Şimdi Ara

<-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->-> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e70;
    http://www.nokia.com.tr/id81003.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROSACEOUS

Herkese selam Kullandığım telefonu değiştirme vaktim geldi ve NOKİA dünyasına güzel bi giriş yapmak istiyorum Dijital fotoğraf makinam var üstelik yeni aldım ve çok memnunum yani alacağım telefonda kamera özelliğini pek önemsemiyorum Önemsediklerim: hızlılık, rahat kullanım(cok mesaj yazıyorum da!), msn kullanabilme ya da herhangi bi chat programı,...., eh sanırım biraz da görüntü
    Aynı zamanda ilerde olacak teknolojilere(görüntülü konuşma/chat gibi) uymasını istiyorum Sonraki -en az- 2 yıl telefon alamayacağım da!
    Yardımcı olursanız sevinirim...

hız istiyorsan symbiansız alacan

ben sana 6280 öneririm

• e70 i sevmedim Çabuk bozulur diye düşünüyorum

Hız istiyorsan symbiansız telefon alacaksın demişsiniz Neden?
  • nokia demissin ama buna da bi bak motorola l7
  • quote:

e70 i sevmedim Çabuk bozulur diye düşünüyorum

Hız istiyorsan symbiansız telefon alacaksın demişsiniz Neden?

pardon görmedim

symbian çok yavaşlatıyor, inanır mısın sırf bu yüzden N93 almıycam

symbain çok kullanışsız ve de benim açımdan sadece yavaşlatmaya yarıyor
  • Bugüne kadar denemedigim model kalmadi 6670 6630 7610 6230 vs. K750 ilk ciktigi zamanlarda da anca 1 ay kullanabilmistim. Kamera kalitesi falan güzeldi ama acmadi beni bir türlü. Sonra baktim hoslanmiyorum hemen sattim. Tabi bu arada telefonun nokia yada sony ericsson olmasi cok önemli degil benim icin.
    Bir ara tereddütte kalmistim W800i ile W810i arasinda. Cok düsündüm. Icimden gelen sese kulak vererek W800i nin benim icin daha iyi olacagina karar verdim. Kamera kapaginin olmasi ve dizayni daha cok ilgimi cekti. 1 yildan beride almayi düsünüyordum.
    W800i siparisi verdim netten. Yakinda gelecek. insallah ondan memnun kalirim.
    Ama N91 dende ayrilmak istemiyorum. Bu harika alet; Wi-fi, ses kalitesi, celik kasasi, symbian gibi özellikleriyle hayatimin bir parcasi olmaya devam edecege benziyor.
    Tabi yeni telefonlar cikana kadar.

• Peki ama anlamadığım bişi var ben telefonda msn,opera gibi programlar kullanmak istiyorum Symbian anladığım kadarıyla windows gibi bir işletim sistemi Peki bu işletim sistemi olmadan programlar nasıl çalışır anlayamadım...
  • quote:

Herkese selam Kullandığım telefonu değiştirme vaktim geldi ve NOKİA dünyasına güzel bi giriş yapmak istiyorum Dijital fotoğraf makinam var üstelik yeni aldım ve çok memnunum yani alacağım telefonda kamera özelliğini pek önemsemiyorum Önemsediklerim: hızlılık, rahat kullanım(cok mesaj yazıyorum da!), msn kullanabilme ya da herhangi bi chat programı,...., eh sanırım biraz da görüntü
    Aynı zamanda ilerde olacak teknolojilere(görüntülü konuşma/chat gibi) uymasını istiyorum Sonraki -en az- 2 yıl telefon alamayacağım da!
    Yardımcı olursanız sevinirim...

e60
    veya 6233

• quote:

Peki ama anlamadığım bişi var ben telefonda msn,opera gibi programlar kullanmak istiyorum Symbian anladığım kadarıyla windows gibi bir işletim sistemi Peki bu işletim sistemi olmadan programlar nasıl çalışır anlayamadım...

Kişiden kişiye değişir

Ama bana göre Windows ile symbianın alakası yok

Windows arayüzü gayet güzel olan, symbian kadar yavaş olmayan ve de insanı germeyen bir sistem bana göre..

Symbian ise gerek yavaşlığıyla, gerek kullanım zorluğu ile, beni deli eden birşey

Şimdi işletim sistemsiz telefon olmaz; onlarda kendilerine özgü firnware kullanıyorlar

Programlar hakkında ise kesin bir bilgim yok, ama MSN oluyor idi hatırladığım kadarıyla

Sen bence unut symbainı, ama tabi bu benim düşüncem

• Ben bence telefon almayı unutayım Tam 6630 almaya karar vermiştim ama ...
    Biraz daha bekleyeyim bari Zaten piyasa bu kadar hızlı ilerlerken telefon falan alınmaz Tam işte istediğimi buldum diyorsun diğer taraftan başka bir model çıkartıyorlar Tüh az daha bekleseydim e dönüyorsun
    Aslında aklımdan geçen başka bişi daha vardı:cep pc almak hem tlf hem pc olanından...
  • quote:

Ben bence telefon almayı unutayım Tam 6630 almaya karar vermiştim ama ...
    Biraz daha bekleyeyim bari Zaten piyasa bu kadar hızlı ilerlerken telefon falan alınmaz Tam işte istediğimi buldum diyorsun diğer taraftan başka bir model çıkartıyorlar Tüh az daha bekleseydim e dönüyorsun
    Aslında aklımdan geçen başka bişi daha vardı:cep pc almak hem tlf hem pc olanından...

Sen karar verebilirsin buna ancak, biz sadece sana fikir veririz

• quote:

Peki ama anlamadığım bişi var ben telefonda msn,opera gibi programlar kullanmak istiyorum Symbian anladığım kadarıyla windows gibi bir işletim sistemi Peki bu işletim sistemi olmadan programlar nasıl çalışır anlayamadım...

ben de k750i var ve java opera kullanıyorum (hem de türkçe) msn'de var (gerçi daha başaramadım ama) yani ikisi de java olarak mevcut
    pocket pc olarak sana i-mate jamin veya O2 atomu öneririm
    geçen doğubanka gittiğimde ikisinin resmini çekmiştim buyur;
     <-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->->

• İKİNİZE DE TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

ben bugün-yarin LG C3400 almayı düşünüyorum ne dersiniz birdee bunun kızılötesi yok usb si var ve bana LG nin usb sini bulamam gibi geliyo bide bu konu hakkında yardımları bekliyorm

Kafanı yorma sen telefonun kutusundan USB kablo,kurulum CD si,kulaklık ve bileklik çııyor.Bir de unutmadan tabiki telefonda çıkıyor.
    Kızılötesi olmuş olmamış sorun değil zaten gerekte yok.Ben kullanıyorum ve çok memnunum.Ayrıca istersen satabilirim de.PM attım.
  • quote:

İKİNİZE DE TEŞEKKÜRLER...

eywallah bi sorun olursa biz burdayız
  • quote:

İKİNİZE DE TEŞEKKÜRLER...

Önemli değil dostum
    Neye karar verdin
  • Cep pc için nokia 770 i düşünmüştüm ama diğerlerini de inceliyorum şimdi

Açıkçası bilmiyorum Sanırım en iyisi beklemek... Kur yüksek, nokia yeni versiyonlar çıkarmak için hazırlanıyor...

Bu forumu takip etmeye devam... Bakalım kimler, neler alıyor, ne gibi şikayetleri var,... Zaman zaman aklıma takılanlar olursa yardımınızı isterim

Paylaşmak güzeldir...

•  <-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->->

Görünüşü ve yeni özelliğiyle(mesajların telefondan sesli okunması) güzel bi telefon ama eksiklikleri var!!!
  •  <-<-<-.::CEP TELEFONU TAVSİYELERİ::.->->->

Görünüşü ve yeni özelliğiyle(mesajların telefondan sesli okunması) güzel bi telefon ama eksiklikleri var!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROSACEOUS -- 24 Haziran 2006; 1:50:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.