Bildirim
Cep Telefonu Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Note5 henüz çıkmadı öncelikle onu belirtim. İlla bunlar diyorsanız Iphone 6 derim. Ama beklerim dersen kesinlikle z3 plus kusursuza yakın bir cihaz oldu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet z3+ kusursuza yakın. Hatta sabahları üstüne yumurta kırarsın pişer
Iphone 6 alma alırsan hayatının hatasını yaoarsın dlaeneye çöp çünkü işletim sistemi yenisini almaya yönelik beb sana samsung galaxy note 5 i öneririm uzun kullanım içon ekran küçük olsun diyosan samsung galaxy alpha al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 5 in cikmadigindan haberdarim hocam. Sony nin şu alt tarafı boş birakmasina isinamadim hiç. Note 5 te bulamayacagim ozellik olarak su gecirmezlik var ki bu vazgecebilecegim bir sey, bir de sd kart olayi. Onu da otg ile asabilecegimi düşünüyorum. Sonuç olarak bekleyeceksem Note 5 daha mantıklı gibi.
Daha once hic iPhone kullanmadım ama cihazın çöp oldugunu düşünmüyorum. Hala 4s kullanan arkadasim var. Konuya gelirsek aslinda pek bekleme taraftari degilim cunku uzun suredir eski Nokia telefon kullanıyorum.Note 5 beklemeye deger gibi duruyor.
Kardeşim bende iphone 4 kullandım iphone 4 s apple nin en iyi telefonu çünkü steve jobs un telefonu ayrıca bir devrim çünkü 4 anten var normalde 3 idi bu iphone 5 kullanan tanıdıklarım pişman babam telefonu apple a bedava yeniletti hoperlörü bozuk olduğu için telefon 1 yılı doldurmadı değişeli şu anda klavyede yazılar takılıyi dokunmaları algılamıyo iphone 6 da aynı olacak ha 6s de 2 gb ram olacak deniyor bu işte biraz iphoneyi çöplükden çıkarır fakat işletim sistemi sürekli benim son telefonumu alacaksın diyor bu yüzden android her zaman daha iyidir ben sana note 5 i beklemeni öneririm ama note 4 de iyidir s6 3 sene yi çıkartır çünkü dünyanın en iyi işlemcisini kullanıyo bence bekle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2.5 aydır S6 kullanıyorum sanada öneririm merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
Batarya normal kullanimda ( muzik, whatsapp, internet) ve yoğun kullanimda (normal kullanim + oyun) ne kadar gidiyor hocam? En çok bundan çektim s2 de.
Normal kullanımda 1 günü çıkarır yoğun kullanımda 2 kez şarj etmen gerek.
Ben yoğun kullanıyorum ama batarya sorun olmuyor yarım saatte %55 oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: semih1441
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 5 daha çıkmadı onu beklemeniz lazım.Beklemek bence pek hayırlı olmayacak 6s plus da çıkacak kafanız iyice karışacak.S6 edge alıp keyfinize bakmanızı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: semih1441
hocam -
peki hocalar sony z2 hakkında nedir yorumlarınız?
bide önümde lumia1520 ve lg g2 var aynı fiyata hangisi mantıklı? hangisi alınmalı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X