www.skins-mobile.com/main.html

• O.K. veya durex de aynı işi görür sanırım.
  • denize girmek icin ideal cünkü ben denize gidince yüzmeyi degilde daha cok hem yüzüp hemde sahildeki esyalarıma bakıyorum. pek zevkli olmuyo yani. zaten bir tek yüzerken telefonum yanımda degil
    yoksa her türlü yanımda.
  • bırakta ordada yanında olmayıversin

quote:

Orjinalden alıntı: black back

denize girmek icin ideal cünkü ben denize gidince yüzmeyi degilde daha cok hem yüzüp hemde sahildeki esyalarıma bakıyorum. pek zevkli olmuyo yani. zaten bir tek yüzerken telefonum yanımda degil
    yoksa her türlü yanımda.
  • kılıf felan boşwer abimin teli yüzdü denizde şimdi de gayet güzel çalışıyo
  • Yüzmek için ideal ama 2 metreden sonra patlar olay Basınca dayanabilceğini hiç sanmam....

yenibu.com da görmüştüm olayı, cep prezervatifi yazıyodu
  • siteyi gördüysen eger, normalinde insan icin olandan 6 yada 7 kat daha basınca dayanıklı yazıyodu.
    yani bence birsey olmaz. insan icin olanda bile o kadar basıncda bir sey olmuyo
    yani rahat rahat yüzülür.
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Yüzmek için ideal ama 2 metreden sonra patlar olay Basınca dayanabilceğini hiç sanmam....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten iyi fikir. Yani abartıp telefonla yüzmek için değil ama , Sırf aman kum olmasın , aman su gelmesin diye kumsala götürmeye bile çekiniyor insan telefonu kimi zaman. Ok ve durexte aynı işi görür bencede 2 metreyede dalmayıverin telefonla yahu
  • Zaten dediğim gibi yüzmekte sorun olmaz ama 2-3 metrede basınca dayanabilceğini hiç ama hiç sanmıyorum.... 5-6 metrede telefon da dayanmayabilir hatta
    quote:

Orjinalden alıntı: black back

siteyi gördüysen eger, normalinde insan icin olandan 6 yada 7 kat daha basınca dayanıklı yazıyodu.
    yani bence birsey olmaz. insan icin olanda bile o kadar basıncda bir sey olmuyo
    yani rahat rahat yüzülür.
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Yüzmek için ideal ama 2 metreden sonra patlar olay Basınca dayanabilceğini hiç sanmam....

edit: Sağlam demek ? acaba başka işlerde de kullanılabilir mi, maksat garanti olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 9 Temmuz 2006; 22:50:13 >

• İşte sahilde falan kullanmak için birebir. Olur ya o kadar para harcayıp bir tele 800ytl veriyoruz bir anlık dalgınlıkla elimizden uçuyor Öyle durumlar için birebir bence
  • benim bir arkadasım vardı yazlıkta yüzüyoduk babası ile ben sudaydık bizim elemanda sahilde babasının
    8800 ıyla oynuyodu. bir ara arkadsın babası arkadası cagırdı gel olum yüzsene ne yapıyon orda
    arkadasımda hemen kosa kosa geldi suya girdi bize dogru gelirken birden yavasladı. o an yüzünü görücektiniz
    suyun icinde aklına bisey gelmisti. telefon yani 8800 sortun cebindeydi.
    hemen geri kostu sahile babasıda olum ne oldu dedi arkadasımda su cok soguk felan dedi o yüzden cıktım ben girmicem dedi. tabi telefon pert oldu.

sonra babasından gizli hemen 8800 aldık. allahtan babasında iki tane vardı 8800 dan is hattı olan telefon cebinde oldugu icin sormadı denizde bogulan 8800 ın yerine aldık bir tane caktırmadan verdik.

• Arkadaş para basıyo galiba ?

Ben de 3650'yi unutmuştum cebimde ama hala çalışıyo kapanmadı bile makine suya girdiği halde çok komik ya
    quote:

Orjinalden alıntı: alisan

benim bir arkadasım vardı yazlıkta yüzüyoduk babası ile ben sudaydık bizim elemanda sahilde babasının
    8800 ıyla oynuyodu. bir ara arkadsın babası arkadası cagırdı gel olum yüzsene ne yapıyon orda
    arkadasımda hemen kosa kosa geldi suya girdi bize dogru gelirken birden yavasladı. o an yüzünü görücektiniz
    suyun icinde aklına bisey gelmisti. telefon yani 8800 sortun cebindeydi.
    hemen geri kostu sahile babasıda olum ne oldu dedi arkadasımda su cok soguk felan dedi o yüzden cıktım ben girmicem dedi. tabi telefon pert oldu.

sonra babasından gizli hemen 8800 aldık. allahtan babasında iki tane vardı 8800 dan is hattı olan telefon cebinde oldugu icin sormadı denizde bogulan 8800 ın yerine aldık bir tane caktırmadan verdik.

• O da birşey mi...
    CHIP Temmuz sayısını alın. Bir yandan yüzerken diğer yandan nasıl cep telefonuyla konuşulur öğrenin...
  • Kerize bak kerize telefonla giriyo denize
  • yoh artık la brown ceyms..
  • Türkiye de satılıyor mu? bulursam alacam valla. çok hoşuma gitti.
  • Hocam eczanelerde varmış
    quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

Türkiye de satılıyor mu? bulursam alacam valla. çok hoşuma gitti.
  • Nokia 5210 da baya dayanıklı, 10 dakika kadar suda kalabiliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Nokia 5210 da baya dayanıklı, 10 dakika kadar suda kalabiliyor..

iste tecrübe diye buna derim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.