Şimdi Ara

Cep telefonum için ekstra garanti satın aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30.07.2018 tarihinde xiaomi mi note 3 telefon satın aldım. 2000 liraya aldım. Telefon, ithalatçı garantili olduğu için garantisine güvenemedim. Fixpack garanti tercih ettim. 175 lira ek ödeme ile(ödeme tutarı modele göre değişiyor) ekran kırılması, sıvı teması gibi konularda garanti veriyorlar, bir senede iki defa onarım hakkı var, sözleşme ise bir senelik. cihaz tamir edilemezse fatura bedelinin yüzde 60'ını ödüyorlar. Yaklaşık 4000 telefon tamir etmişler, şikayetvar.com'daki şikayet sayısı yaklaşık 30 (toplam 30 şikayet). bu istatistiklere güvenerek aldım. inşallah sıkıntı yaşamam. bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için:https://www.fixpack.com.tr

-REKLAM DEĞİLDİR(KULLANICI DENEYİMİDİR)

• Geçmiş olsun, geçirenler sağ olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Geçmiş olsun, geçirenler sağ olsun.
    mi note 3 ekranı montaj dahil 500 TL olduğuna göre, karlı bir alışveriş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

mi note 3 ekranı montaj dahil 500 TL olduğuna göre, karlı bir alışveriş.

Alıntıları Göster
    2011 den beri akıllı telefon kullanıyorum.

Daha ne bir kez telefonumun ekranını kırdım ne de çatlattım.

Kullandığım telefonların en ucuzu 2000 TL.

Umarım ekranınız kırılmaz da uğraşmak zorunda kalmazsınız çünkü bu "ek garanti" işi dolandırıcılıktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

2011 den beri akıllı telefon kullanıyorum.

Daha ne bir kez telefonumun ekranını kırdım ne de çatlattım.

Kullandığım telefonların en ucuzu 2000 TL.

Umarım ekranınız kırılmaz da uğraşmak zorunda kalmazsınız çünkü bu "ek garanti" işi dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Alıntıları Göster
    Eskiden bir firma vardı hocam, ismini vermek istemiyorum. Kasko yapıyordu telefonlara. O firma, bu sektörün adını kötüye çıkardı. İnsanlar mağdur oldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmet 2000 liraya arti 175 lira garanti ucreti verdiysen sen zenginsin o zaman doru mu bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bi sorunda kullanıcı hatası deyip yapmayacaklar geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Herhangi bi sorunda kullanıcı hatası deyip yapmayacaklar geçmiş olsun
    Telefonda kasada darbe olsa bile tamir edeceklerini söylediler. Telefonu yere düşürüp ekranı kırarsam, ekranı sorgusuz sualsiz değiştireceklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ahmet 2000 liraya arti 175 lira garanti ucreti verdiysen sen zenginsin o zaman doru mu bunlar
    Benim telefonum Delta garantili. Delta servis hakkında çok olumsuz yorumlar vardı. Mecburen yaptırdım. Şu da olabilir: Telefonumda bir sene boyunca sorun çıkmaz ve o para fixpack'in cebine gidebilir. Sigortacılık sektörü gibi.
  • Telefona ek güvence paketi almak kadar hatalı bir deneyim olamaz. Kimden alırsan al, bu adam bunun sorunsuz olduğunu garanti etmek zorunda. Eğer bir satıcı ek güvence paketi satmaya çalışıyorsa bil ki o ürün sorunludur ve topu başkasına yıkmak için günah keçisi arıyordur. Hatta şöyle daha iddialı konuşayım. Günümüzde ülkemizde isim yapmış markalar maalesef servis konusunda olayın tezeğini çıkardılar. Oysa ithalatçılar, rekabet ortamında tutunabilmek için, sorun çıksa dahi hediyelerle en kısa sürede sorunu çözüp rep alma peşinde.

Fixpack bilmem ama media mark tan kesinlikle kasko yapmayın. Sony telefonun dahi kronik olduğunu kabul ettiği telefonumu Sony e göndermeyip kasko dan yapacaklarmış. Yapabilirler mi? Daha beter oldu ama geri adım da yok.

• bu arada belirtmeyi unuttum, telefon en fazla bir aylık bir telefon olmak zorunda. yeni telefonlara bu hizmeti veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Telefona ek güvence paketi almak kadar hatalı bir deneyim olamaz. Kimden alırsan al, bu adam bunun sorunsuz olduğunu garanti etmek zorunda. Eğer bir satıcı ek güvence paketi satmaya çalışıyorsa bil ki o ürün sorunludur ve topu başkasına yıkmak için günah keçisi arıyordur. Hatta şöyle daha iddialı konuşayım. Günümüzde ülkemizde isim yapmış markalar maalesef servis konusunda olayın tezeğini çıkardılar. Oysa ithalatçılar, rekabet ortamında tutunabilmek için, sorun çıksa dahi hediyelerle en kısa sürede sorunu çözüp rep alma peşinde.

Fixpack bilmem ama media mark tan kesinlikle kasko yapmayın. Sony telefonun dahi kronik olduğunu kabul ettiği telefonumu Sony e göndermeyip kasko dan yapacaklarmış. Yapabilirler mi? Daha beter oldu ama geri adım da yok.
    Cepkask diye bir firma daha var. O firma mı hocam?

• Cep kask teknosa nın anlaşmalı sı sanırım. Benimki farklıydı.

Yağlandırdılar ballandırdılar. Hatta 2 yıllık aldım ben. 23. Ay telefonun ortasına kullanılmayacak şekilde çekiçle vur getir fatura bedeli %60 ını alacaksın dediler. Kasko un tek istisnası çalınma. Mekana gittin, masadan kalktım, geldiğimde kaybolmuş dersen, sadece bunu kabul etmiyorlar dedi. Sony Xperia xa ultra aldım. Aldığımdan beri tamamı üreticinin kabul ettiği kronik hataları olmasına rağmen telefon iademi kabul etmeyip saçma sapan parça değişimleri ile 3 defadır sorunlu ve bu hafta sonu 4. Kere servise iade edeceğim. Kasko var diye üreticiye bile ulaştırmıyorlar.

• quote:

Cep kask teknosa nın anlaşmalı sı sanırım. Benimki farklıydı.

Yağlandırdılar ballandırdılar. Hatta 2 yıllık aldım ben. 23. Ay telefonun ortasına kullanılmayacak şekilde çekiçle vur getir fatura bedeli %60 ını alacaksın dediler. Kasko un tek istisnası çalınma. Mekana gittin, masadan kalktım, geldiğimde kaybolmuş dersen, sadece bunu kabul etmiyorlar dedi. Sony Xperia xa ultra aldım. Aldığımdan beri tamamı üreticinin kabul ettiği kronik hataları olmasına rağmen telefon iademi kabul etmeyip saçma sapan parça değişimleri ile 3 defadır sorunlu ve bu hafta sonu 4. Kere servise iade edeceğim. Kasko var diye üreticiye bile ulaştırmıyorlar.
    CepKask çalınmaya karşı garanti veriyor, baktım az önce. Fixpack çalınma/kaybolma bahsetmiyor. Media Mart kaskoda durum nasıl hocam?
  • Benim aldığımda tek kabul edilmeyen madde hırsızlık. O da yukarıda dediğim gibi senin ihmalkarlığın sebebi ile olursa kabul edilmiyor. Yoksa o da dahil. Şöyle ki bir cafeye gittin, telefon sehbada, kalktın wc ye gittin ve döndüğünde telefon yoktu. Bu şekilde bildirim yaparsanız Red alırsınız dedi. Onun yerine telefon arabadaydı, torpidodan çalınmış şeklinde polis raporu ile gelirseniz o da ödenir sorun olmaz dediler. Kapsamı çok iyi ama beni rahatsız eden şey, kasko su var diye telefonu önce kasko firmasına yönlendirmek istiyorlar. Oysa ben para iadesi istiyordum.

• quote:

Benim aldığımda tek kabul edilmeyen madde hırsızlık. O da yukarıda dediğim gibi senin ihmalkarlığın sebebi ile olursa kabul edilmiyor. Yoksa o da dahil. Şöyle ki bir cafeye gittin, telefon sehbada, kalktın wc ye gittin ve döndüğünde telefon yoktu. Bu şekilde bildirim yaparsanız Red alırsınız dedi. Onun yerine telefon arabadaydı, torpidodan çalınmış şeklinde polis raporu ile gelirseniz o da ödenir sorun olmaz dediler. Kapsamı çok iyi ama beni rahatsız eden şey, kasko su var diye telefonu önce kasko firmasına yönlendirmek istiyorlar. Oysa ben para iadesi istiyordum.
    Biraz esnek davranıp iade yapabilirlerdi. Geçmiş olsun hocam.
  • İade yaptırırlar ise paramı alıp başka teknoloji mağazasından telefon alacağımı biliyorlar, ondan dolayı iade ye yaklaşmıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.