Şimdi Ara

<-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->-> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY ERICSON dan vazgeçmem hıç bır zaman
  • Hadi bir telefon tavsiyeside ben isteyeyim
    Bizim şirketin motorlu kuryesi cep telefonuyla konuştuktan sonra telefonu bel çantasına koymuş ama fermuarını kapatmayı unutmuş telefon yolda düşmüş ve bir daha telefondan haber alınamamış!!!
    Şimdi bizim bu elemana bluetooth kulaklık kullanabileceğim bluetooth uyumlu bir telefon alacağız fakat maksimum 200 civarı filan..
    Bugün telefoncunun birine baktım ikinci el bi ERICSSON evet SonyEricsson deil sadece Ericsson bi telefon tipi a1018e benziyo ama ondan ince anteni filanda var ve bluetooth varmış güya!! Onun dışında 220YTL.ye k700 filan buldum ama sıfır bi telefon alsak daha mı iyi olacak ne?
    Tavsiyesi olan arkadaşları bekliyorum...
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: pappap

arkadaslarr kımse var mı yenı tel alcam da bırı 256k renk bırı 16 mılyon renk hangısı ııdır 256k renk ne dmek bılmıom

Biri 256.000 renk destekliyor, biri de 16.000.000 yani 16 milyon çok daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Hadi bir telefon tavsiyeside ben isteyeyim
    Bizim şirketin motorlu kuryesi cep telefonuyla konuştuktan sonra telefonu bel çantasına koymuş ama fermuarını kapatmayı unutmuş telefon yolda düşmüş ve bir daha telefondan haber alınamamış!!!
    Şimdi bizim bu elemana bluetooth kulaklık kullanabileceğim bluetooth uyumlu bir telefon alacağız fakat maksimum 200 civarı filan..
    Bugün telefoncunun birine baktım ikinci el bi ERICSSON evet SonyEricsson deil sadece Ericsson bi telefon tipi a1018e benziyo ama ondan ince anteni filanda var ve bluetooth varmış güya!! Onun dışında 220YTL.ye k700 filan buldum ama sıfır bi telefon alsak daha mı iyi olacak ne?
    Şimdiden teşekkürler

Ben derimki ikinci el K700 alın

@PlayMakers
    Hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Hadi bir telefon tavsiyeside ben isteyeyim
    Şimdiden teşekkürler

6230'a bluetooth kulaklık oluyorsa ondan alın derim

• quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

Orjinalden alıntı: PlayMakers

x700 ü aldım arkadaslar 3 saat önce

yav 2.5 sattır sarjda telefon sarj etti diyo ama aldıgım yerde 16 saat sarj et dedı adam

ben dayanamıyorum acsam bıse olurmu acaba arkadaslar ??

hayır yalan o ben telefonu aldığımda hiç şarj etmedim bile şarjım bitince ettim hayırlı olsun
    güzel tercih kaça aldın acaba?

550 6 taksıt kardes

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

x700 ü aldım arkadaslar 3 saat önce

yav 2.5 sattır sarjda telefon sarj etti diyo ama aldıgım yerde 16 saat sarj et dedı adam

ben dayanamıyorum acsam bıse olurmu acaba arkadaslar ??

hayır yalan o ben telefonu aldığımda hiç şarj etmedim bile şarjım bitince ettim hayırlı olsun
    güzel tercih kaça aldın acaba?

550 6 taksıt kardes

iyi almışın hayırlısı olsun

• Yeni bir telefon almak istiyorum.Fakat telefonlardaki eksik ozelliklerden dolayi karar veremedim.Ilk dusuncem Nokia N90 fakat bu zikkimda titresim yok.Karizma ve ustun ozellikler bunda.
    Diger telefon N70 bunda da N90 daki karizma yok.
    N91 yuksek fiyat ve kapagin mekanik olmamasi beni uzdu.Mekanikden soz etmek istedigim surgulu kapagi el ile aciyoruz.Dugmeye basilinca acilmiyor.

Sizce ne almaliyim dusunceniz nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO

Yeni bir telefon almak istiyorum.Fakat telefonlardaki eksik ozelliklerden dolayi karar veremedim.Ilk dusuncem Nokia N90 fakat bu zikkimda titresim yok.Karizma ve ustun ozellikler bunda.
    Diger telefon N70 bunda da N90 daki karizma yok.
    N91 yuksek fiyat ve kapagin mekanik olmamasi beni uzdu.Mekanikden soz etmek istedigim surgulu kapagi el ile aciyoruz.Dugmeye basilinca acilmiyor.

Sizce ne almaliyim dusunceniz nedir?

Fotoğraf ve video istiyosan N90
    Karizma ve müzik istiyosan N91

• Ya burasi yeri degil sanirim bunu söylemenin ama. N91 imi sattim. W800i siparis etmistim onu kullaniyorum simdi.
    Attan inip esege binmek gibi birsey oldu bu.
    Yani elinden oyuncagi alinan cocuk gibi oldum.
    Her ne kadar W-lan özelligi olmasada W800i'm ile cok güzel fotolar cekebiliyorum.
    Not: Bu iki telefonu birbiri ile karsilastirma yapmanin gerekli oldugunu sanmiyorum. Ikiside ayri kulvarlarda yarisiyor cünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 29 Haziran 2006; 21:22:55 >
  • Arkadaşlar MAKS 250 YTL ye bir telefon almak istiyorum, Bluetooth lu olsun. Markası farketmez. 2. El olabilir, Kamerası olsun ama kalitesi önemli değil. Kasası kolay renk atan soyulan bişey olmasın, java oyunları,programları çalıştırsın... Ne önerirsiniz arkadaşlar Siyah SX1 alsam hata etmiş olur muyum? Taysiyeleriniz bekliyorum...
  • Arkadaslar daha cikmadi ama su an sitesinde tanitimi yapilan se'nin w710i modelini inceleyenler varmi?

<-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->->

Sporcular icin üretilen telefon; kolumuzda tasimamiza olanak veren kemer ve aktif stereo kulaklik ve 512 mb karti ile birlikte geliyor.
    Ciktiginda esim icin almayi düsünüyorum bu teli.
    Özellikleri ve dizayni ile bayagi hos bir telefona benziyor.
    Merak ettigim yönlerini sormak istiyorum:
    Kamera ve müzik özelliklerini, W800i W810i telefon serileri ile karsilastirirsak bir farklilik varmi? Video cözünürlügü nasil?

(Bu telefon icin topic varmi bilmiyorum ama yakin bir zamanda topic acilirsa faydasi olacagina inaniyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 30 Haziran 2006; 12:42:24 >

• mrb.. bi tel alacaktım 1 yıl kadardır araştırıyorum fakat tam bir karar veremedim ve yazın almak zorundayım. aldığım zamanda 2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. düşündüklerim arasında w810 w900 n80 n93 n73 var. w900 bana büyük geldi ve mekanizması hoşuma gitmedi bide o fiyata o tel alınmaz bence. n73 bence çok güzel tel yazın çıkarmı belli değil heralde fiyatıda yüksek olur yüksek fiyata da wifi olmayan tel almak istemem. n93 hayallerimin telefonu ama hem yazın çıkmaz hemde benim alamayacağım kadar pahalı olur diyorum büyük ama onun özellikleri yanında büyüklük önemli değil. n80 le w810 kaldı, zaten en çokta bu ikisi arasında gidip geliyorum. n80 den korktuklarım foto kalitesi, ses kalitesi, kızaklı olmasınıda sevmem ama wifi olayı çok güzel. w810 da ise korkuğum video konusu, fps olarak n80 den kötü diye biliyorum, sizce çok etkilermi video kalitesini. bide se lerde çok problem çıkıyor. msn de java da heralde güzel değil. bunlar kafamı karıştırıyor bi yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• Beyler Benim 300-350 para arasında bir cep telefonu önerirmisiniz ??

S60 olursa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Arkadaşlar MAKS 250 YTL ye bir telefon almak istiyorum, Bluetooth lu olsun. Markası farketmez. 2. El olabilir, Kamerası olsun ama kalitesi önemli değil. Kasası kolay renk atan soyulan bişey olmasın, java oyunları,programları çalıştırsın... Ne önerirsiniz arkadaşlar Siyah SX1 alsam hata etmiş olur muyum? Taysiyeleriniz bekliyorum...

siyah sx1 biraz arıza yapabiliyor kullanımı da zor ben sana 6600'ı öneririm

quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

Merak ettigim yönlerini sormak istiyorum:
    Kamera ve müzik özelliklerini, W800i W810i telefon serileri ile karsilastirirsak bir farklilik varmi? Video cözünürlügü nasil?

çok güzel bir telefon tam bir bayan için üretilmiş olarak görüyorum ben kamerası yanlış hatırlamıyorsam 1.3 mp ve video çözünürlüğü k750/w800/w810 vs. gibi 176x144 15 fps 3gp

quote:

Orjinalden alıntı: tahamanav

mrb.. bi tel alacaktım 1 yıl kadardır araştırıyorum fakat tam bir karar veremedim ve yazın almak zorundayım. aldığım zamanda 2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. düşündüklerim arasında w810 w900 n80 n93 n73 var. w900 bana büyük geldi ve mekanizması hoşuma gitmedi bide o fiyata o tel alınmaz bence. n73 bence çok güzel tel yazın çıkarmı belli değil heralde fiyatıda yüksek olur yüksek fiyata da wifi olmayan tel almak istemem. n93 hayallerimin telefonu ama hem yazın çıkmaz hemde benim alamayacağım kadar pahalı olur diyorum büyük ama onun özellikleri yanında büyüklük önemli değil. n80 le w810 kaldı, zaten en çokta bu ikisi arasında gidip geliyorum. n80 den korktuklarım foto kalitesi, ses kalitesi, kızaklı olmasınıda sevmem ama wifi olayı çok güzel. w810 da ise korkuğum video konusu, fps olarak n80 den kötü diye biliyorum, sizce çok etkilermi video kalitesini. bide se lerde çok problem çıkıyor. msn de java da heralde güzel değil. bunlar kafamı karıştırıyor bi yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

bak güzel kardeşim çok güzel yazmışsın ben de çok güzel yanıtlayacağım hayırlısıyla
    w900 bana göre çok büyük ve kalın ayrıca parasını haketmeyen bir cihaz onu eledik
    n73 eylül gibi çıkar fiyatı da yüksek olur onu da eledik
    n93 dediğin gibi geç gelecek ve fiyatı da çok pahalı olacak onu da eledik
    n80'in kamerası çok kötü sesi w810'dan kötü
    w810'un ise videosu n80'den kötü tabii ki farkeder videolarımı bilgisayarda izlerim çok güzel olması gerek dersen w810'u baştan elememiz gerekir çünkü bilgisayarda iğrenç videosu ama telefonda izlesem yeterli dersen w810' telefonda güzel gösterir
    ama şöyle bir durum var ben sana bu 5 telefon içerisinde hiçbirini önermem diğerlerinin nedenlerini yazdım w810'u önermeme nedenim ise 625 milyona aynı özelliklerde k750i varken 1000 ytl bu telefon için çok fazla ben sana k750'yi öneririm
    buyur burdan inceleyebilirsin;
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16013&productid=telceperick750i

quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Beyler Benim 300-350 para arasında bir cep telefonu önerirmisiniz ??

S60 olursa iyi olur

dostum 300-350'ye gerek yok 200-250 lira arasında iki tane güzel s60 telefon var sx1 veya 6600 bu ikisinden birisini alabilirsin veya 350 liraya ikinci el bir 6630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 30 Haziran 2006; 16:25:31 >

• iyi güzel demişsin hatta haklsın ama hem se alırsam walkman alırım hem edge var hemde joistick yok bunlar önemli.. başka tavsiyede bulunursanız sevinirim. başka tel tavsiyeniz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahamanav

iyi güzel demişsin hatta haklsın ama hem se alırsam walkman alırım hem edge var hemde joistick yok bunlar önemli.. başka tavsiyede bulunursanız sevinirim. başka tel tavsiyeniz varmı?

Bence W810 senin için ideal
  • siyah sx1 ile gri sx1 arasında ne fark olabilirki kasa dışında?
  • W710i de 2 megapixel kamera var diye okudum. Ama flash varmi bilmiyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

W710i de 2 megapixel kamera var diye okudum. Ama flash varmi bilmiyorum?

2 megapiksel ama otofokus yok

@Rouvax
    Bir fark yok diye biliyorum ama siyah al

Ölene kadar mclaren
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.