Şimdi Ara

Cep Telefonu Garanti (Yeni Yasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın acil cevap almam lazımdı konuyu buraya açtım.

Dün cep telefonu mu garantiye vermek üzere nokia'nın kendi bayisine gittim anlaşmalı. Normal'de cihazı okutunca garanti gözüküyor. Neyse cihaza bilgisayarda baktı bunun garantisi yok dedi. Bende dedim olur mu 15 şubatta son garantisi hatta sorun olur diye yanımda garanti belgesinide götürmüştüm gösterdim. Meğer yeni yasa çıkmış garanti belgesi geçmiyormuş faturası ile gelin garantiye yolluyalım dedi. Bugün faturasıyla birlikte indim. Cihazı Real'den almıştım belirtiyim. Faturasını gösterdim aldı baktı bunun kaşesi yok garantiye yollarım ama geri dönebilir dedi. Bende tamam o zaman kaşeletip getiriyim dedim. Gittim Real'e olanı anlattım sordum böyle böyle yasa çıkmış artık garanti değil faturası geçerliymiş garanti adına bundada kaşe yokmuş kaşe basabilirmiyiz dedim. Real'in fişi yok zaten garanti belgesi üzerinde kaşe var ne gerek varmış faturada kaşeye biz her ürünü böyle satıyoruz dedi. Böyle bir yasa varmı diye sordum. Oda öyle bişey yok onların bence bişey bildiğide yok ben yinede kaşe basıyım dedi bastı ama böyle bir yasa falan yok dedi sorun çıkarsa söyleyin bizi arasınlar dedi. Aldım gittim neyse verdim garanti'ye aldılar nihayet. cihaz zaten 2 yıllık faturayı ben çöpe atmış olsam ne olucaktı yani hadi beni geçtim herkez atmıştır faturayı çöpe zaten. Soruma gelirse arkadaşlar böyle bir yasa varmı?

Özet:Yeni yasa çıkmış cep telefonunda garanti yerine faturası geçerliymiş artık bu doğru mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.