|
Çok güzel. Bu arada mekan bana çok tanıdık geldi. Gecen yıllarda fotoğraf çektiğim bir yere benzettim |
| _____________________________ |

|
Çok güzel. Bu arada mekan bana çok tanıdık geldi. Gecen yıllarda fotoğraf çektiğim bir yere benzettim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam arkadaş şimdi yazdı. Ama aklınız da bulunsun merak ettiğiniz yerleri google arama kısmına görsel olarak atınca neresi olduğunu genelde doğru şekilde söylüyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sony Ericsson dediniz de aklıma Sony Ericsson T65 geldi. Mavi ve yeşile çalan mavi verisyonları olan bir teldi. 2 ay kullandım toplasan. Ondan önce veya sonra hiç Sony Ericsson kullanmadım. 2 ay kullanma sebebim 3 defa değişim yapmıştı aldığım mağaza. Arızalı ürün denk gelip duruyordu. Sms geldiğinde devamını oku dedim de telefon donuyor ve öylece kalıyordu. İşin garibi satan yerde Genpa garantili ve başka bir firma garantili versiyonu vardı. Genpa garantili verdikleri ürünün ekranında estra ekran koruma cam olurkin diğer markanın garantisine sahip olanda o estra cam yoktu. Ama sonuçta ikiside sms devamını oku diyince donuyorlardı. Satın aldığım yere 3 defa iade edip bu telefon Nokia bir ürününü almıştım. Aldığım Nokia telefonda ister suya at ister duvara fıratıp at asla zarar görmeyen ve istersen dışının tamamını değiştirebildiiğin bir üründü. Menmundum da. Elimde durmayan durmayan 2 telden biridir. Sonradan kullandığım tüm telefonlar duruyorlar hala. O Nokia durmama sebebi bir gün abime vermiştim oda kaybetti. |
|
T65'ler sadece Ericsson'du o zamanlar birleşmemişlerdi... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 19 Ocak 2026; 0:14:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aklımda öyle kalmıştı ondan öyle yazmıştım. Sağol. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|