Şimdi Ara

Cep Telefonu satışları düşüşe geçti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır teknoloji mağazaları perakende sektöründeyim.. 8 yıldır istanbul genelinde promotor olarak çalışmadığım mağaza kalmadı,son 10 gündür sürekli mağazaları dolaşıyorum ve gsm reyonları bomboş. En başta optimum media markt, mağaza genelinde en çok telefon satan mağaza idi ama 1 şubattan bu yana telefon satamadıkları gün oluyor reyon biraz kalabalık gibi görünsede sadece bakmak için geliyorlar... Kadıköy tepe nautilius exxtra zira orada da durum aynı gsm bölümün de akbank dan bi yetkili gelmiş ama günde 2-3 telefon satıldığını söyledi.. vatan,darty,bimeks de durum daha kötü satılsa da en ucuzları 200-400 arası cihazlar satılıyor.. bu işten para iyi prim kazanan satış elemanları zor durum da.. sizce böyle devam edermi yoksa yoksa çözüm bulunurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sailfish os bir telefon alacağım.
    Böylece sahip olduğum işletim sistemi 2 yıldan daha uzun süre adam gibi güncelleme alacak.
    O telefonu ise daha uzun süre kullanacağım.
    Zaten telefondan devasa vergiler alıyorlar, taksit de yok.
    Telefon-melefon almam.
    Gerçi hiç amiral gemisi telefon almadım öyle telefona çok para vermeyi sevmem artık hiç vermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar ucuz telefona hasret kalmış durumda.Bakıyorum etrafıma 5 kişiden birinde discovery var,insanlar demek ki bunu istiyormuş taksit sınırlamasından sonra zaten zar zor telefon alıyorlardı şimdi asla alamayacaklar.General mobile gibi firmaların artması lazım ülkemizde sonuç olarak hepimiz zengin değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.