Şimdi Ara

Cep Telefonunuzu Kullanarak Madencilik İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar,

    Bugün size ileride çok farklı yerlere gelebilecek bir kripto parayı tanıtmak istiyorum: Pi. Pi'nin en büyük özelliği telefondan mining yaparak kazım yapabiliyor olmamız. Hatırlarsanız daha öncede Electroneum (ETN) de mobil uygulama çıkarmış ve telefondan kazım yapılabileceğini duyurmuştu fakat sonrasında telefondan kazım yapılmadığı sadece uygulamayı indirenlere hediye ETN dağıtıldığı ortaya çıkmıştı. Bu bakımdan Pi dünyada ilk olma özelliği taşıyor.

    Pi, dünya çapında kullanılan bir değer olmayı hedefleyen bir kripto para girişimi ve Standford Üniversitesi'nden 3 arkadaş tarafından kuruldu. Henüz piyasaya sürülmedi yani şuan değeri yok. Deneme sürecinde olduğundan coinin popülerliğini arttırabilmek amacıyla kazım uygulaması bulunuyor. Coinin piyasaya çıkış tarihi henüz belli değil, 3 aşamalı test sürecinin 2.sini tamamladılar. 2020'nin ikinci yarısında piyasaya sürüleceği söyleniyordu fakat şimdilik bu virüs muhabbetinden dolayı biraz gecikebilir. Fiyatı içinse internette 1 Pi için 2 ile 10 dolar arasında olacağı yönünde fiyat tahminleri var.(sadece tahmin)

    Tek yapmanız gereken uygulamayı yüklemek ve 24 saatte bir (insan olduğunuzu kanıtlamak için) bir kere giriş yaparak kazımı tekrar başlatmak. Merak etmeyin uygulama 24 saat dolduğunda size bildirim atıyor.

    Mining uygulamasını açık bırakmanıza gerek yok, kazım butonuna bastıktan sonra uygulama kazım yapmaya başlar, yani kapatabilirsiniz hatta telefon kapalı durumdayken bile işleme devam eder. Şarj veya mobil veri yemez, yerse de farkedilmeyecek kadar küçük seviyededir.

    Uygulamanın içinde Türkçe chat ve Sık Sorulan Sorular bölümü de bulunuyor. Aradığınız her türlü sorunun cevabı verilmiş. Verilmeyenleri de sorabiliyorsunuz. Sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa da konu altından yanıtlayabilirim.

    Uygulamayı indirmek için:
    Androidhttps://play.google.com/store/apps/d...lockchainvault
    IOShttps://apps.apple.com/us/app/pi-network/id1445472541

    Not: Arkadaşlar uygulamaya referans kodu olmadan kayıt olunamıyor. madtech89 referans kodunu kullanırsanız çok memnun olurum.

    Pi internet sitesi:https://minepi.com/
    EkşiSözlük'te hakkında yazılanlar:https://eksisozluk.com/pi-coin--6053084







  • telefon kapaliyken kazim yapiyor ama hediye coin degil oyle mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, referans kodu olarak


    mbmutlu


    girerseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.